Jouw paard kan nog zoveel beter dan dit!

Heb jij wel eens het gevoel dat het beter kan?

Je hebt al van alles ondernomen om jouw paard beter in z'n vel te krijgen, en je paard is ook absoluut verbeterd, maar...

... toch ben je huiverig voor het moment dat het weer misgaat
... ervaar je angst om iets fout te doen waardoor alles wordt verpest
... vraag je jezelf af of je niet nog allerlei andere dingen zou moeten doen
... heb je soms het gevoel dat er iets niet klopt, maar anderen zien dat niet
... vergeet je soms wel eens om je paard periodiek te laten checken

Je wil dolgraag dat je paard 'goed' blijft, maar tegelijkertijd voel je je onzeker omdat je bang bent dat er weer dingetjes insluipen zonder dat je dit op tijd herkent.

Je wilt niet langer afwachten tot er weer iets misgaat!

Jouw paard moet gewoon goed in zijn vel zitten, dat staat als een paal boven water.

Je hebt al de nodige ellende al meegemaakt, en wil er alles aan doen om nieuwe ellende te voorkomen.

Je wil niet afhankelijk zijn van seintjes vanuit je omgeving, maar vroegtijdig zelf de signalen leren kennen.

Beginnende beperkingen teckelen, nog voordat ze daadwerkelijk een probleem kunnen gaan vormen.

Zelf zo'n krachtige band opbouwen met je paard, dat jij altijd weet hoe het nu echt gaat met je paard!

Geen slapeloze nachten meer, of onzekerheid of en wat je nu precies voor jouw paard moet doen.

Maar vooral samen op een onbezorgde manier kunnen genieten en leuke dingen doen.

 inceptos.fsdfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Je paard inpakken in bubbeltjesplastic, dan maar?

Er is gelukkig nog een andere optie, dan je paard in te pakken in bubbeltjesplastic!

In de afgelopen jaren heb ik gemerkt dat veel van mijn klanten kampte met deze vragen. En op zich ook best logisch, want soms heb je het gevoel alsof je jouw paard moet inpakken in bubbeltjesplastic om ervoor te zorgen dat hij/zij geen nieuwe beschadigingen oploopt.

Je kunt misschien niet altijd voorkomen dat jouw paard domme dingen doet. Maar wat je wel kunt doen is je oog trainen en toolkit uitbreiden zodat je dit gelijk herkent en kunt aanpakken nog voordat het zich tot een heel probleem ontwikkeld!

Dat zijn vaardigheden die onbetaalbaar zijn, en bovendien nog harstikke leuk om te leren! + dat de band tussen jou en jouw paard ook nog een enorme boost krijgt en versterkt! Hoe tof is dat?

En het mooie is! Je hoeft hiervoor niet alle spieren, pezen en botten in het lichaam te kennen. Maar waar je aan kunt denken is allerlei kleine signalen in beweging, gedrag of in de training die je stapje voor stapje leert herkennen samen met tools en tips zodat jij daar direct op kunt gaan inspelen.

Zal ik jou ook helpen?

Om stap voor stap, en in je eigen tijd ervoor te zorgen dat jouw paard een echte Happy Athlete wordt zodat jullie samen volop kunnen genieten van en met elkaar

Steeds één stapje zetten op weg naar die Happy Athlete met behulp van  video's, praktische uitleg en duidelijke voorbeelden.

Gebruik het werkboek om moeiteloos elke stap mee te zetten.

Onbeperkt toegang, te volgen in je eigen tijd en tempo.

Normaal € 497,- nu met € 200,- paaskorting tijdelijk slechts  € 297,-

  meer dan 90 ruiters gingen je voor


Als biomechanisch trainer/instructrice beschik ik best wel over de nodige kennis, maar toch liep ik tegen een terugkerende blessure aan. Ondanks dat ik voor mijn toch alles had gedaan om dit te voorkomen. Janneke kijkt op zo'n andere manier en verteld dingen waardoor ineens alle puzzelstukjes beginnen te vallen.  Het leuke is dat je dan ook direct over de tools beschikt om daarmee aan de slag te gaan door zowel de massagetechnieken als de manier van trainen.  Absolute aanrader. 

