" Stop met paardrijden als je dit nog niet hebt opgelost!"

 Niet wachten in de hoop dat jouw paard geen nieuwe blessures ontwikkeld, maar stap voor stap, in je eigen tijd leren hoe de kans op blessures aanzienlijk wordt verkleind en jouw paard een echte Happy Athlete wordt!

Je bent nu al een tijdje bezig...

Je steekt dagelijks behoorlijk wat tijd in je paard. Je laat je paard met regelmaat nakijken door een fysiotherapeut of osteopaat. En lest wekelijks bij je instructeur. Het gaat eigenlijk best redelijk, maar....

Het is bij lange na nog niet wat je voor ogen had, toen je je paard kocht. Want toen zat je bomvol met grootste ideeën en mooie plannen. Ergens weet je dat jullie het samen kunnen bereiken, maar de weg is wat hobbeliger dan verwacht. 

Je vraagt je vaak af of je het wel goed doet. En er spoken allerlei vragen rond in je hoofd zoals; 

Train ik wel op de juiste manier?

Zit ik mijn paard niet in de weg?

Waarom lukt het me niet om ontspanning te krijgen?

Ondanks dat je je uiterste best doet is er nog te weinig resultaat. Nu ben je alleen maar bezig om dat ene kleine stukje voor elkaar te krijgen. Niet met al die mooie dromen en plannen die je voor ogen had toen je begon. Daarbij worden jou ruiter skills en het talent van je paard nauwelijks benut. 

Dit was precies wat Ingrid ervaarde toen ze haar paard met een dik been in de stal aantrof. Een blessure die ervoor zorgde dat zij en haar paard voor een half jaar uit de running waren. Weg ideeën, plannen, wedstrijden. Haar paard was nog niet eens zo oud. Maar terugkijkende op de periode daarvoor bleek dat er al langer signalen waren. Haar paard zat hier en daar een beetje vast en Ingrid had haar uiterste best gedaan om dat door middel van training op te lossen. Haar paard was daarnaast ook echt wel gecheckt door de osteopaat en de fysiotherapeut. Het was dus niet zo dat ze haar best niet had gedaan. Toch kwam ze oog in oog te staan met een blessure van haar paard.

Er zijn nog zoveel ruiters die precies hetzelfde meemaken als Ingrid. En dat heeft nergens te maken met onwil, maar juist een heel groot gebrek aan kennis over je paard. Daarmee bedoel ik niet dat je iedere spier van je paard zou moeten kennen. Maar wel dat je enig zins weet hoe je paard hoort te bewegen en hoe jij dat zelf al op de juiste manier kunt stimuleren. De kans op blessures wordt daardoor vele malen kleiner en jij leert je paard nog veel beter lezen waardoor jullie band nog veel sterker wordt.Als biomechanisch trainer/instructrice beschik ik best wel over de nodige kennis, maar toch liep ik tegen een terugkerende blessure aan. Ondanks dat ik voor mijn toch alles had gedaan om dit te voorkomen. Janneke kijkt op zo'n andere manier en verteld dingen waardoor ineens alle puzzelstukjes beginnen te vallen.  Het leuke is dat je dan ook direct over de tools beschikt om daarmee aan de slag te gaan door zowel de massagetechnieken als de manier van trainen.  Absolute aanrader. 

Louise 

deelnemer


Ik wilde mezelf meer ontwikkelen en daarnaast ook zelf leren om mijn paard de nodige ondersteuning te geven na een intensief behandeltraject.  Ik wilde mijn paard in vorm houden en er nog veel meer uithalen en dat is gelukt! Het leuke is ook dat ik nu op zo'n andere manier met mijn paard bezig ben dat ik merk dat de band met mijn paard ook echt verbeterd. Mijn paard vraagt zelfs om bepaalde massagepunten en met de trainingsoefeningen gaan we ineens met sprongen vooruit!

