Zo'n beetje alles geprobeerd,
maar nog geen steek verder!

Je wil heel graag een oplossing voor je paard, maar...

Inmiddels ben je ook best een beetje huiverig geworden om nog iets te proberen. Je hebt al zoveel geprobeerd, allemaal verschillende professionals bij je paard gehad, maar het bleek allemaal niet de oplossing te brengen die je zocht.

Je wilt vooral niet nog een keer teleurgesteld worden. Niet nog een keer meemaken dat je valse hoop krijgt, en dat het dan toch allemaal weer niet de oplossing blijkt te zijn. 

Je wil best nog een keer investeren, maar alleen als het echt werkt.  Die garantie krijg je er natuurlijk niet bij!

Ik begrijp je helemaal, dat heb ik namelijk ook meegemaakt!

Hoe het begon...

Het begon allemaal met het opstapprobleem dat ik ervaarde met mijn paard. Als ik eenmaal zat, en ik de rodeo had overleefd dan was het een wereldpaard. Maar dat opstappen, dat was een dingetje!

Het begon al op de grond... 

Zodra ik een voet in de beugel zette, drukte hij zich op en veranderde zijn ogen van bruin naar zwart. Mijn stalgenoten noemden hem ook wel bezeten. Nog voordat je goed en wel zat, begon hij dan te springen als een rodeostier! 

Van alles geprobeerd...

Eerst toch maar flink longeren voor het opstappen, allerlei verschillende manieren van opstappen. Later ook andere trainingsvormen zoals horsemanship.  

Daarna hebben we ook zijn zadel en hoofdstel laten nakijken. Is hij gecheckt door een hele goede fysio. Zijn we uiteindelijk op de kliniek beland, waar hij helemaal binnenste buiten is gekeerd! 

Daarna zo'n beetje alles geprobeerd uit het alternatieve circuit. Chiropractie, Osteopathie, Sportmassage, Acupunctuur en zelfs iemand erbij gehaald die kon communiceren met dieren.

Tevergeefs...

Opgeven of doorgaan?

Na een periode van bijna 2 jaar, wist ik het echt niet meer! Ik zat eigenlijk op het punt, waar jij nu op zit! Ik had al het mogelijke geprobeerd, en ik kon het maar niet begrijpen. Hoe kon het dat een paard dat alle wedstrijden won, ook zo gevaarlijk kon zijn! Ergens kon ik niet geloven dat mijn paard zo was. Maar omdat niets leek te werken, was ik het diep van binnen ook aan het opgeven..

Eind goed, al goed...

Terwijl ik overwoog om de stekker eruit te trekken, kwam de oplossing op mijn pad. Mijn paard bleek last te hebben van flinke hoofdpijn. Zijn linkeroog stond naar achteren door de druk op zijn hoofd, en daardoor zag hij me dus niet opstappen. Dat in combinatie met een dominant karakter zorgde dus voor zijn gevaarlijke gedrag. Ik geloofde het bijna niet, maar het bleek de oplossing voor mijn paard. Na 2 sessies, kon ik eindelijk weer normaal opstappen!

Dat is waar mijn eigen reis begon. Ik zag zoveel paarden met problemen waarvan ik dacht... Volgens mij heeft die hoofdpijn. Ik kon niet langer heen om het gevoel... hier moet ik wat mee! Inmiddels zijn we 9 jaar verder, (+ vele opleidingen, cursussen en onderzoeken) en heb ik duizenden paarden met ongrijpbare klachten geholpen, en me zelfs gespecialiseerd in het headshaking-syndroom. Het meest complexe probleem dat zich afspeelt in het paardenhoofd. 

Wat jij nu vooral nodig hebt...

Is niet om nog meer dingen uit te proberen, en steeds opnieuw te hopen dat je het gouden ei nu toch echt gaat vinden.

Niet nog eerst tien keer teleurgesteld worden, of nog meer geld verspillen aan kansloze probeersels.

Je wilt vooral duidelijkheid over de klachten van je paard. 