Louise 

deelnemer


Ik wilde mezelf meer ontwikkelen en daarnaast ook zelf leren om mijn paard de nodige ondersteuning te geven na een intensief behandeltraject.  Ik wilde mijn paard in vorm houden en er nog veel meer uithalen en dat is gelukt! Het leuke is ook dat ik nu op zo'n andere manier met mijn paard bezig ben dat ik merk dat de band met mijn paard ook echt verbeterd. Mijn paard vraagt zelfs om bepaalde massagepunten en met de trainingsoefeningen gaan we ineens met sprongen vooruit!

Karin 

deelnemer


Ik ben absoluut een digibeet en twijfelde dus echt of ik me wel op moest geven voor dit online programma. Maar Janneke verzekerde me dat dit echt heel makkelijk was. Nou daar had ze gelijk in! Daarnaast is het programma heel duidelijk opgezet en wordt je stap voor stap meegenomen in bewegingspunten, massagetechnieken en oefeningen voor zowel op als naast je paard. Ik merk dat ik mezelf echt heb ontwikkeld en mijn manier van kijken naar een paard echt positief is veranderd. En ook mijn paard is veel relaxter geworden!

Marian 

deelnemer 

Na het volgen van Happy Athlete Plan, heb jij dit resultaat..

Een blauwdruk van je paard

Het is misschien wel het krachtigste tool voor de ruiter. Toch hebben nog weinig ruiters een duidelijk beeld van de sterke en zwakke punten van hun paard. Na dit programma ben jij er één van. Leer hoe jij een blauwdruk maakt van je paard, waarmee je inzicht krijgt in de aandachtspunten bij je paard en tools om hier op een eenvoudige manier op in te spelen en daarmee problemen als blessures te voorkomen.

Inzicht in je paard
Aandachtspunten in beeld
Gerichte stappen zetten

Een ontspannen paard

Ervoor zorgen dat je een ontspannen paard krijgt lijkt misschien nu nog wel een hele kunst. Ik heb gelukkig een heleboel tools en oefeningen voor je waar je mee aan de slag kunt gaan. Ik leer je hoe je heel eenvoudig voor meer ontspanning bij jezelf en juist ook bij je paard kunt zorgen. Deze skills gaan je de rest van je paardensportcarrière plezier opleveren.

beweegt soepel door het hele lijf
staat fijn aan de hulpen
wil graag voor je werken

Met correct lichaamsgebruik

Sluit je huidige training wel goed aan bij het doel dat je hebt met je paard? En gebruik je wel de juiste oefeningen om je paard te verbeteren? Ik help je met het inrichten van een passende training die ervoor gaat zorgen dat jij sneller meer resultaat gaat bereiken samen met je paard. Ik leer je hoe je ervoor kunt gaan zorgen dat jouw paard zijn/haar lichaam op de juiste manier gaat gebruiken zodat je met sprongen vooruit gaat.

Automatisch in de juiste aanspanning!
Echt vanuit het achterbeen
Met power en souplesse

Vormen jullie een onverslaanbaar team

Veel ruiters steken veel tijd in hun paard om een band en vertrouwen te creëren met het paard. Maar je hebt helemaal geen jaren de tijd nodig om toch een onverslaanbaar team te kunnen vormen samen met je paard. In dit programma help ik jou om op een eenvoudige manier anders met je paard te gaan communiceren waardoor jullie elkaar veel beter gaan aanvoelen en begrijpen. Ik leer je hoe je een stevige basis kunt leggen voor jullie samenwerking.

elkaar feilloos aanvoelen en begrijpen
samen versmelten tot één geheel
samen genieten en plezier beleven

Vanuit het niets, althans zo voelde het voor mij, begon mijn paard met headshaken. Gelukkig bestaat google , want ik ben gelijk allerlei informatie gaan lezen en zo kwam ik al snel tot de conclusie dat Janneke er echt heel veel van weet en dat ik haar bij mijn paard wilde hebben. Zij heeft mijn paard meerdere keren behandeld en adviezen gegeven wat te doen.
Door de samenwerking met paardentandarts Jolien is mijn paard weer in balans en daarmee is ook het headshaken over. Ik heb zelf heel veel geleerd in deze periode. Na deze periode heb ik mij aangemeld voor het HAP, hier staat zoveel waardevolle informatie, informatie waarmee je eigenlijk zou moeten starten voordat je gaat leren paardrijden.

