Helaas...  de deuren voor aanmelding van dit programma zijn gesloten.

Is jouw paard een headshaker met minstens één of meerdere van deze onderstaande klachten?

* Alles willen aanraken met de neus

* Allergie-achtige klachten

* Apatisch gedrag

* Bolle ogen

* Bedrukte uitstraling

* Extreme vorm van stress of spanning

* Fysieke onbalans

* Geen aanraking kunnen verdragen op het hoofd

* Heftige reacties op vliegen en mugjes

* Jeuk aan de neus

* Overmatig briesen

* Vermagerde conditie

* Zit niet lekker in zijn vel


Wanneer jij minstens één van deze klachten bij jouw headshaker herkent, lees dan zeker nog even verder. 

Zoveel vragen die blijven rondspoken in je hoofd...

Komt het ooit nog wel goed? 

Je vraagt je af of er nog wel een toekomst bestaat voor je paard zonder tics, proestaanvallen, jeuk of andere klachten. 

Wat kan ik doen voor mijn paard?

Als er maar iets was, wat je kon doen voor je paard dan zou je dat zonder te twijfelen doen om je paard comfortabeler te maken. 

Hoe kan ik het dragelijker en meer comfortabeler maken? 

Je ziet heel duidelijk dat jouw paard lijdt aan deze aandoening, en hebt er alles voor over om het leed van je paard te verzachten. 

Kan ik mijn paard gewoon doortrainen? 

Is het verstandig om je paard helemaal te ontzien of kun je jouw paard niet beter gewoon blijven doortrainen? 

Waar doe ik goed aan? 

Er zijn zoveel opties dat je niet weet waar je moet beginnen? Want wat als dat niet werkt? Waar doe ik goed aan? 

Hoe weet ik op welke triggers mijn paard reageert? 

Er lijkt geen pijl op te trekken wat de mogelijke triggers zijn voor je paard. Hoe kom je daar nu eigenlijk achter? 

Welke stappen kan ik ondernemen voor mijn paard?  

Dat er iets moet gebeuren is wel duidelijk, maar wat kun je nu het beste doen en in welke volgorde is dat het meest bevordelijk? 

Kan mijn paard hier nog vanaf komen?  

Je weet al bijna niet meer hoe het is om een gezond paard te hebben zonder klachten, gaat dat ooit nog gebeuren? 

* Mijn paard is 5 keer behandeld met neuromodulatie en dit leek even te werken, maar nu zegt mijn dierenarts dat ik maar een zonnebril voor mijn paard moet komen... (€3000,- verder)...
* Mijn paard heeft pollenallergie, maar hij schudt het hele jaar door... Neusdruppels, spray, netje, medicatie, cranio...... NIETS werkt!

* Mijn dierenarts heeft gesuggereerd om mijn paard te euthanaseren.. HELLLUUP! 

Zomaar een greep uit de e-mails die ik dagelijks toegestuurd krijg.  Als eigenaren me vertellen wat de symptomen zijn bij hun paard,  en wat ze allemaal al geprobeerd hebben op advies van hun dierenarts of professional, kan ik me keer op keer blijven verbazen. Er wordt zo gefocust op vage symptomen en symptoombestrijdingen, waardoor vaak alles wat wordt geprobeerd niet of hooguit tijdelijk werkt. De logica ontbreekt vaak compleet!


In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met een headshaker en sindsdien raakte ik gefascineerd door deze aandoening. Omdat er toen eigenlijk nog niet echt iets over bekend was, besloot ik om zelf onderzoek te doen. In de loop der jaren heb ik honderden headshakers onderzocht en behandeld. In deze periode ben ik tot allerlei ontdekkingen gekomen, heb ik verbanden weten te leggen en heb ik me ook helemaal gespecialiseerd in het fenomeen 'Headshaking'.  Naast alle paarden van anderen heb ik ondertussen ook zelf twee paarden gehad met het headshaking-syndroom, welke ik dankzij al mijn opgedane kennis en ervaring weer relatief snel klachtenvrij heb gekregen. Ik weet dus als geen ander hoe het is om een headshaker te hebben, en hoe wanhopig je dat soms kan maken als eigenaar.  

Loop jij ook tegen een muur aan in het aanpakken van het headshaking-syndroom bij je paard? 