Weten wat er aan de hand is, en hoe je dat aan moet pakken.

Een idee van wat je zelf kunt doen, en wie je in kunt schakelen.

Richtlijnen over wat je wel kunt doen, en wat vooral niet.

Voor veel klanten ben ik hun laatste hoop.

No pressure!  Maar geloof me als ik zeg, dat je echt niet de enige bent die zich bevind in deze situatie.  In heel veel gevallen is een oplossing zeker wel mogelijk, maar dan hebben we het zeker niet over een Quick Fix.  

Er is namelijk nooit één probleem in het lichaam, maar een patroon. Dat is ondanks dat ik me veel met het hoofd bezig houd, tevens de reden dat ik altijd naar het totale lichaam kijk. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding. En het mooie is, dat wanneer je het patroon dus duidelijk in beeld kunt brengen, en je gaat daar vervolgens heel gericht mee aan de slag. Dan is een oplossing bijna altijd mogelijk!

Juist wanneer je met je handen in het haar zit, eigenlijk niet meer weet waar je nu precies goed aan doet, of wat je nu moet doen dan is een online advies consult de uitkomst.

Plan ook een advies consult

Ben je benieuwd of dat de klachten van jouw paard fysiek te verklaren zijn? Of wil je gewoon inzicht in wat er speelt, en wat je in dat geval het beste kunt doen om deze klachten aan te pakken bij je paard?

Zoek niet verder, want een online advies consult is wat je nodig hebt.

Heel veel klachten en problemen zijn namelijk te herleiden uit de lichaamshouding, spierontwikkeling en symmetrie van je paard.

Daarom maak ik tijdens een online advies consult ook een analyse van de lichaamshouding, spierontwikkeling en symmetrie. Daarnaast bespreken we de situatie en geef ik antwoord op je vraag. 


Duidelijkheid over de situatie van jouw paard.
Antwoord op de vragen die al zo lang spelen.
Inzicht in het welzijn en functioneren van jouw paard.
Advies om mee aan de slag te gaan bij jouw paard.
Handvatten en aandachtspunten specifiek voor jouw paard
Voordeel: Je hoeft niet eerst te investeren in allerlei probeersels!


Direct na je aanmelding kun een datum prikken en ontvang je vervolgens een intake formulier waarbij gevraagd wordt om een aantal foto's van je paard in te voegen. Vervolgens bespreken we tijdens het online advies consult de situatie en vragen die er spelen rondom je paard, en zal ik mijn bevindingen en advies voor de situatie met je delen. 

* Online Advies Consulten vinden altijd plaats op vrijdagochtend en je kunt eigenlijk altijd binnen een maand terecht voor een consult.

Een paar van mijn favoriete reacties over het online advies consult

(De Horse Photo Scan is een voorganger van het online advies consult)

Ik heb voor mijn paard de Horse Photo Scan aangevraagd bij Janneke. Super knap wat ze vanaf een foto al kan zien. Hele fijne uitleg met bijvoorbeeld lijnen op het hoofd om te laten zien wat het verschil is tussen links en rechts. Ik vond het erg leerzaam en heb na die tijd samen met mijn osteopaat een aantal dingen uit de Horse Photo Scan kunnen oppakken. Het is fijn dat Janneke zo duidelijk en in begrijpbare taal uitlegt. Dan weet je zelf ook beter waar je naar moet kijken. 

Saline S.

Wauw, hier ben ik even stil van. Klopt precies wat je zegt.  Onvoorstelbaar dat je al zoveel informatie vanaf het lichaam kan zien, zonder dat ik dit vooraf heb verteld. Absolute aanrader als je vastloopt met je paard!

Annika B. 

Wat anderen erover zeggen:

Celine O.

Ik heb dankzij de Horse Photo Scan echt op een andere manier naar mijn paard leren kijken. Janneke legt het heel duidelijk uit en neemt je mee in wat ze ziet aan je paard, en voor welke problemen dat kan zorgen..

Nienke v. D.