De massage technieken zijn super fijn, het wordt kort en simpel uitgelegd zodat je hier zelf mee aan de slag kunt. Zo kan ik zelf leren voelen of mijn paard anders voelt dan dagen ervoor. Het ontspant mijn paard en onze band is hier ook door versterkt. Het helpt mij echt om mijn paard beter te begrijpen.

Judith

deelnemer

Mijn kijk op paarden en hun welzijn is zo enorm veranderd! Ik heb geleerd hoe ik het welzijn van paarden kan ondersteunen en verbeteren met behulp van de massagetechnieken. Daarnaast heb ik ook geleerd over de goede manier van trainen, met het juiste gebruik van het lichaam van een paard, en wat je daarbij moet zien en wat je hoort te voelen.

Janneke is echt heel duidelijk in haar uitleg en dat maakt het heel prettig om mee te werken. Ze vertelt je uitgebreid waar je op moet letten bij bijvoorbeeld beginnende blokkades. Haar manier van uitleggen is zo dat het voor iedereen te leren is!

Ik ben ervan overtuigd dat er zo veel paarden en hun eigenaren geholpen kunnen worden door de enorme passie en enthousiasme wat Janneke heeft in haar vak! Ze is echt een topper! Heel veel mensen kunnen van haar leren!

Nienke

deelnemer

Door Janneke haar uitleg ga je echt voelen wat er onder je gebeurd, waar de blokkade zit en hoe je deze op kan lossen. Ze kan heel goed het verschil uitleggen hoe het hoort te voelen en hoe niet.

Sowieso is Janneke een kei in de anatomie van het paardenlichaam. Ze weet als geen ander hoe het lichaam werkt en welke compensatie waar vandaan komt uit het lichaam.

Ze neemt je stapje voor stapje mee door het proces en maakt je heel bewust van je gevoel op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Gerdy

Deelnemer

Kijken wanneer je wilt

De uitleg video's zijn kort, concreet en vooraf opgenomen om tijd te besparen. Kijk en leer wanneer het jou uitkomt!

In je eigen tempo

HAP telt ruim 70 lessen, maar je ontvangt onbeperkt toegang zodat je aan de slag kunt wanneer en zoveel je wilt. 

Stap voor stap uitleg

Een duidelijke volgorde van lessen waarin je stap voor stap wordt meegenomen op een bovenal begrijpelijke manier.

Dit online programma zorgt ervoor dat je als ruiter, trainer of paardeneigenaar je paard nog veel beter gaat begrijpen. Waardoor je juist ook je paard de ondersteuning kunt bieden die hij/zij nodig heeft! 

Doordat je leert waar je op moet letten bij je paard, kun je het management van je paard met veel meer vertrouwen bijsturen en beschik je over de tools om zelf ondersteuning te bieden en om indien nodig hierbij de juiste hulp in te schakelen. 

Juist doordat je een veel beter beeld krijgt van je paard, maakt het opstellen van een passend trainingsplan een stuk eenvoudiger. Je leert hoe je praktische oefeningen kunt toepassen waarmee je veel trainingseffect krijgt, en allemaal op een paard-vriendelijke manier.

~Janneke Zijderveld 

Klaar voor een echte Happy Athlete?

Iedereen loopt er wel eens  tegenaan. Zo'n punt in met je paard waarbij je je afvraagt of dit voortkomt uit fysiek ongemak, of hij/zij het gewoon nog niet begrijpt of het lastig vindt. Train je in zo'n geval juist door? Of is er iets anders nodig?  Moet je misschien je zadel even laten checken? Of je paard juist laten behandelen?! 