Je paard heeft regelmatig last van tics en lijdt daar duidelijk onder. Het lijkt af en toe net alsof hij/zij flinke elektrische schokken toegediend krijgt.  
Er spoken tientallen vragen in je hoofd, zou het iets met pollen te maken hebben, zonlicht, wind of toch iets anders?
Je paard voelt zich echt niet lekker en de moed zakt je steeds meer in de schoenen. Alles wat je tot nu toe geprobeerd hebt, heeft nog te weinig resultaat. 
Het blijft lastig om je vinger op de zere plek te leggen, en er zijn zoveel meningen en ervaringen waardoor het lastig te bepalen is waar je nu goed aan doet voor je paard. 


Janneke Zijderveld

Medicatie of Neuromodulatie... Zijn er geen andere opties?

Ik denk dat veel van mijn klanten dit gevoel zich nog wel kunnen herinneren. Ergens weten of voelen dat het anders kan, maar alleen nog niet precies weten hoe dan. 

Je paard is er tenslotte ook niet mee geboren toch? Dat was ook mijn insteek steeds toen ik deze aandoening meer en meer begon te onderzoeken. Inmiddels heb ik meer dan 600 paarden met het headshaking-syndroom onderzocht en behandeld. En ik ben erachter gekomen dat voor zo'n 95% van de gevallen een echte oplossing bestaat!

Maar dan is het wel heel belangrijk dat je je niet laat misleiden door symptomen en geen tijd en geld gaat verspillen aan allerlei pogingen om die te onderdrukken. Maar juist heel erg gericht op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak en die bij de kern aan te pakken.

Je zal zien, dat als je die oplost dat dan ook de klachten en tics van je paard zullen verdwijnen. Ik heb al mijn opgedane kennis en kunde gebundeld in een volledig online programma zodat jij ook jouw headshaker van zijn/haar klachten af kunt gaan helpen. 

+

jaar ervaring

meer dan 

 headshakers

onderzocht en behandeld

 %

 met succesvol resultaat!

Toen mijn paard tics begon te vertonen, sloeg de schrik om mijn oren. Ik had nog geen flauw benul waar ik mee te maken had, maar ik wist wel... dit is niet goed. Via Google kwam ik bij Janneke terecht, en ik ben direct haar masterclass gaan bekijken. Door haar heldere uitleg, de sterke onderbouwing en alle handvatten die ze daarin geeft, had ik in één klap overzichtelijk wat ik het beste kon doen. Ik wilde het vooral goed aanpakken en niet zomaar wat aanmodderen en omdat daar best veel bij komt kijken ben ik gestart met de Headshaking Guide.  Dat zou ik ook zeker iedere eigenaar van een headshaker willen aanbevelen. De cursus is zo opgezet dat je echt helemaal stap voor stap wordt meegenomen en begeleid in het proces om de klachten van je paard echt op te gaan lossen. Dankzij het volgen van deze stappen, een paar kleine aanpassingen in het  management en de technieken van Janneke is mijn paard gewoon helemaal klachtenvrij.  Dit had ik van te voren niet durven dromen. Bedankt Janneke. 

Stella H. 

deelnemster Headshaking Guide

Zoek je een blijvende oplossing voor jouw headshaker? 

In 12 weken tot de kern van het probleem en de oplossing voor jouw paard!

In dit programma:

Leer ik je wat het headshakings-syndroom nu eigenlijk is, behalve hetgeen wat je natuurlijk al ziet aan je paard of de informatie die je op internet leest.  

Geef ik je mijn specifieke kijk op dit probleem, en deel ik mijn strategie voor een echte oplossing waar ik al meer dan 600 headshakers en hun baasjes mee heb geholpen en waarvan meer dan 95% helemaal klachtenvrij werd.

Ontvang je geen urenlange studies, maar concrete video's en teksten die vooral to the point zijn zodat je geen tijd hoeft te besteden aan langdradige theorieën die je paard niet verder gaan helpen maar actief aan de slag kunt.

Krijg je de mogelijkheid om hele waardevolle technieken te leren toepassen op je eigen paard zodat jij jouw paard al enorm kunt helpen door de pijn te verlichten, en het herstelproces van het lichaam te bevorderen.  (Voor sommige gevallen zal het mogelijk zijn om de klachten hiermee zelfs te verhelpen, leert de ervaring.)

Kun je aanschuiven met je vragen bij één van de live Q&A sessies die om de week gepland staan.