Karin 

deelnemer


Ik ben absoluut een digibeet en twijfelde dus echt of ik me wel op moest geven voor dit online programma. Maar Janneke verzekerde me dat dit echt heel makkelijk was. Nou daar had ze gelijk in! Daarnaast is het programma heel duidelijk opgezet en wordt je stap voor stap meegenomen in bewegingspunten, massagetechnieken en oefeningen voor zowel op als naast je paard. Ik merk dat ik mezelf echt heb ontwikkeld en mijn manier van kijken naar een paard echt positief is veranderd. En ook mijn paard is veel relaxter geworden!

Marian 

deelnemer 

"Ik kom heel veel problemen tegen die voorkomen hadden kunnen worden"

Tijdens mijn dagelijkse werk als therapeut voor hoofdproblematiek bij paarden kom ik steeds meer situaties tegen die voorkomen hadden kunnen worden. Van vage kreupelheden tot extreme spanning en zelfs sommige vormen van het headshaking-syndroom. 

Wat ik merk is dat ruiters vaak al langer het gevoel hebben dat er iets niet klopt, maar simpelweg niet weten in welke richting ze het moeten zoeken.

En dat is niet gek want met alle opties en mogelijkheden die er op dit moment zijn, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer!

Zelf zat ik ooit ook in zo'n situatie want ik kampte met een mega opstapprobleem bij mijn paard. Mijn paard is binnenste buiten gekeerd op de kliniek, onderzocht door zo'n beetje alle type behandelaars die er zijn en nog was mijn probleem niet opgelost!

Toen ik eenmaal achter de oorzaak was (zo'n 2 jaar later incl. tobben met gevaar voor eigen leven) ontstond mijn allergrootste missie om anderen in soortgelijke situaties te helpen en daarin vooral ook bewustzijn te brengen.

Inmiddels zijn we 8 jaar verder en heb ik meer dan 2687 paarden geholpen om weer een echte Happy Athlete te worden.  Het is nog altijd beter om heftige problemen te voorkomen en daarom heb ik een manier gevonden zodat jij deze kennis kunt gaan toepassen op je eigen paard en daarmee risico's op blessures en andere problemen bij je paard aanzienlijk kunt verkleinen! 


Hoe heerlijk zou het zijn om iedere keer als je op je paard stapt met een grote glimlach alleen maar kan genieten. Je paard loopt als een zonnetje en is soepel en ontspannen. Je ervaart een mooie lichte verbinding met de mond van je paard en je paard staat fijn aan de hulpen. Jullie zijn als het ware helemaal aan elkaar versmolten en voelen elkaar feilloos aan!
Een magisch gevoel!!

Jouw paard als Echte Happy Athlete?

Je paard zit top in zijn/haar vel
Blaakt van gezondheid
Beweegt gelijkmatig en krachtig vanuit het achterbeen
Beweegt soepel en is tegelijkertijd ontspannen
Met correct lichaamsgebruik in de juiste aanspanning
Voert moeiteloos oefeningen uit met de focus op jou
Is ontspannen, rustig en tegelijkertijd fijn aan de hulpen
Werkt met plezier voor en met jou samen
Samen versmelten jullie tot één geheel

Misschien denk je nu nog dat dit voor jou onbereikbaar is omdat je paard geen makkelijke bouw heeft, of 'scheef is van nature'! Maar ook jij kunt dit bereiken samen met jouw paard! 


Je weet alleen nog niet hoe, maar laat dat je nu niet weerhouden! Want het kan dus wel! Lees hieronder nog even verder>


Maak van jouw paard een echte Happy Athlete!

Het achterbeen van je paard tot wel 30 cm meer laten ondertreden

Op een eenvoudige manier je paard gelijkmatig laten bewegen 

Een soepel, krachtig en ontspannen paard onder je

Een lichtverende verbinding met de mond van je paard 

Met veel meer plezier bezig zijn met je paard 

Samenwerken als een onverslaanbaar team

Sneller meer resultaat bereiken in de training

Zorgeloos genieten met je paard

Zal ik jou ook helpen?

