[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Deel jouw unieke verhaal en ervaring met anderen!” font_container=”tag:h2|text_align:center” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_empty_space][vc_column_text]

Er zijn nog zoveel ruiters die vastlopen met hun paard. Steeds maar weer iets proberen, teleurgesteld worden. Net als ik een aantal jaar geleden met mijn eigen paard, en net als jij een paar maanden geleden… Handen in het haar, de wanhoop nabij!
Het delen van jouw unieke ervaring kan anderen inspireren, hoop teruggeven en ze de oplossing te laten vinden! Daarom zou ik het super vinden als jij jouw ervaring met de wereld wilt delen!
Waar liep je tegenaan met je paard? Hoe dichtbij zat je bij opgeven? Hoe heb je Ruiterbewust gevonden? Wat heeft je doen besluiten om met Janneke te gaan werken? Wat is er veranderd sinds je bent ingestapt?  Hoe heb je het ervaren? Hoe is Janneke om mee te werken? Hoe gaat het nu met je paard? Had je dat verwacht?! Wat zou je tegen iemand in een soortgelijke situatie willen zeggen?!

[/vc_column_text][vc_empty_space][upside_list_skill]

*
*
*
*
[/upside_list_skill][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row]