Dank voor je duidelijke uitleg. Hier kan ik wat mee. Veel van de dingen die je zegt herken ik, al dacht ik dat dit eigenlijk bij mijn paard hoofde. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat dit allemaal voortkomt uit ongemak in het lichaam. 

Cheyenne Z.

Heel fijn dat je naast alle bevindingen ook gelijk een advies geeft over wat te doen om het op te lossen. Erg fijne uitleg over hoe je de juiste persoon, bij je paard vindt! Dankjewel, ik ga hier zeker wat mee doen.

Esther v/d K.

Ondanks dat ik al 20 jaar in de paarden zit, zo'n beetje alle professionals al een keer bij mijn paard heb gehad. Geloof ik niet, dat ooit iemand me zo duidelijk uit kon leggen wat er aan de hand is met mijn paard, en hoe dat komt. De spijker op z'n kop en dat vanaf een foto.

Colinda R.

Ik was een beetje bang dat ik een zweverig verhaal zou ontvangen. Maar ik kan niet anders zeggen wat een duidelijke uitleg, klinkt enorm logisch en erg fijn dat je gelijk advies geeft. Ik kan aan de slag om mijn paard te helpen! Dank dank dank!

Lillian M.

Bedankt voor dit verslag Janneke! Na alles wat ik al heb geprobeerd, had ik niet meer durven hopen om zo'n duidelijk antwoord te krijgen op mijn vraag over zijn klachten. Ik heb gelijk een afspraak bij je ingepland! 

De voordelen van een online advies consult

Eindelijk antwoord op jouw vraagstuk
Duidelijkheid over hoe jouw paard ervoor staat!
Meer  inzicht in het welzijn en functioneren van je paard
Advies en handvatten speciaal voor jouw paard
Niet investeren in uit probeersels
Niet wekenlang wachten op een afspraak 
Het invullen van het formulier kost je hooguit 5 min. van je tijd
De situatie van je paard 1:1 bespreken.

Voorkom dat je nog langer in deze onzekerheid blijft zitten!

Er zijn zoveel mogelijkheden.  Misschien wel teveel.  
Je verdwaald in alle opties en weet gewoon niet wat werkt en wat niet werkt.

 Daar heb ik de oplossing voor.

Samen met mijn klanten heb ik me de afgelopen 9 jaar bezig gehouden het oplossen van allerlei klachten en problemen bij hun paarden.  Ik heb honderden paarden behandeld en herken gemakkelijk symptomen aan de hand van symmetrie en lichaamshouding.  Juist deze symmetrie en lichaamshouding van jouw paard verteld veel over de oorzaak van de problemen, maar ook in een oplossing hiervoor. En dat zit ook allemaal in dit online advies consult inbegrepen. 

Zo gaat het in z'n werk: 

Je besteld een online advies consult, en vervolgens kun je direct een moment inplannen waarbij dit gaat plaatsvinden. Online Adviesconsulten worden uitsluiten gepland op vrijdagochtend.  Nadat je jouw afspraak hebt ingepland kun je doorklikken naar het formulier.

Je vult voorafgaand het formulier in waar bepaalde vragen worden gesteld over je paard, over de situatie en waarbij je ook een aantal foto's kunt uploaden. (standfoto en een foto van het hoofd van je paard.) Door deze foto's kan ik meekijken naar de situatie van je paard en op basis wat de bevinden zijn. In het formulier geef je ook de vragen aan die je hebt. 
Tijdens het moment van afspraak zal het online advies consult plaatsvinden via ZOOM. (15 minuten). Hierbij bespreken we de situatie van je paard, de vragen, deel ik mijn bevindingen en indien nodig geef ik advies over hoe dit het beste aan te pakken. 

De investering voor een online advies consult bedraagt € 47,-

Meest gestelde vragen over een online advies consult

Waarom een online advies consult? 