Om stap voor stap, en in je eigen tijd ervoor te zorgen dat jouw paard een echte Happy Athlete wordt zodat jullie samen volop kunnen genieten van en met elkaar

Steeds één stapje zetten op weg naar die Happy Athlete met behulp van  video's, praktische uitleg en duidelijke voorbeelden.

Gebruik het werkboek om moeiteloos elke stap mee te zetten.

Onbeperkt toegang, te volgen in je eigen tijd en tempo.

 Doe mee voor slechts € 247,- 

  meer dan 90 ruiters gingen je voor

Direct beginnen

Ik doe elke les één kleine stap voor en jij kunt direct mee doen. Niet moeilijk maar super effectief en direct resultaat.

Kijken wanneer je wilt

De uitleg video's zijn kort, concreet en vooraf opgenomen om tijd te besparen. Kijk en leer wanneer het jou uitkomt!

In je eigen tempo

HAP telt ruim 70 lessen, maar je ontvangt onbeperkt toegang zodat je aan de slag kunt wanneer en zoveel je wilt. 

Stel je vragen

Heb je vragen of hulp nodig? Je kunt met je vragen altijd in de community terecht.

Stap voor stap uitleg

Een duidelijke volgorde van lessen waarin je stap voor stap wordt meegenomen.

Community

Inspireren en geïnspireerd worden samen met andere deelnemers in de Community!

Enkele reacties van deelnemers:


Door Janneke haar uitleg ga je echt voelen wat er onder je gebeurd, waar de blokkade zit en hoe je deze op kan lossen. Ze kan heel goed het verschil uitleggen hoe het hoort te voelen en hoe niet. 

Sowieso is Janneke een kei in de anatomie van het paardenlichaam. Ze weet als geen ander hoe het lichaam werkt en welke compensatie waar vandaan komt uit het lichaam.

Ze neemt je stapje voor stapje mee door het proces en maakt je heel bewust van je gevoel op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Gerdy 


Mijn kijk op paarden en hun welzijn is zo enorm veranderd! Ik heb geleerd hoe ik het welzijn van paarden kan ondersteunen en verbeteren met behulp van de massagetechnieken. Daarnaast heb ik ook geleerd over de   goede manier van trainen, met het  juiste gebruik van het lichaam van een paard, en wat je daarbij moet zien en wat je hoort te voelen. 

Janneke is echt heel duidelijk in haar uitleg en dat maakt het heel prettig om mee te werken. Ze vertelt je uitgebreid waar je op moet letten bij bijvoorbeeld beginnende blokkades. Haar manier van uitleggen is zo dat het voor iedereen te leren is! 

Ik ben ervan overtuigd dat er zo veel paarden en hun eigenaren geholpen kunnen worden door de enorme passie en enthousiasme wat Janneke heeft in haar vak! Ze is echt een topper! Heel veel mensen kunnen van haar leren!

Nienke

Na het volgen van Happy Athlete Plan, heb jij dit resultaat..

Een blauwdruk van je paard

Het is misschien wel het krachtigste tool voor de ruiter. Toch hebben nog weinig ruiters een duidelijk beeld van de sterke en zwakke punten van hun paard. Na dit programma ben jij er één van. Leer hoe jij een blauwdruk maakt van je paard, waarmee je inzicht krijgt in de aandachtspunten bij je paard en tools om hier op een eenvoudige manier op in te spelen en daarmee problemen als blessures te voorkomen.

