WORKSHOP  Op gevoel je paard masseren

speciaal voor ruiters die hun paard beter willen leren begrijpen.

"Ontdek hoe jij als ruiter massage inzet, op een eenvoudige manier ontspannen samen met je paard, elkaar beter begrijpen en aanvoelen en zodat jullie een onverslaanbaar team vormen".

Laat me raden...

Je ervaart wel eens een gevoel dat er iets bij je paard niet helemaal lekker zit, maar als je er iemand bijhaalt dan komt er niets concreets uit.
Je twijfelt vaak aan jezelf omdat de communicatie tussen jou en jouw paard nog niet helemaal vlekkeloos verloopt. Jij en je paard lijken elkaar gewoon nog niet helemaal te begrijpen.
Je ervaart regelmatig spanning samen met je paard, bent vaak druk in je hoofd en als je paard dan ook nog eens die spanning oppakt dan lijkt het einde zoek. Het lukt je nog niet om dit patroon te doorbreken.
Je wil niets liever dan samen één zijn met je paard. Samen heerlijk ontspannen en dat magische gevoel ervaren alsof je met elkaar bent versmolten maar tot op heden lukt je dat nog niet echt.

Dit is wat er gebeurde zodra ik begon om massage op de juiste manier te gebruiken...

Ik was echt de kampioen ‘druk in het hoofd zijn’.  Mijn gedachten bleven maar razen, allemaal zorgen, dingen die nog gedaan moesten worden en wat ik allemaal absoluut niet mocht vergeten. Dit had ook een enorme uitwerking op mijn paard, ik hoefde van die dagen echt niet op mijn paard te stappen want dat werd dan altijd een complete ramp.
Maar ja, wat doe je dan op zo’n dag?! Een goede vriendin, tevens medium zei tegen me dat ik op gevoel mijn paard moest gaan masseren. Nu kan ik natuurlijk super goed een paard behandelen maar nee, niet behandelen maar masseren. Nou daar stond ik dan op de wasplaats met mijn handen op mijn paard. Wat nu?!
Ineens werd ik heel rustig van binnen en leek het wel alsof mijn handen ergens naar toe werden getrokken. Ik begon mijn paard te masseren op gevoel. Ik gebruikte verschillende simpele technieken die nu ineens een mega effect leken te geven. Mijn handen gloeiden helemaal en mijn paard was echt helemaal zen!
Ook ik voelde mezelf alsof ik helemaal los was van de wereld, van al mijn zorgen en to do list. Heerlijk.  De tijd vloog voorbij en daarna voelde ik me als herboren en mijn paard was echt super relaxed. Ik kon nu duidelijk onze connectie voelen en onze communicatie ging ineens zo makkelijk!

 

~ Janneke Zijderveld

Deze workshop bij jouw op stal organiseren? 

Hoe zou het zijn om:

Meer feeling te hebben met je paard. Jij en je paard voelen elkaar veel beter aan waardoor de communicatie gewoon veel soepeler gaat.
Jij en jouw paard begrijpen elkaar beter dan ooit en ervaren als het ware een soort flow als jullie samen zijn.
Ontspannen samen is heel eenvoudig. Zodra je bij je paard bent geweest voel jij jezelf helemaal rustig en opgeladen.
Alles lijkt veel makkelijker en meer vanzelf te gaan dan eerst en jij en jouw paard beleven samen veel meer plezier!
Er is nog nooit zoveel vertrouwen tussen jou en je paard geweest als nu. De connectie die jij hebt met je paard wordt alleen maar sterker.

Waar ik jou mee help in deze workshop

Doe mee!

(Of lees nog even verder)

Praktische informatie

Datum: Geen nieuwe datums gepland

Tijden: 9:30 t/m 16:30 uur 

Locatie: -

Aantal plekken: minimaal 10 - maximaal 20 personen.

Paarden:  Betrouwbare paarden aanwezig op locatie

Verzorging: Deze workshop wordt compleet verzorgd. Inclusief koffie, thee, versnaperingen en een heerlijke lunch.

Investering: € 147,- excl. btw


Dit kun je verwachten van deze workshop

All inclusive

Deze exclusieve workshop is natuurlijk niet compleet zonder lunch! En niet zomaar een lunch want gastvrouw Joke van De Bascule verzorgt met heel veel liefde en plezier een overheerlijke luxe lunch.  Ook voor koffie, thee en versnaperingen wordt gezorgd! Kortom, dit belooft een feestje te worden!

Certificaat

Na je deelname aan deze workshop ontvang je een certificaat als bewijs van je deelname! Je kunt na deze workshop jouw eigen paard ondersteunen naast een professionele behandeling. Deze workshop is dus niet bedoelt om je op te leiden tot therapeut maar om jou meer feeling te geven met je paard, de ontspanning bij jullie terug te brengen en jullie band verder te versterken.