Dat en meer leer je in Happy Athlete Plan!

Dit is wat je krijgt als deelnemer van Happy Athlete Plan

Onbeperkt toegang tot de online training.
3 uitgebreide modules met ieder een eigen werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 25 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Gelegenheid om te sparren met andere deelnemers of je vragen te stellen in een Community met gelijkgestemden ruiters
Incl. deelname  Blueprint challenge (13 t/m 18 mei)
Toegang tot de nieuwe upgrade die binnenkort online komt!

meer dan 90 ruiters gingen je voor

Zij gingen je voor in een het creëren van een Happy Athlete! 

Ik heb meegedaan aan de pilot (testfase) van dit programma. Zo top dit, super makkelijk om zelf te doen en met een topresultaat. Mijn paard was kreupel en lief scheef met haar achterbeen. Doordat ik precies wist waar ik moest masseren, ben ik hiermee aan de slag gegaan met de technieken en mijn paard loopt weer top. Ik kon het eerst niet geloven maar ze loopt nu nog steeds super.

Marijke 

deelnemer

Ik heb mezelf een tijdje geleden aangemeld omdat ik heel erg nieuwsgierig was en ik moet zeggen ik ben aangenaam verast. Alles is helemaal tot in de detail uitgewerkt in een logische volgorde met duidelijke uitleg. Ik merk zeker dat de communicatie met mijn paard verbeterd is, en dat mijn paard dus nog veel fijner loopt omdat ik bewuster ben van wat ik wil en hoe ik dat moet doen.

Mariska 

deelnemer

Dit is de 2e online training die ik volg van Janneke van Ruiterbewust en als je denkt dat je niet meer kunt leren over je paard dan moet je zeker deze training eens volgen. De manier van kijken naar een paard was compleet nieuw voor me maar ik kreeg wel een heel duidelijk beeld van mijn paard en juist ook hoe ik de minder sterke punten vrij eenvoudig kan verbeteren met massage en training. 

Evelien 

deelnemer 

Ik ben de online training begonnen om mezelf verder te ontwikkelen en mijn paard zelf meer te kunnen helpen. Ik ben ondertussen aan de derde module begonnen en ik begin het steeds leuker te vinden omdat ik ook steeds meer begin te begrijpen. Module 2 (de massage) vind ik ook geweldig. Heel goed en duidelijk uitgelegd met hele goede filmpjes. Mijn paard laat me zien dat ze er ook heel blij mee is. Sommige dingen vind ik nog wel lastig te zien maar hoe vaker ik het zie, hoe meer ik begin te zien. Ik ben heel tevreden en hoop mezelf nog verder te ontwikkelen.

Wilma

deelnemer

Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het masseren van mijn paard. Ik heb steeds iedere keer één techniek toegepast want ik kon goed merken dat mijn lijf dit ook niet gewend was. Mijn paard vond het echt heerlijk en ik kon steeds direct al meer verschil zien en voelen bij mijn paard. Daarnaast ben ik ook aan de slag gegaan met het maken van een trainingsschema dat past bij mijn paard. Voorheen deed ik maar wat en nu heb ik veel meer afwisseling en merk ik ook dat mijn paard in korte tijd veel sterker en losser is geworden.  Dat maakt het bezig zijn met je paard al veel leuker. 

Debbie 

deelnemer

Iedere keer als het regent of het stormt dan ga ik weer verder met de massage opdrachten van de cursus. Mijn paard kan dan zo heerlijk ontspannen, dat alleen al vindt ik heerlijk om te zien. Daarnaast ben ik nu ook samen met mijn instructrice bezig om de oefeningen van de hoofd-hals beweging mee te nemen in de training. Ik merk echt dat mijn paard veel beter en losser begint te lopen al doe ik nog niet altijd alles goed.  De oefeningen voor de ruiter hebben me al wel enorm geholpen om de ontspanning te vinden waardoor ik makkelijker zit en meer mee kan zijn.