Inzicht in je paard
Aandachtspunten in beeld
Gerichte stappen zetten

Een ontspannen paard

Ervoor zorgen dat je een ontspannen paard krijgt lijkt misschien nu nog wel een hele kunst. Ik heb gelukkig een heleboel tools en oefeningen voor je waar je mee aan de slag kunt gaan. Ik leer je hoe je heel eenvoudig voor meer ontspanning bij jezelf en juist ook bij je paard kunt zorgen. Deze skills gaan je de rest van je paardensportcarrière plezier opleveren.

beweegt soepel door het hele lijf
staat fijn aan de hulpen
wil graag voor je werken

Met correct lichaamsgebruik

Sluit je huidige training wel goed aan bij het doel dat je hebt met je paard? En gebruik je wel de juiste oefeningen om je paard te verbeteren? Ik help je met het inrichten van een passende training die ervoor gaat zorgen dat jij sneller meer resultaat gaat bereiken samen met je paard. Ik leer je hoe je ervoor kunt gaan zorgen dat jouw paard zijn/haar lichaam op de juiste manier gaat gebruiken zodat je met sprongen vooruit gaat.

Automatisch in de juiste aanspanning!
Echt vanuit het achterbeen
Met power en souplesse

Vormen jullie een onverslaanbaar team

Veel ruiters steken veel tijd in hun paard om een band en vertrouwen te creëren met het paard. Maar je hebt helemaal geen jaren de tijd nodig om toch een onverslaanbaar team te kunnen vormen samen met je paard. In dit programma help ik jou om op een eenvoudige manier anders met je paard te gaan communiceren waardoor jullie elkaar veel beter gaan aanvoelen en begrijpen. Ik leer je hoe je een stevige basis kunt leggen voor jullie samenwerking.

elkaar feilloos aanvoelen en begrijpen
samen versmelten tot één geheel
samen genieten en plezier beleven

Dit online programma zorgt ervoor dat je als ruiter, trainer of paardeneigenaar je paard nog veel beter gaat begrijpen. Waardoor je juist ook je paard de ondersteuning kunt bieden die hij/zij nodig heeft! 

Doordat je leert waar je op moet letten bij je paard, kun je het management van je paard met veel meer vertrouwen bijsturen en beschik je over de tools om zelf ondersteuning te bieden en om indien nodig hierbij de juiste hulp in te schakelen. 

Juist doordat je een veel beter beeld krijgt van je paard, maakt het opstellen van een passend trainingsplan een stuk eenvoudiger. Je leert hoe je praktische oefeningen kunt toepassen waarmee je veel trainingseffect krijgt, en allemaal op een paard-vriendelijke manier.

~Janneke Zijderveld 

Klaar voor een echte Happy Athlete?

Iedere ruiter loopt er wel eens tegenaan.. Zo'n punt in de training waarvan je geen idee hebt hoe je verder moet! Train je gewoon stug door of laat je je zadel nakijken of je paard even fysiek checken? Hoe weet je nu of je de goede mensen bij je paard hebt? Hoe kun je ervoor zorgen dat de kans op blessures zo klein mogelijk blijft? 

Blokkades zijn vaak al heel lang aanwezig voordat een paard klachten begint te vertonen. In dit online programma leer ik je de drie belangrijkste en tegelijkertijd onmisbare basisprincipes om een echte Happy Athlete te creëren zodat vervelende situaties zoals blessures je paard bespaard kunnen blijven. 

Dit is wat je krijgt als deelnemer van Happy Athlete Plan

Onbeperkt toegang tot de online training.
3 uitgebreide modules met ieder een eigen werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 25 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Gelegenheid om te sparren met andere deelnemers of je vragen te stellen in een Community met gelijkgestemden ruiters

meer dan 90 ruiters gingen je voor

Zij gingen je voor in een het creëren van een Happy Athlete! 

Ik heb meegedaan aan de pilot (testfase) van dit programma. Zo top dit, super makkelijk om zelf te doen en met een topresultaat. Mijn paard was kreupel en lief scheef met haar achterbeen. Doordat ik precies wist waar ik moest masseren, ben ik hiermee aan de slag gegaan met de technieken en mijn paard loopt weer top. Ik kon het eerst niet geloven maar ze loopt nu nog steeds super.

