Kan ik je ergens mee helpen? 

Veel gestelde vragen

Direct verder zonder dat je hoeft te wachten op een reactie? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden. 

Hoe kan ik je het snelste bereiken? 

Door onderaan deze pagina op de contact knop te klikken.  Wij proberen om alle e-mails binnen 24 uur te beantwoorden tijdens werkdagen.

Ben je telefonisch bereikbaar? 

Ik ben telefonisch niet bereikbaar omdat dit simpelweg niet te combineren is met mijn werkzaamheden. Daarom heb ik op de website de meest gestelde vragen beantwoord, soms zelfs ook d.m.v. printscreens en video zodat je direct weer verder kunt. Gaat jouw vraag over een specifieke intake afspraak? Deze staan altijd onderaan de pagina beantwoord. 

Wat is je werkgebied? 

Onder mijn werkgebied vallen de volgende regio's:

Zuidelijk deel van Noord Holland (Onder Alkmaar)

Zuid Holland, welke is opgesplitst in verschillende regio's als Alblasserwaard, Bollenstreek, Drechtsteden, Groene Hart, Haaglanden en Zuid Hollandse Eilanden. 

Utrecht, welke is opgesplitst in West Utrecht, Midden Utrecht en Oost Utrecht.

Gelderland, welke is opgesplitst in West Gelderland, Veluwe Gelderland, Achterhoek, Zuidoost Gelderland.

Noord Brabant, welke is opgesplitst in West Brabant, Midden Brabant, Noordoost Brabant en Zuidoost Brabant

Noord Limburg


Ik wil graag een afspraak maken, hoe werkt dit?  

Let op! Alle afspraken worden online ingepland. Er zit alleen wel een verschil tussen een Intake afspraak of een vervolgafspraak.

Wanneer je nog nooit eerder een afspraak hebt gehad dan kun je heel eenvoudig online een afspraak inplannen. Dit doe je door naar het kopje 'Intake Afspraak' te gaan. Vervolgens kun je d.m.v. een korte test erachter komen welke intake afspraak geschikt is voor de situatie van je paard.  Zodra je de uitkomst weet kun je daaronder op de betreffende afspraak klikken en kom je direct bij de pagina met alle informatie en heb je de mogelijkheid om direct je afspraak in te plannen. 

Je klikt op de knop en ziet vervolgens een pop up met mijn online agenda verschijnen. Je selecteert de regio waarin jouw paard gestald staat en kiest uit één van de beschikbare datums en tijden. Zodra je een tijd hebt aangeklikt wordt je gevraagd om je gegevens in te vullen.  Vul deze gegevens correct in en bevestig de intakeafspraak door deze te betalen. Het betalen kan via iDeal of met creditcard. Let op, de betaling is een vereiste. Je kunt dus niet op een later moment betalen of de betaling contant voldoen. 

Hoe maak ik een vervolg afspraak voor mijn paard? 

Wanneer je al klant bent en dus ook een intake afspraak hebt gehad ontvang je een klantaccount voor de online omgeving van Ruiterbewust.  Je hebt hiervoor een e-mail met je gebruikersnaam en een tijdelijk wachtwoord ontvangen. Je kunt heel eenvoudig inloggen in de online omgeving door op 'Inloggen' te klikken rechts bovenaan op de website. Vervolgens log je in met je gegevens en kom je op een overzichtspagina. Bovenaan de pagina zie je duidelijk het kopje: Afspraak maken. Je kunt daarop klikken en vervolgens kom je dan bij mijn online agenda terecht. Je selecteert de regio waarin je paard staat, kiest uit één van de beschikbare datums en tijden en logt in met je afsprakenaccount. (Je hebt je gebruikersnaam en wachtwoord hiervoor zelf aangemaakt bij het maken van je eerste afspraak.) Vervolgens reken je de afspraak af met de strippenkaart van je traject of kies je ervoor om op de dag van je afsprak een digitale factuur met een betaallink te ontvangen. Daarna is je afspraak bevestigd en zie ik je op het moment van onze afspraak. 

Ik heb me aangemeld voor de gratis online training, waar kan ik die vinden? 

Je vindt deze online training door te klikken op het kopje 'Inloggen'.  Om in te loggen gebruik je je gebruikersnaam en wachtwoord dat je direct na je aanmelding hebt ontvangen per e-mail. In sommige gevallen beland deze e-mail in je spambox. Controleer daarom altijd ook even deze spambox. Kun je hem niet meer vinden? Dan kun je je altijd even opnieuw inschrijven via https://leden.ruiterbewust.nl/gratis-online-training/


Hoe weet ik welke intake afspraak het meest geschikt is voor de situatie met mijn paard? 

Om je te helpen bepalen welke intake afspraak voor jou echt van waarde is in de situatie met je paard, heb ik een korte test gemaakt waarin je 6 vragen beantwoord en waarbij je vervolgens een advies krijgt over de intake afspraak die het beste bij jou past. Bij de testuitslag zie je een kop tevoorschijn komen om alle ins en outs van deze afspraak te bekijken. Op de pagina kun je ook heel eenvoudig online jouw afspraak inplannen. 

Algemene vragen

Wil je iets weten over mijn diensten of producten of heb je een andere vraag waar ik je mee kan helpen?  

Oriëntatie vragen

Ben je jezelf aan het oriënteren over de mogelijkheden voor je paard en wil je weten of ik jou ook echt kan helpen?

Financiële vragen

Heb je vragen over je betaling, je factuur of één van mijn trajecten? Stuur een mail naar de administratie.

Connecten op social media?

Contactgegevens

Ruiterbewust

Vinkenpolderweg 17a

2952AV Alblasserdam

KVK: 62176080 


Samenwerkingen

Paardentandarts:

Noord en Midden Nederland: 

Paardentandarts Britt Bergers 

Zuid Nederland + België:

Paardentandarts Jolien de Rechter

Energetische behandeling Ilja v/d Hurk

Neem contact op

Vul hieronder je vraag in via e-mail dan nemen wij z.sm. contact met je op.  Houd voor de zekerheid even je spambox in de gaten. In sommige gevallen beland onze e-mail daarin. 

We respecteren je gegevens en zullen deze niet delen met derden.  Je kunt hier ons privacybeleid lezen. 

Close