Massage Manual

Op de dag van de workshop ontvang je ook nog eens de Massage Manual waarin ik alle oefeningen, tools en technieken voor je heb uitgewerkt op papier. Ideaal om op een later moment nog eens te duiken in de verdiepende informatie, alles rustig terug te lezen en thuis mee aan de slag te gaan.

 Video Toolkit

Tijdens de workshop leer ik je een  behoorlijk aantal massage technieken. Omdat ik weet dat er op zo’n dag best veel op je afkomt ontvang je na afloop de Massage Video Toolkit waarin ik alle technieken stap voor stap nog eens uitleg in een video. Op deze manier kun je vol vertrouwen gaan oefenen op je eigen paard.

Wat deelnemers erover zegen: 


ik heb 2 jaar geleden mijn eerste paard gekocht. Een draver die ongeveer 4 jaar op de baan heeft gelopen. Hij was een half jaar onder het zadel toen ik hem kocht. Doordat ik hem dressuurmatig aan het trainen en recht stellen ben , heeft hij gauw last van zijn spieren. Maar hij is ook snel een beetje gespannen. Toen ik de workshop "op gevoel je paard masseren" voorbij zag komen heb ik mij aangemeld.
Het was een hele leuke en leerzame dag. Janneke gaf heel veel informatie over het paarden lichaam en de vooral de spieren. waar je op moet letten voordat je gaat masseren. Het praktische gedeelte deden we in tweetallen en konden we paarden ter plaatse gebruiken als je geen eigen paard bij je had. Janneke deed steeds een paar oefeningen voor ,dat legde ze heel duidelijk uit. We kregen een boekje waar alle informatie en oefeningen in staan. Ik heb het al een paar keer bij mijn paard kunnen doen, de massage vind hij erg fijn en het is ook goed voor de band met je paard.
Ik kan Janneke echt aan bevelen ,ze heeft heel veel kennis en kan het heel goed over brengen.
Dit was mijn eerste workshop bij Janneke maar ik hoop er nog meer te kunnen doen.  

Sylvia Sonneveld

Daro Lane

Leer je paard/pony nog beter kennen

Met mijn pony Twister rijd ik recreatief aangespannen. Ik liep er tegenaan dat hij niet wilde buigen, met zijn mond altijd een beetje open liep in het tuig en onderweg soms heel erg kon schrikken terwijl hij doorgaans zéér betrouwbaar is. Janneke zorgt ervoor dat blokkades weg gaan en dat Twister minder spanning in zijn hoofd heeft waardoor hij rustiger en meer ontspannen is. Door het volgen van de cursus intuïtieve massage, kan ik hem tussen twee behandelingen in beter ondersteunen en kan ik, door het vele lichamelijke contact met het masseren, beter aan Janneke aangeven wat me opgevallen is. Daarnaast vindt Twister het masseren gewoon héérlijk 🙂
Het meest waardevol vind ik dat ik Twister door het masseren nog beter heb leren kennen en een nóg sterkere band met hem heb gekregen. Hij wijst nu zelfs ook aan waar hij gemasseerd wil worden.
Janneke heeft ongelooflijk veel kennis en werkt op een hele rustige manier, waarbij ze allerlei behandelwijzen combineert tot wat het beste past bij jouw paard/pony, met hele mooie resultaten. Daarom wil ik haar van harte bij jou aanbevelen. Vooral mijn man was in het begin nog sceptisch over wat Janneke doet. Dat is misschien ook niet zo gek als je nog onbekend bent met de werkwijze van Janneke. Maar als je dan opeens ribben 'uit ziet deuken' als ze op zijn kruis inwerkt en als je paard na een intensieve en hele dure behandelingsperiode in de reguliere geneeskunde nog steeds snottert en dit na een behandelperiode door Janneke gestopt is omdat blokkades verholpen zijn, verdwijnt het sceptische vanzelf. Janneke kan precies uitleggen wat ze doet en waarom. Ik kan haar dat niet navertellen, maar zie wel duidelijk het resultaat. Paarden en pony's die door Janneke geholpen worden hebben geluk gehad, ik wens nog veel meer paarden en pony's hetzelfde toe.  

Norma Rijswijk

Pony Twister

Klaar om massage in te zetten voor de ontspanning tussen jou en jouw paard?

Helaas, deze workshop staat nog niet gepland.

Deze workshop kan in overleg gepland worden in de volgende provincies:

(Zuid Holland, Noord Brabant, Utrecht of Gelderland) 

Close
error: Auteursrecht