Marijke 

deelnemer

Ik heb mezelf een tijdje geleden aangemeld omdat ik heel erg nieuwsgierig was en ik moet zeggen ik ben aangenaam verast. Alles is helemaal tot in de detail uitgewerkt in een logische volgorde met duidelijke uitleg. Ik merk zeker dat de communicatie met mijn paard verbeterd is, en dat mijn paard dus nog veel fijner loopt omdat ik bewuster ben van wat ik wil en hoe ik dat moet doen.

Mariska 

deelnemer

Dit is de 2e online training die ik volg van Janneke van Ruiterbewust en als je denkt dat je niet meer kunt leren over je paard dan moet je zeker deze training eens volgen. De manier van kijken naar een paard was compleet nieuw voor me maar ik kreeg wel een heel duidelijk beeld van mijn paard en juist ook hoe ik de minder sterke punten vrij eenvoudig kan verbeteren met massage en training. 

Evelien 

deelnemer 

Ik ben de online training begonnen om mezelf verder te ontwikkelen en mijn paard zelf meer te kunnen helpen. Ik ben ondertussen aan de derde module begonnen en ik begin het steeds leuker te vinden omdat ik ook steeds meer begin te begrijpen. Module 2 (de massage) vind ik ook geweldig. Heel goed en duidelijk uitgelegd met hele goede filmpjes. Mijn paard laat me zien dat ze er ook heel blij mee is. Sommige dingen vind ik nog wel lastig te zien maar hoe vaker ik het zie, hoe meer ik begin te zien. Ik ben heel tevreden en hoop mezelf nog verder te ontwikkelen.

Wilma

deelnemer

Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het masseren van mijn paard. Ik heb steeds iedere keer één techniek toegepast want ik kon goed merken dat mijn lijf dit ook niet gewend was. Mijn paard vond het echt heerlijk en ik kon steeds direct al meer verschil zien en voelen bij mijn paard. Daarnaast ben ik ook aan de slag gegaan met het maken van een trainingsschema dat past bij mijn paard. Voorheen deed ik maar wat en nu heb ik veel meer afwisseling en merk ik ook dat mijn paard in korte tijd veel sterker en losser is geworden.  Dat maakt het bezig zijn met je paard al veel leuker. 

Debbie 

deelnemer

Iedere keer als het regent of het stormt dan ga ik weer verder met de massage opdrachten van de cursus. Mijn paard kan dan zo heerlijk ontspannen, dat alleen al vindt ik heerlijk om te zien. Daarnaast ben ik nu ook samen met mijn instructrice bezig om de oefeningen van de hoofd-hals beweging mee te nemen in de training. Ik merk echt dat mijn paard veel beter en losser begint te lopen al doe ik nog niet altijd alles goed.  De oefeningen voor de ruiter hebben me al wel enorm geholpen om de ontspanning te vinden waardoor ik makkelijker zit en meer mee kan zijn.

Deborah 

deelnemer

Happy Athlete Plan

De drie basis  ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Iedere ruiter loopt er wel eens tegenaan.. Zo'n punt in de training waarvan je geen idee hebt hoe je verder moet! Train je gewoon stug door of laat je je zadel nakijken of je paard even fysiek checken? Blokkades zijn vaak al heel lang aanwezig voordat een paard klachten begint te vertonen. In deze online training leer ik je de drie belangrijkste basisprincipes zodat jij vervelende situaties als blessures kunt voorkomen! In deze online training leer je;

Hoe je paard hoort te bewegen en daardoor leer je beperkingen in de beweging te zien.
Je leert om signalen van ongemak en pijn te herkennen bij je paard.
Je krijgt tools en technieken om zelf je paard te kunnen ondersteunen en verbeteren.
Je ontdekt hoe je de training van je paard het beste kunt gaan inrichten.
Je leert hoe jij jouw paard nog rechter, soepeler en krachtiger kunt laten bewegen. 
Je krijgt tips en oefeningen voor een ontspannen paard.  
Je krijgt talloze inzichten in hoe jij het management van je paard kunt optimaliseren.

  meer dan 90 ruiters gingen je voor

Digitale rondleiding

Vragen die je nu misschien nog hebt...