Deborah 

deelnemer

Vragen die je nu misschien nog hebt...

Kan ik deze online training ook per Module aanschaffen? 

Mijn antwoord daarop is nee. Als ik deze training per deel zou aanbieden dan zou dat het doel van deze online training onderuit halen. Het is mijn doel om jou als ruiter/eigenaar van een paard meer inzicht te geven in het welzijn van je paard en je te helpen om je paard tot een echte Happy Athlete te maken en daarom bevat deze online training de 3 basis ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Ik ben geen dressuurruiter, kan ik deze online training dan wel volgen?

Je hoeft geen dressuurruiter te zijn om deze online training te volgen. Het doel van deze online training is echt om van jouw paard een echte Happy Athlete te maken en daarvoor gebruiken we de basisprincipes. Ongeacht of je nu in het bos rijdt of springt met je paard. Zolang je op je paard zit is deel 3 ook iets voor jou. 

Is deze training ook geschikt voor mij als instructeur/jurylid?

Ja! Ik wil met deze online training structureel iets veranderen in de paardensport en dat is namelijk dat we het welzijn van onze paarden echt voorop gaan stellen. Dat kan ik niet in mijn eentje. Alles wat je leert in deze online training kun je toepassen in de praktijk waardoor je ruiters nog veel beter kunt helpen met hun paard. Zo kun je ze bijv. ook adviseren in wat te doen met hun paard in zowel het management als de training. Daarnaast kun je je klanten ook beter doorverwijzen omdat je je meer kennis hebt over wie je haalt bij welk probleem.

Moet ik een bepaald niveau hebben om deze training te volgen? 

Nee, dat is het allermooiste. Of je nu Grandprix rijd of gewoon voor de lol! Het is juist de onmisbare kennis die behoort tot de basis van onze paardensport en die ieder paard nodig heeft ongeacht het niveau waarop je rijdt. 

Ik heb de workshop al gevolgd, is deze online training dan wel iets voor mij? 

Jazeker, deze online training bevat namelijk nog veel meer verdiepende informatie die je nog beter gaat helpen om massage beter in te zetten. Daarnaast bevat deze online training ook iets andere technieken, of zijn de technieken anders uitgelegd en uitgevoerd. Bovendien bestaat deze online training uit veel meer dan enkel massagetechnieken. Zo laat ik je in Module 1 precies zien hoe jij blokkades vroegtijdig kunt herkennen, leer je in module 2 om massage nog effectiever in te zetten en in Module 3 leer ik je ook hoe jij hier rijtechnisch goed mee om kunt gaan op een paardvriendelijke en effectieve manier!

Ik kan mijn paard momenteel niet rijden, is deze online training dan iets voor mij? 

Ja, juist dan ook is deze online training waardevol. Stel jouw paard heeft een blessure dan is het nog extra belangrijk om het compensatiepatroon goed in beeld te brengen en vervolgens kun je aan de slag om je paard heel gericht te ondersteunen met massage. Daarnaast leer je ook over wanneer je welke professional kunt inschakelen wat natuurlijk al heel fijn is. Vervolgens als de tijd daar is dat je je paard weer mag oppakken dan kun je dit doen met de ondersteuning van de 3e Module! Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen en dus het maakt niets uit als dit langer duurt dan verwacht. 

Mijn paard was een headshaker, is deze training dan geschikt?

Headshaking is nooit het enige probleem wat een paard heeft. Ondanks dat de zenuwbeklemming misschien bevind in het hoofd, er zal altijd iets van scheefheid en spanning te vinden zijn in het lichaam. Juist ook dan kan het heel waardevol zijn om je paard extra te ondersteunen in het lichaam en de bewegingen zodanig te optimaliseren dat jouw paard beter in zijn lichaam komt te zitten. Als jouw paard ondanks deze klachten nog wel rijdbaar is kun je ook aan de slag met de 3e module waarin je leert om effectief te gaan trainen op een paardvriendelijke manier.  

