Veel gestelde vragen

Direct verder zonder dat je hoeft te wachten op een reactie? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen en antwoorden.

Kunnen we eerst even bellen? 

Helaas, ik doe niet aan 'eerst even bellen'.  Ik wil namelijk met mijn volledige aandacht bij mijn werkzaamheden zijn en deze ongestoord kunnen uitvoeren. Als je graag mijn blik en advies zou willen op de situatie en klachten van je paard, kun je bij me terecht voor een online advies consult. Dan plannen we een afspraak, vul je vooraf het vragenformulier in en zal ik met je meekijken en je adviseren tijdens een meeting via zoom. Klik hier voor meer informatie over een online advies consult. 

Ik zou graag advies ontvangen over de situatie van mijn paard, kan dat?

Bijna iedere paardeneigenaar komt wel eens op zo'n punt, waarbij een paar extra ogen op de situatie nodig zijn om een ander licht op de situatie te schijnen. Het inwinnen van professioneel advies kan perspectief geven, extra behandelopties en vooral meer duidelijkheid voor jou als eigenaar. Dat is de voornaamste reden dat ik het online advies consult in het leven heb geroepen. Dit is een consult waarbij je vooraf een vragenformulier invult over de situatie en foto's van je paard upload, welke ik vervolgens zal analyseren en mijn bevindingen en advies met je zal bespreken tijdens een 1:1 meeting via zoom. Klik hier voor meer informatie over dit online advies consult.

Ik zou graag mijn paard laten onderzoeken en behandelen, kan dat?  

Jarenlang heb ik onderzoek gecombineerd met behandeling aangeboden aan een ieder binnen mijn werkgebied.  Dat leidde vooral tot een overvolle agenda, waar ik bij lange na niet aan de vraag kon voldoen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar manieren om meer mensen en paarden te kunnen helpen en vooral beter te kunnen begeleiden op een andere manier. Dit heeft tot de keuze geleid om mijn bedrijf anders in te gaan richten waardoor ik niet langer onderzoek en behandeling aanbied voor iedereen, maar enkel nog aan een selecte groep mensen; deelnemers aan mijn online programma's met begeleiding en bij uitzondering mensen die doorstromen vanuit een online advies consult. Uiteraard blijf ik wel alle paarden die ik voorheen heb behandeld, voorzien van hun onderhoudsbehandelingen.

Kun je me iemand anders adviseren om mijn paard te laten behandelen?

Ik krijg heel veel vragen of dat ik mensen kan doorverwijzen naar iemand die dezelfde onderzoek en behandelmethode hanteert als ik. Ondanks dat sommige opleidingen of bijscholingen overeen komen, heeft iedere therapeut zijn/haar eigen manier om paarden te onderzoeken of behandelen. Bovendien heb ik mezelf jarenlang verdiept in de materie rondom hoofdproblematiek, heb ik veel dissecties en onderzoeken gedaan waarin ik al deze kennis heb vergaard. Het is dus geen kennis die ik heb geleerd in een opleiding wat het doorverwijzen al lastig maakt, bovendien kan ik niet voor de werkwijze van iemand anders instaan. In plaats daarvan richt ik me op het opzetten van een opleiding van professionals om mijn opgedane kennis te delen en andere te scholen in het onderzoeken en behandelen van deze klachten zodat er straks meer therapeuten en behandelaars zijn waarbij je terecht kunt met je paard.
Tot die tijd, zul je zelf op zoek moeten naar een geschikte therapeut voor je paard. 

Ik heb me aangemeld voor de gratis masterclass, waar kan ik die vinden?

Wanneer je je aanmeld voor één voor mijn gratis online masterclass dan wordt gevraagd om je naam en e-mailadres in te vullen. Zodra je aanmelding hebt voltooid dan krijg je een e-mail toegestuurd met daarin de link naar de masterclass.

In sommige gevallen beland deze in de spambox. Controleer daarom altijd je spambox en voeg indien nodig het e-mailadres: info@ruiterbewust.nl toe aan je contacten zodat je e-mailprovider deze mails niet langer kan blokkeren. 

Heb je de mail info@ruiterbewust.nl toegevoegd, maar na een dag nog steeds geen mail ontvangen? Dan kan het zijn dat je per ongelijk het verkeerde e-mailadres hebt ingevoerd bij je aanmelding. Heel vaak gaat dit om foutjes zoals .con i.p.v. .com. Meld je in dat geval nog een keer aan en controleer of je e-mailadres klopt. 

Waar kan ik de online cursussen en programma's vinden? 

Alle (online) cursussen, programma's en trajecten zijn te vinden in de Happy Athlete Community. Je vind deze via het kopje "Inloggen" of via de link; https://happyathlete.ruiterbewust.nl/  Daarnaast kun je ook de Huddle App downloaden om de cursussen en programma's op je telefoon te volgen. 

Advies

Kun je ook wel een paar extra ogen in deze situatie met jouw paard gebruiken? Misschien zoek je naar een andere visie dan het reguliere circuit, of zijn de klachten van je paard dusdanig vaag dat je niet meer weet wat nu te doen. 

Begeleiding

Loop je tegen een muur aan met de headshakingsklachten van jouw paard? Weet je niet meer wat nog de moeite waard is om te proberen of wat je überhaupt nog kunt doen voor jouw paard?  Gelukkig hoef je het niet alleen uit te zoeken!

Cursussen

Wil jij op een leuke to the point manier meer kennis opdoen over je paard, het eenvoudig herkennen van ongemakken en ontdekken wat jij als eigenaar zelf kunt doen om jouw paard comfortabeler en meer ontspannen te maken? 

Lezing

Ben je op zoek naar een leuke, leerzame en interactieve lezing om te organiseren bij jou op stal of op de vereniging? Neem contact op over de mogelijkheden of om eventuele wensen te bespreken.

Opleiding

Ben je al opgeleid therapeut maar zou je graag je skills en kennis naar een volgend niveau willen brengen om de paarden die je behandeld nog gerichter en effectiever te kunnen helpen met meer resultaat?

Therapie

In de afgelopen jaren heb ik door het vergaren van kennis over het bewegingsapparaat en het functioneren van biomechanica mijn eigen tools en technieken doorontwikkeld tot een eigen vorm.

... ...

Staat je vraag er niet tussen?

Dan kun je via onderstaande knop het contactformulier invullen en kom ik z.s.m. bij je terug.

Algemene vragen

Heb je een andere vraag over één van mijn diensten, waarmee ik je kan helpen? 

Volg je me al op social media?

Contactgegevens

Ruiterbewust

Zuidbuitenpoldersekade 7

3329LA Dordrecht

E-mail: info@ruiterbewust.nl

KVK: 62176080 


Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken

Close

Neem contact op

Vul hieronder je vraag in via e-mail dan nemen wij z.sm. contact met je op.  Houd voor de zekerheid even je spambox in de gaten. In sommige gevallen beland onze e-mail daarin. 

Vul hier je e-mailadres in zodat we contact met je kunnen opnemen. Controleer deze om ons antwoord daadwerkelijk te ontvangen.
Probeer je vraag zo concreet en compact mogelijk te formuleren. Op die manier kunnen wij je het beste helpen met je vraag.
Close

Oeps... de overzichtspagina van de cursussen is nog niet af!

Close
error: Auteursrecht