Kan ik deze online training ook per Module aanschaffen? 

Mijn antwoord daarop is nee. Als ik deze training per deel zou aanbieden dan zou dat het doel van deze online training onderuit halen. Het is mijn doel om jou als ruiter/eigenaar van een paard meer inzicht te geven in het welzijn van je paard en je te helpen om je paard tot een echte Happy Athlete te maken en daarom bevat deze online training de 3 basis ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Ik ben geen dressuurruiter, kan ik deze online training dan wel volgen?

Je hoeft geen dressuurruiter te zijn om deze online training te volgen. Het doel van deze online training is echt om van jouw paard een echte Happy Athlete te maken en daarvoor gebruiken we de basisprincipes. Ongeacht of je nu in het bos rijdt of springt met je paard. Zolang je op je paard zit is deel 3 ook iets voor jou. 

Is deze training ook geschikt voor mij als instructeur/jurylid?

Ja! Ik wil met deze online training structureel iets veranderen in de paardensport en dat is namelijk dat we het welzijn van onze paarden echt voorop gaan stellen. Dat kan ik niet in mijn eentje. Alles wat je leert in deze online training kun je toepassen in de praktijk waardoor je ruiters nog veel beter kunt helpen met hun paard. Zo kun je ze bijv. ook adviseren in wat te doen met hun paard in zowel het management als de training. Daarnaast kun je je klanten ook beter doorverwijzen omdat je je meer kennis hebt over wie je haalt bij welk probleem.

Moet ik een bepaald niveau hebben om deze training te volgen? 

Nee, dat is het allermooiste. Of je nu Grandprix rijd of gewoon voor de lol! Het is juist de onmisbare kennis die behoort tot de basis van onze paardensport en die ieder paard nodig heeft ongeacht het niveau waarop je rijdt. 

Ik heb de workshop al gevolgd, is deze online training dan wel iets voor mij? 

Jazeker, deze online training bevat namelijk nog veel meer verdiepende informatie die je nog beter gaat helpen om massage beter in te zetten. Daarnaast bevat deze online training ook iets andere technieken, of zijn de technieken anders uitgelegd en uitgevoerd. Bovendien bestaat deze online training uit veel meer dan enkel massagetechnieken. Zo laat ik je in Module 1 precies zien hoe jij blokkades vroegtijdig kunt herkennen, leer je in module 2 om massage nog effectiever in te zetten en in Module 3 leer ik je ook hoe jij hier rijtechnisch goed mee om kunt gaan op een paardvriendelijke en effectieve manier!

Ik kan mijn paard momenteel niet rijden, is deze online training dan iets voor mij? 

Ja, juist dan ook is deze online training waardevol. Stel jouw paard heeft een blessure dan is het nog extra belangrijk om het compensatiepatroon goed in beeld te brengen en vervolgens kun je aan de slag om je paard heel gericht te ondersteunen met massage. Daarnaast leer je ook over wanneer je welke professional kunt inschakelen wat natuurlijk al heel fijn is. Vervolgens als de tijd daar is dat je je paard weer mag oppakken dan kun je dit doen met de ondersteuning van de 3e Module! Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen en dus het maakt niets uit als dit langer duurt dan verwacht. 

Mijn paard is een Headshaker, is deze training dan geschikt?

Headshaking is nooit het enige probleem wat een paard heeft. Ondanks dat de zenuwbeklemming misschien bevind in het hoofd, er zal altijd iets van scheefheid en spanning te vinden zijn in het lichaam. Juist ook dan kan het heel waardevol zijn om je paard extra te ondersteunen in het lichaam en de bewegingen zodanig te optimaliseren dat jouw paard beter in zijn lichaam komt te zitten. Als jouw paard ondanks deze klachten nog wel rijdbaar is kun je ook aan de slag met de 3e module waarin je leert om effectief te gaan trainen op een paardvriendelijke manier.  