Hoelang houd ik toegang tot deze online training? 

Onbeperkt! Je schaft deze online training nu aan en houdt toegang zolang deze online training bestaat. Stel je voor dat je de training nu al eens doorloopt en volgend jaar toch tegen een probleem aan loopt, dan is het super fijn om alle lessen nogmaals te bekijken zodat je de juiste aanpak vindt op dat moment bij jouw paard en precies kunt zien hoe jij jouw paard het allerbest kunt ondersteunen. 

Hoelang duurt een gemiddelde les? 

Het gemiddelde van een les ligt ongeveer rond de 5 tot 10 minuten. Dit hebben we expres zo opgezet zodat je je steeds goed kunt concentreren en de informatie goed in je op kunt nemen. Je kunt de lessen ook altijd opnieuw bekijken of teruglezen in je werkboek als je dit fijner vindt. Daarnaast hebben we rekening gehouden met diverse leermethode en daarom is ook steeds ieder stapje van twee kanten benaderd zodat je dit bijvoorbeeld kunt vertalen van je gevoel tijdens de training of juist hetgeen wat je ziet aan je paard! 

Ik ben een digibeet, kan ik deze online training dan wel volgen? 

Ja, gelukkig wel! Deze online omgeving is heel gebruiksvriendelijk en je hebt echt 0 technische kennis voor nodig. Daarnaast beschikt de online omgeving over een Helpdesk waar je terecht kunt met je vragen. Super handig voor als je ergens niet helemaal uitkomt 😉

Hoe werkt deze online training?  

Je meld je aan en krijgt automatisch een e-mail toegestuurd met een link waarin jij je eigen account kunt aanmaken. Nadat je je account hebt aangemaakt, log je in en kun je direct beginnen. 

Deze online training is heel zorgvuldig opgebouwd in een specifieke volgorde. Je begint gewoon bij de eerste Module en gaat zo één voor één door de lessen. Als je een les hebt voltooid kun je dit aanvinken en zie je de eerstvolgende keer dat je inlogt precies waar je gebleven bent. 

Daarnaast beschikt deze online training ook nog over een Community waarin je samen met andere deelnemers bijvoorbeeld je inzichten kunt delen, je vragen kunt stellen en ook van elkaar kunt leren. Zo kun je de opdrachten delen, video's van je eigen paard en vragen aan deelnemers om even mee te kijken. Zelf kun je ook meekijken met anderen en daardoor leer je dus ook weer 😉 Win Win situatie dus!

Wat als ik een vraag heb?

Je kunt met je vragen terecht bij de Helpdesk in de online omgeving. Daarnaast heb je ook toegang tot de community waarin je kunt sparren met andere deelnemers en is Janneke ook daarin aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Werkt dit ook voor mijn paard?

Jazeker, en deze kennis is ook nog eens essentieel voor jou als eigenaar of ruiter.  Janneke werkt al jarenlang met deze technieken en leert deze daarnaast ook aan haar leerlingen en cursisten. Het is dus een bewezen methode en alles is zodanig uitgedacht en uitgewerkt dat het heel makkelijk uit te voeren is!

Wat zit er allemaal bij deze online training inbegrepen?

Onbeperkt toegang tot de online training en alle updates in de toekomst.
Iedere maand een online event zoals een Q&A, gastles van een professional, een live Horse Review of een gezamenlijke challenge!
3 uitgebreide modules inclusief werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 10 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Een Community met gelijkgestemden ruiters en amazones.

Wat heb ik nodig om deze online training te kunnen volgen? 


Voornamelijk een goed werkende internetverbinding! Je kunt alle modules en lessen online bekijken. Bij enkele opdrachten wordt je gevraagd om bijvoorbeeld je paard te filmen of een foto te maken. Dit kan heel eenvoudig met je smartphone en met behulp van bijvoorbeeld een stalgenootje!

Een seintje ontvangen zodra de aanmelding opent?

Close
error: Auteursrecht