De online advies consult is ideaal op het moment dat je twijfelt waar je nu goed aan doet. Wellicht heeft je paard al langere tijd vage klachten die ondanks iedereen die je erbij hebt gehaald, nog niet worden opgelost. Of heb je juist geen idee wat je met je paard aan moet. Dan is het superfijn om een analyse te ontvangen van je paard, waarbij op basis van de lichaamshouding en symmetrie van het hoofd eigenlijk altijd al heel veel van de klachten verklaard kunnen worden. Daarnaast ontvang je ook nog een advies om hier mee aan de slag te gaan. Het voordeel is dat je niet weer eerst van alles hoeft te proberen, maar na dit consult heel gericht weet wat te doen, en waar dat te zoeken. Bovendien is het fijn om dit te kunnen bespreken met iemand. 

Hoe werkt het? 

 

1.) Allereerst  meld je jezelf aan voor een online advies consult door de betaling te voldoen.

2.) Direct na je betaling wordt je naar een bevestigingspagina geleid met daarop een knop om een consult in te plannen.

3.) Kies uit één van de beschikbare datums en tijden. (online advies consulten vinden altijd plaats op vrijdagmorgen).

4.) Zodra je afspraak staat gepland krijg je een link naar het vragenformulier voor deze afspraak.  Je vult deze vragen in en je geeft hierbij aan waar je tegenaan loopt en vermeld op een concrete manier wat je vragen zijn. Vervolgens kun je twee foto's uploaden. 1 foto van het hoofd van je paard (recht van voren genomen) en 1 standfoto. In de vragenlijst zijn voorbeeldfoto's hiervan weergeven. Zorg dat je deze minstens 24 uur van te voren aanlevert. 

5.) Het consult vind plaats op de afgesproken datum en tijd via Zoom. Een online advies consult duurt 15 minuten, waarin we de situatie van je paard bespreken, mijn bevindingen en indien van toepassing het advies om dit op te gaan lossen of aan te gaan pakken. 

Let op: Dit is géén fotoreading. Ik let puur op de symmetrie, houding, scheefheid, blokkades en spanningen in het lichaam van je paard. Dit is tevens geen vervanging van één van de intakeafspraken maar een verduidelijking voor jou als eigenaar als het gaat om het welzijn van je paard.

Wat kan ik verwachten?

Dat je de 

Hoe weet je of mijn paard ergens last van heeft?

Doordat ik jarenlange ervaring heb in het behandelen en analyseren van duizenden paarden, ben ik in staat om problemen heel snel te herleiden tot de kern van het probleem. Ik houd me hier dan ook al zo'n 9 jaar fulltime mee bezig, dus voor mij is dit heel eenvoudig. Wat ik zelf heel leuk vind aan een online advies consult dat ik wellicht niet in staat ben om iedereen fysiek op weg te helpen, maar zo kan ik je met problemen toch in de goede richting wijzen waardoor de klachten alsnog kunnen worden opgelost.

Welke vragen kan ik stellen?

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je met de Horse Photo Scan geen diagnose krijgt.

Een tijdje geleden krijg ik bijvoorbeeld de vraag: 

Welke vorm van headshaking heeft mijn paard? 

Deze vraag kan met een online advies consult  niet beantwoord worden. Een zenuwbeklemming is niet vast te stellen vanaf een foto. Dus dit was niet helemaal de juiste vraag. Daarom heb ik hieronder een aantal voorbeeld vragen neergezet, zodat je een idee hebt over de vragen die je wel kunt stellen. 

Heeft mijn paard hoofdpijn? 

Mijn paard is schrikkerig op één kant, is dat te verklaren? 

Waarom is mijn paard altijd meer kijkerig naar één kant? 

Is de spanning van mijn paard te verklaren?

 Is mijn paard gewoon zenuwachtig of heeft dit een fysieke oorzaak?

 Mijn paard lijkt moeite te hebben met het verwerken van prikkels, kan dit? 

Ik heb het idee dat mijn paard compenseert, kun je dit terug zien? 

 Ik heb het idee dat mijn paard veel last heeft van spanning, ook al is hij rustig. Zou dat kunnen?



error: Auteursrecht