Eindelijk weer eens echt ontspannen paardrijden?

De bewezen formule om stap-voor-stap, in je eigen tijd en in slechts

een kwartiertje per dag, ontspannen te kunnen paardrijden.

Nu met €50,- korting!

Ontspannen? Ontspannen?

Wat is dat?! Wat is dat?!

Ondanks alle moeite die jij doet om de spanning van jouw paard te laten afvloeien, hoeft er maar iets te gebeuren en je paard staat weer volledig op scherp.

Je paard is kijkerig, ziet overal spoken en schrikt om het minste of geringste. Hij/zij laat zich totaal niet bewerken en blijft zich maar vasthouden in de bovenlijn, waardoor je nooit echt controle lijkt te hebben.

Je hebt al diverse professionals geraadpleegd maar nog steeds niets gevonden wat ECHT werkt. De spanning van je paard is zo sterk aanwezig dat dit al een aantal keer voor gevaarlijke situaties heeft gezorgd. 

Je bent er helemaal klaar mee om iedere keer opnieuw het gevecht met spanning aan te gaan. Je zou dolgraag willen afrekenen met deze spanning, maar hebt echt geen idee HOE? Het komt steeds vaker in je op om de handdoek in de ring te gooien. 

Spanning voert de boventoon..

en daardoor draai je nu vooral in cirkeltjes

Nu ben je vooral bezig om je paard te laten ontspannen
Probeer je vooral te voorkomen dat je paard ergens van schrikt
Stap je steeds weer op met dat zware gevoel in je onderbuik
Vergeet je regelmatig om te blijven ademen
Is je paard met alles bezig behalve met jou
Hoeft er maar iets te gebeuren voordat het helemaal mis gaat
Zorgt deze situatie nu vooral voor onbegrip en frustratie.

Dat kan anders!

"Als ik het kan, dan kan jij het zeker"

Toen ik weer voor het eerst na het ongeluk op mijn paard stapte was ik alles behalve ontspannen.

Mijn hart bonsde in m'n keel, m'n handen voelde klam, mijn maag draaide zich bijna om... Ik voelde de spanning mijn lichaam overnemen. 

Maar ik moest en ik zou weer op mijn paard stappen, hoe dan ook!

De keren daarna was dat niet veel anders, en daarom besloot ik om hulp te zoeken. Al was dat nog niet eenvoudig, want zelfs nadat ik flink geïnvesteerd had in allerlei coaches, therapieën en instructeurs stond ik nog steeds met knikkende knietjes naast mijn paard.

Toen besloot ik om het dan maar zelf te gaan doen. Ik begon mezelf te analyseren, en kwam erachter dat het opbouwen van al die spanning al veel eerder begon! Met vallen en opstaan ontwikkelde ik allerlei maniertjes die stukje bij beetje hielpen om tot ontspanning te komen. 

En op een dag stapte ik op en besefte ik dat ik helemaal geen spanning meer had! 

Toen één van mijn lesklanten voor de zoveelste keer in een ongecontroleerde galop door de baan vloog, en ik nog bang was dat ze eraf zou vallen besloot ik om mijn methode ook eens bij haar te proberen. En binnen 5 minuten begon ook bij deze combinatie de spanning zichtbaar af te vloeien en niet lang daarna reden ze weer ontspannen en gecontroleerd de baan door!

Ik begon de methode meer en meer toe te passen en kwam er ook achter dat veel ruiters en hun paarden baat hadden bij de oefeningen. En zo is het balletje gaan rollen. 

Vandaag de dag krijg ik nog altijd veel aanvragen voor begeleiding, maar is dit helaas niet te combineren met mijn werkzaamheden. En daarom heb ik besloten om deze tools en handvatten in een online cursus te gieten zodat ze ook voor jou beschikbaar zijn! 

Doorbreek deze vicieuze cirkel van spanning en ontdek hoe jij en jouw paard,
 samen de ontspanning weer terug kunnen vinden!

Nu is het vooral nog een droom...

maar als die droom uitkomt dan...

Vormen jij en jouw paard samen een onverslaanbaar team.
Voelen jij en jouw paard elkaar feilloos aan
Begrijpen jullie elkaar helemaal
Voelt het alsof jullie samen versmelten
Ervaar je dat magische gevoel
En genieten jullie vooral van elkaar


Ik doe ik kleine stapjes voor hoe jij samen de ontspanning gaat vinden met je paard! 

Je hoeft me alleen maar na te doen en mijn aanwijzingen te volgen!

Aan de slag met de opdrachten kan helemaal in je eigen tijd en op je eigen tempo.

Straks heb jij alle tools tot je beschikking, en voor je het weet de eerste ontspannen ritjes al achter de rug!