Hoelang houd ik toegang tot deze online training? 

Onbeperkt! Je schaft deze online training nu aan en houdt toegang zolang deze online training bestaat. Stel je voor dat je de training nu al eens doorloopt en volgend jaar toch tegen een probleem aan loopt, dan is het super fijn om alle lessen nogmaals te bekijken zodat je de juiste aanpak vindt op dat moment bij jouw paard en precies kunt zien hoe jij jouw paard het allerbest kunt ondersteunen. 

Hoelang duurt een gemiddelde les? 

Het gemiddelde van een les ligt ongeveer rond de 5 tot 10 minuten. Dit hebben we expres zo opgezet zodat je je steeds goed kunt concentreren en de informatie goed in je op kunt nemen. Je kunt de lessen ook altijd opnieuw bekijken of teruglezen in je werkboek als je dit fijner vindt. Daarnaast hebben we rekening gehouden met diverse leermethode en daarom is ook steeds ieder stapje van twee kanten benaderd zodat je dit bijvoorbeeld kunt vertalen van je gevoel tijdens de training of juist hetgeen wat je ziet aan je paard! 

Ik ben een digibeet, kan ik deze online training dan wel volgen? 

Ja, gelukkig wel! Deze online omgeving is heel gebruiksvriendelijk en je hebt echt 0 technische kennis voor nodig. Daarnaast beschikt de online omgeving over een Helpdesk waar je terecht kunt met je vragen. Super handig voor als je ergens niet helemaal uitkomt 😉

Hoe werkt deze online training?  

Je meld je aan en krijgt automatisch een e-mail toegestuurd met een link waarin jij je eigen account kunt aanmaken. Nadat je je account hebt aangemaakt, log je in en kun je direct beginnen. 

Deze online training is heel zorgvuldig opgebouwd in een specifieke volgorde. Je begint gewoon bij de eerste Module en gaat zo één voor één door de lessen. Als je een les hebt voltooid kun je dit aanvinken en zie je de eerstvolgende keer dat je inlogt precies waar je gebleven bent. 

Daarnaast beschikt deze online training ook nog over een Community waarin je samen met andere deelnemers bijvoorbeeld je inzichten kunt delen, je vragen kunt stellen en ook van elkaar kunt leren. Zo kun je de opdrachten delen, video's van je eigen paard en vragen aan deelnemers om even mee te kijken. Zelf kun je ook meekijken met anderen en daardoor leer je dus ook weer 😉 Win Win situatie dus!

Wat als ik een vraag heb?

Je kunt met je vragen terecht bij de Helpdesk in de online omgeving. Daarnaast heb je ook toegang tot de community waarin je kunt sparren met andere deelnemers en is Janneke ook daarin aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Werkt dit ook voor mijn paard?

Jazeker, en deze kennis is ook nog eens essentieel voor jou als eigenaar of ruiter.  Janneke werkt al jarenlang met deze technieken en leert deze daarnaast ook aan haar leerlingen en cursisten. Het is dus een bewezen methode en alles is zodanig uitgedacht en uitgewerkt dat het heel makkelijk uit te voeren is!

Wat zit er allemaal bij deze online training inbegrepen?

Onbeperkt toegang tot de online training en alle updates in de toekomst.
Iedere maand een online event zoals een Q&A, gastles van een professional, een live Horse Review of een gezamenlijke challenge!
3 uitgebreide modules inclusief werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 10 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Een Community met gelijkgestemden ruiters en amazones.

Wat heb ik nodig om deze online training te kunnen volgen? 


Voornamelijk een goed werkende internetverbinding! Je kunt alle modules en lessen online bekijken. Bij enkele opdrachten wordt je gevraagd om bijvoorbeeld je paard te filmen of een foto te maken. Dit kan heel eenvoudig met je smartphone en met behulp van bijvoorbeeld een stalgenootje!

error: Auteursrecht