Op gevoel je paard masseren

speciaal voor ruiters die hun paard beter willen leren begrijpen

"Ontdek hoe jij als ruiter massage inzet, op een eenvoudige manier ontspannen samen met je paard, elkaar beter begrijpen en aanvoelen en zodat jullie een onverslaanbaar team vormen".

In deze exclusieve workshop 'Intuïtief masseren'

Laat me raden

  • Je ervaart wel eens een gevoel dat er iets bij je paard niet helemaal lekker zit, maar als je er iemand bijhaalt dan komt er niets concreets uit.
  • Je twijfelt vaak aan jezelf omdat de communicatie tussen jou en jouw paard nog niet helemaal vlekkeloos verloopt. Jij en je paard lijken elkaar gewoon nog niet helemaal te begrijpen.
  • Je ervaart regelmatig spanning samen met je paard, bent vaak druk in je hoofd en als je paard dan ook nog eens die spanning oppakt dan lijkt het einde zoek. Het lukt je nog niet om dit patroon te doorbreken.
  • Je wil niets liever dan samen één zijn met je paard. Samen heerlijk ontspannen en dat magische gevoel ervaren alsof je met elkaar bent versmolten maar tot op heden lukt je dat nog niet echt.

Dit is wat er gebeurde zodra ik begon om massage op de juiste manier te gebruiken...

Ik was echt de kampioen ‘druk in het hoofd zijn’.  Mijn gedachten bleven maar razen, allemaal zorgen, dingen die nog gedaan moesten worden en wat ik allemaal absoluut niet mocht vergeten. Dit had ook een enorme uitwerking op mijn paard, ik hoefde van die dagen echt niet op mijn paard te stappen want dat werd dan altijd een complete ramp.
Maar ja, wat doe je dan op zo’n dag?! Een goede vriendin, tevens medium zei tegen me dat ik op gevoel mijn paard moest gaan masseren. Nu kan ik natuurlijk super goed een paard behandelen maar nee, niet behandelen maar masseren. Nou daar stond ik dan op de wasplaats met mijn handen op mijn paard. Wat nu?!
Ineens werd ik heel rustig van binnen en leek het wel alsof mijn handen ergens naar toe werden getrokken. Ik begon mijn paard te masseren op gevoel. Ik gebruikte verschillende simpele technieken die nu ineens een mega effect leken te geven. Mijn handen gloeiden helemaal en mijn paard was echt helemaal zen!
Ook ik voelde mezelf alsof ik helemaal los was van de wereld, van al mijn zorgen en to do list. Heerlijk.  De tijd vloog voorbij en daarna voelde ik me als herboren en mijn paard was echt super relaxed. Ik kon nu duidelijk onze connectie voelen en onze communicatie ging ineens zo makkelijk!

 

~ Janneke Zijderveld

Doe mee met de

basisworkshop 'Intuïtief masseren'

De enige echt complete workshop voor ruiters!
genoemde prijzen zijn excl. btw

Hoe zou het zijn om:

  • Meer feeling te hebben met je paard. Jij en je paard voelen elkaar veel beter aan waardoor de communicatie gewoon veel soepeler gaat.
  • Jij en jouw paard begrijpen elkaar beter dan ooit en ervaren als het ware een soort flow als jullie samen zijn.
  • Ontspannen samen is heel eenvoudig. Zodra je bij je paard bent geweest voel jij jezelf helemaal rustig en opgeladen.
  • Alles lijkt veel makkelijker en meer vanzelf te gaan dan eerst en jij en jouw paard beleven samen veel meer plezier!
  • Er is nog nooit zoveel vertrouwen tussen jou en je paard geweest als nu. De connectie die jij hebt met je paard wordt alleen maar sterker.

Waar ik jou bij help tijdens deze workshop:

Doe mee!

(of lees nog even verder)

genoemde prijzen zijn excl. btw

Over deze workshop

Alle praktische details van deze workshop op een rijtje!
Datum: Zaterdag 24 oktober 2020
Tijd: 9:30 tot 16:30 uur
Locatie: De Bascule, Lage Zwaluwe
Meebrengen eigen paard: VOL, paarden aanwezig op deze locatie!
Aantal deelnemers:  een kleine groep van 8-10 personen.
Begeleiding: Veel persoonlijke aandacht.
Wij hanteren de richtlijnen van het RIVM i.v.m. COVID 19

INCLUSIEF Compleet verzorgde luxe lunch

Deze exclusieve workshop is natuurlijk niet compleet zonder lunch! En niet zomaar een lunch want gastvrouw Joke van De Bascule verzorgt met heel veel liefde en plezier een overheerlijke luxe lunch.  Ook voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd! Kortom, dit belooft een feestje te worden!

CERTIFICAAT

Na je deelname aan deze workshop ontvang je een certificaat als bewijs van jouw deelname! Je kunt na deze workshop jouw eigen paard ondersteunen naast een professionele behandeling. Deze workshop is dus niet bedoelt om je op te leiden tot therapeut maar om jou meer feeling te geven met je paard, de ontspanning bij jullie terug te brengen en jullie band verder te versterken.

BONUS: Massage Manual

Op de dag van de workshop ontvang je ook nog eens de Massage Manual waarin ik alle oefeningen, tools en technieken voor je heb uitgewerkt op papier. Ideaal om op een later moment nog eens terug te lezen en thuis mee aan de slag te gaan.

BONUS: Massage Video Toolkit

Tijdens de workshop leer ik je een  behoorlijk aantal massage technieken. Omdat ik weet dat er op zo’n dag best veel op je afkomt ontvang je na afloop de Massage Video  Toolkit waarin ik alle technieken stap voor stap nog eens uitleg in een video. Op deze manier kun je vol vertrouwen gaan oefenen op je eigen paard 😉

Klaar om massage in te zetten voor de ontspanning tussen jou en jouw paard?

genoemde prijzen zijn excl. btw

Volg Ruiterbewust op facebook