Bemachtig nu je plek in de workshop

Kies hieronder uit één van de beschikbare datums om de workshop te volgen.

Close

WORKSHOP  Op gevoel je paard masseren

speciaal voor ruiters die hun paard beter willen leren begrijpen.

"Ontdek hoe jij als ruiter massage inzet, op een eenvoudige manier ontspannen samen met je paard, elkaar beter begrijpen en aanvoelen en zodat jullie een onverslaanbaar team vormen".

Dit is wat er gebeurde zodra ik begon om massage op de juiste manier te gebruiken...

Ik was echt de kampioen ‘druk in het hoofd zijn’.  Mijn gedachten bleven maar razen, allemaal zorgen, dingen die nog gedaan moesten worden en wat ik allemaal absoluut niet mocht vergeten. Dit had ook een enorme uitwerking op mijn paard, ik hoefde van die dagen echt niet op mijn paard te stappen want dat werd dan altijd een complete ramp.
Maar ja, wat doe je dan op zo’n dag?! Een goede vriendin, tevens medium zei tegen me dat ik op gevoel mijn paard moest gaan masseren. Nu kan ik natuurlijk super goed een paard behandelen maar nee, niet behandelen maar masseren. Nou daar stond ik dan op de wasplaats met mijn handen op mijn paard. Wat nu?!
Ineens werd ik heel rustig van binnen en leek het wel alsof mijn handen ergens naar toe werden getrokken. Ik begon mijn paard te masseren op gevoel. Ik gebruikte verschillende simpele technieken die nu ineens een mega effect leken te geven. Mijn handen gloeiden helemaal en mijn paard was echt helemaal zen!
Ook ik voelde mezelf alsof ik helemaal los was van de wereld, van al mijn zorgen en to do list. Heerlijk.  De tijd vloog voorbij en daarna voelde ik me als herboren en mijn paard was echt super relaxed. Ik kon nu duidelijk onze connectie voelen en onze communicatie ging ineens zo makkelijk!

 

~ Janneke Zijderveld


Doe mee met de
workshop 'Op gevoel je paard masseren'

Doe mee!

(Of lees nog even verder)

Praktische informatie

Datum: 27-03-2021

Tijden: 9:30 t/m 17:00 uur

Locatie: De Bascule in Lage Zwaluwe (Noord Brabant)

Aantal plekken: maximaal 16 personen.

Paarden: Betrouwbare paarden aanwezig op de locatie. Voor het meebrengen van een eigen paard zijn max. 2 plekken beschikbaar. 

Verzorging: Deze workshop dag wordt compleet verzorgd. Inclusief koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch!

Investering: € 147,- excl. 21% btw

Dit kun je verwachten van deze workshop

All inclusive

Step 1
Deze exclusieve workshop is natuurlijk niet compleet zonder lunch! En niet zomaar een lunch want gastvrouw Joke van De Bascule verzorgt met heel veel liefde en plezier een overheerlijke luxe lunch.  Ook voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd! Kortom, dit belooft een feestje te worden!

Certificaat

Step 1
Na je deelname aan deze workshop ontvang je een certificaat als bewijs van je deelname! Je kunt na deze workshop jouw eigen paard ondersteunen naast een professionele behandeling. Deze workshop is dus niet bedoelt om je op te leiden tot therapeut maar om jou meer feeling te geven met je paard, de ontspanning bij jullie terug te brengen en jullie band verder te versterken.

Massage Manual

Step 1
Op de dag van de workshop ontvang je ook nog eens de Massage Manual waarin ik alle oefeningen, tools en technieken voor je heb uitgewerkt op papier. Ideaal om op een later moment nog eens te duiken in de verdiepende informatie, alles rustig terug te lezen en thuis mee aan de slag te gaan.

 Video Toolkit

Step 4
Tijdens de workshop leer ik je een  behoorlijk aantal massage technieken. Omdat ik weet dat er op zo’n dag best veel op je afkomt ontvang je na afloop de Massage Video Toolkit waarin ik alle technieken stap voor stap nog eens uitleg in een video. Op deze manier kun je vol vertrouwen gaan oefenen op je eigen paard.

Wat deelnemers erover zegen: 


ik heb 2 jaar geleden mijn eerste paard gekocht. Een draver die ongeveer 4 jaar op de baan heeft gelopen. Hij was een half jaar onder het zadel toen ik hem kocht. Doordat ik hem dressuurmatig aan het trainen en recht stellen ben , heeft hij gauw last van zijn spieren. Maar hij is ook snel een beetje gespannen. Toen ik de workshop "op gevoel je paard masseren" voorbij zag komen heb ik mij aangemeld.
Het was een hele leuke en leerzame dag. Janneke gaf heel veel informatie over het paarden lichaam en de vooral de spieren. waar je op moet letten voordat je gaat masseren. Het praktische gedeelte deden we in tweetallen en konden we paarden ter plaatse gebruiken als je geen eigen paard bij je had. Janneke deed steeds een paar oefeningen voor ,dat legde ze heel duidelijk uit. We kregen een boekje waar alle informatie en oefeningen in staan. Ik heb het al een paar keer bij mijn paard kunnen doen, de massage vind hij erg fijn en het is ook goed voor de band met je paard.
Ik kan Janneke echt aan bevelen ,ze heeft heel veel kennis en kan het heel goed over brengen.
Dit was mijn eerste workshop bij Janneke maar ik hoop er nog meer te kunnen doen.  

Sylvia Sonneveld

Daro Lane

Klaar om massage in te zetten voor de ontspanning tussen jou en jouw paard?