Door Janneke haar uitleg ga je echt voelen wat er onder je gebeurd, waar de blokkade zit en hoe je deze op kan lossen. Ze kan heel goed het verschil uitleggen hoe het hoort te voelen en hoe niet.  Sowieso is Janneke een kei in de anatomie van het paardenlichaam. Ze weet als geen ander hoe het lichaam werkt en welke compensatie waar vandaan komt uit het lichaam. Ze neemt je stapje voor stapje mee door het proces en maakt je heel bewust van je gevoel op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Gerdy

Ik was super zenuwachtig. Die dag was niet de beste dag om buiten in een bak te rijden zonder omheining en spelende kinderen met windkracht 5. Maar toch ik had de audio in en dacht dit doen we en gaan we doen. We stapten weg en pats boem. Wat een gevoel kreeg ik van mijn paard ze gaf me rust ik gaf haar de rust en we hebben toen de beste 30 minuten uit mijn leven ervaren. Wat was ik trots. De tips en de opnamen waren super duidelijk en makkelijk.

Marlijda

Kan jij ook nog wel wat meer ontspanning gebruiken? 


Je krijgt direct onbeperkt toegang tot de cursus en kunt aan de slag in je eigen tijd en tempo.

En ik help je op weg door je steeds één praktische stap te geven in een video.

Zodat we niets aan het toeval overlaten en je direct al meer ontspanning kunt gaan ervaren.

Stapje voor stapje de tools en handvatten integreren in je training.

De vicieuze cirkel van spanning nu echt doorbreken.

Spanning laten afvloeien op een manier die bij jou past, weinig tijd kost en daadwerkelijk ontspanning oplevert.

Je kunt nu tijdelijk meedoen voor slechts € 147,-


Video's

In korte video's wordt steeds uitleg en achtergrond informatie gegeven over de tools en opdrachten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten en begrijpt wat het je gaat opleveren.

Audio's

De tools en oefeningen heb ik voor je opgenomen op audio, en dit zorgt ervoor dat je altijd begeleiding hebt bij het uitvoeren van de opdrachten. Met oortjes in, lijkt het haast alsof ik naast je sta!

Werkboek

Om ervoor te zorgen dat jij deze tools je nog meer eigen gaat maken, heb ik een werkboek gemaakt waarin je allerlei leuke weetjes vindt over de oefeningen, extra tips en ruimte om je inzichten bij te houden!

Veel gestelde vragen over deze cursus

Wanneer begint de cursus?

Je kunt starten met de cursus op ieder gewenst moment. Na je aanmelding ontvang je je inloggegevens en heb je toegang. Volg de cursus in etappes en op momenten dat het jou uitkomt!

Hoe gaat het in z'n werk?

Direct na je aanmelding ontvang je een e-mail om je account van de online omgeving aan te maken. (Als je al een account had, en je met hetzelfde mailadres hebt aangemeld, dan wordt de cursus automatisch toegevoegd aan je account). 

Je hebt dan gelijk de mogelijkheid om de hele cursus alvast door te bladeren of als je dat wil direct te starten. Je kunt lessen en opdrachten zo vaak herhalen en bekijken als dat je dat zou willen. 

Hoeveel tijd kost het om deze cursus te volgen?

Dat kun je helemaal zelf bepalen, want er zijn verschillende manieren waarop je de cursus kunt volgen. 

De uitleg video's zullen ongeveer 5 minuutjes duren, en de audio's  (die je beluisterd op je paard) variëren tussen de 10-15 minuten). Daarnaast beschik je ook nog over het werkboek dat je snel door kunt lezen als je een video met uitleg hebt bekeken, en in een paar minuten kunt invullen zodra je één van de oefeningen of tools hebt toegepast.

Al met al denk ik dat je 15 a 25 minuten per onderdeel kunt rekenen aan tijd. Dit hangt natuurlijk een beetje af van je eigen tempo.

Het voordeel is dat je het grootste gedeelte van je tijdinvestering bij je paard bent, in je training dus dat kost geen extra tijd want naar je paard ging je toch al 😉

Ik wil wel meedoen maar ik heb nu nog geen tijd, is dat een probleem?

Dat hoeft geen enkel probleem te zijn, want je houdt gewoon toegang en kunt de gehele cursus alsnog volgen in je eigen tijd en tempo.

Hoe zit het met de kosten van deze training?

Je betaald eenmalig een bedrag bij je aanmelding. Er zijn dus geen vervolg of verlengingskosten. 

Kun je deze cursus ook volgen als je geen eigen paard hebt?

Een eigen paard is niet persé noodzakelijk, maar wanneer je één keer per week rijdt in een manege les wordt je instructeur er vast niet blij van als je met oortjes een hele eigen training zit te volgen 😉 Wanneer je een bijrijd of verzorgpaard hebt dan kan dit natuurlijk wel.

Ik ben een digibeet, kan ik deze cursus wel volgen?

Geen zorgen, de online omgeving is super gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en helemaal Nederlands. Dus digibeet proof!

error: Auteursrecht