Grote kans dat ook jouw headshaker, klachtenvrij door het leven kan!

Jij wil het liefst zo snel mogelijk een gezond paard zonder tics!

En ik heb alles al voor je uitgedokterd zodat jij dit gemakkelijk kunt bereiken.

+

jaar ervaring

meer dan 

 headshakers

onderzocht en behandeld

+ 

 %

 met succesvol resultaat!

Loop jij ook tegen een muur aan in het aanpakken van het headshaking-syndroom bij je paard? 

Je paard heeft regelmatig last van tics en lijdt daar duidelijk onder. Het lijkt af en toe net alsof hij/zij flinke elektrische schokken toegediend krijgt.  
Er spoken tientallen vragen in je hoofd, zou het iets met pollen te maken hebben, zonlicht, wind of toch iets anders?
Je paard voelt zich echt niet lekker en de moed zakt je steeds meer in de schoenen. Alles wat je tot nu toe geprobeerd hebt, heeft nog te weinig resultaat. 
Het blijft lastig om je vinger op de zere plek te leggen, en er zijn zoveel meningen en ervaringen waardoor het lastig te bepalen is waar je nu goed aan doet voor je paard. 
Je hebt al zo'n beetje alles geprobeerd om dit op te lossen, variërend van een neusnetje,  cranio behandeling of dierenarts consult maar helaas nog steeds niet met het gewenste resultaat. 

Er zijn zoveel vragen die blijven rondspoken in je hoofd...

Komt het ooit nog wel goed? 

Je vraagt je af of er nog wel een toekomst bestaat voor je paard zonder tics, proestaanvallen, jeuk of andere klachten. 

Wat kan ik doen voor mijn paard?

Als er maar iets was, wat je kon doen voor je paard dan zou je dat zonder te twijfelen doen om je paard comfortabeler te maken. 

Hoe kan ik het dragelijker en meer comfortabeler maken? 

Je ziet heel duidelijk dat jouw paard lijdt aan deze aandoening, en hebt er alles voor over om het leed van je paard te verzachten. 

Kan ik mijn paard gewoon doortrainen? 

Is het verstandig om je paard helemaal te ontzien of kun je jouw paard niet beter gewoon blijven doortrainen? 

Waar doe ik goed aan? 

Er zijn zoveel opties dat je niet weet waar je moet beginnen? Want wat als dat niet werkt? Waar doe ik goed aan? 

Hoe weet ik op welke triggers mijn paard reageert? 

Er lijkt geen pijl op te trekken wat de mogelijke triggers zijn voor je paard. Hoe kom je daar nu eigenlijk achter? 

Welke stappen kan ik ondernemen voor mijn paard?  

Dat er iets moet gebeuren is wel duidelijk, maar wat kun je nu het beste doen en in welke volgorde is dat het meest bevordelijk? 

Kan mijn paard hier nog vanaf komen?  

Je weet al bijna niet meer hoe het is om een gezond paard te hebben zonder klachten, gaat dat ooit nog gebeuren? 

Al die twijfels en vragen over 'Wat nu?' kosten je veel tijd en energie

En het op eigen houtje alles uitdokteren levert je alleen maar meer stress op!

Zal ik jou daarom helpen met mijn bewezen aanpak? 

* Mijn paard is 5 keer behandeld met neuromodulatie en dit leek even te werken, maar nu zegt mijn dierenarts dat ik maar een zonnebril voor mijn paard moet komen... (€3000,- verder)...
* Mijn paard heeft pollenallergie, maar hij schudt het hele jaar door... Neusdruppels, spray, netje, medicatie, cranio...... NIETS werkt!

* Mijn dierenarts heeft gesuggereerd om mijn paard te euthanaseren.. HELLLUUP! 

Zomaar een greep uit de e-mails die ik bijna dagelijks toegestuurd krijg.  Als eigenaren me vertellen wat de symptomen zijn bij hun paard,  en wat ze allemaal al geprobeerd hebben op advies van hun dierenarts of professional, kan ik me keer op keer blijven verbazen. Er wordt zo gefocust op vage symptomen en symptoombestrijdingen, waardoor vaak alles wat wordt geprobeerd niet of hooguit tijdelijk werkt. De logica ontbreekt vaak compleet!

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met een headshaker en sindsdien raakte ik gefascineerd door deze aandoening. Omdat er toen eigenlijk nog niet echt iets over bekend was, besloot ik om zelf onderzoek te doen. In de loop der jaren heb ik honderden headshakers onderzocht en behandeld. In deze periode ben ik tot allerlei ontdekkingen gekomen, heb ik verbanden weten te leggen en heb ik me ook helemaal gespecialiseerd in het fenomeen 'Headshaking'.  Naast alle paarden van anderen heb ik ondertussen ook zelf twee paarden gehad met het headshaking-syndroom, welke ik dankzij al mijn opgedane kennis en ervaring weer relatief snel klachtenvrij heb gekregen. Ik weet dus als geen ander hoe het is om een headshaker te hebben, en hoe wanhopig je dat soms kan maken als eigenaar.  

Maar gelukkig is er nu de Headshaking Guide, zodat jij er niet alleen voorstaat! 

Je hoeft mij niet op mijn blauwe ogen te geloven,
lees hieronder een aantal ervaringen van deelnemers!

Dit zijn een aantal reacties van deelnemers die pas net met de Headshaking Guide gestart zijn!

Zoek je een blijvende oplossing voor jouw headshaker? 

In 12 weken tot de kern van het probleem en de oplossing voor jouw paard!

In dit programma:

Leer ik je wat het headshakings-syndroom nu eigenlijk is, behalve hetgeen wat je natuurlijk al ziet aan je paard of de informatie die je op internet leest.  

Geef ik je mijn specifieke kijk op dit probleem, en deel ik mijn strategie voor een echte oplossing waar ik al meer dan 700 headshakers en hun baasjes mee heb geholpen en waarvan meer dan 95% helemaal klachtenvrij werd.

Ontvang je geen urenlange studies, maar concrete video's en teksten die vooral to the point zijn zodat je geen tijd hoeft te besteden aan langdradige theorieën die je paard niet verder gaan helpen maar actief aan de slag kunt.

Krijg je de mogelijkheid om hele waardevolle technieken te leren toepassen op je eigen paard zodat jij jouw paard al enorm kunt helpen door de pijn te verlichten, en het herstelproces van het lichaam te bevorderen.  (Voor sommige gevallen zal het mogelijk zijn om de klachten hiermee zelfs te verhelpen, leert de ervaring.)

Kun je aanschuiven met je vragen bij één van de live Q&A sessies die om de week gepland staan. 


Module 1:
Uitsluiten en onderzoek

We starten met het uitsluiten van bepaalde factoren, en het onderzoeken van mogelijke triggers die een rol spelen in het klachtenbeeld van jouw paard zodat we de juiste informatie verzamelen.

Module 2:
Resultaten verwerken

Vervolgens gaan we de informatie die we hebben verzameld, verder uitfilteren tot er alleen nog maar relevante feiten over blijven zodat je je straks echt kunt gaan focussen op een echte oplossing. 

Module 3: 
Stappenplan opstellen

In deze module gaan we aan de slag om de feiten die je hebt verzameld over het klachtenbeeld van jouw paard, om te zetten naar een praktische stappenplan in de juiste volgorde en tijdsbestek.  

Module 4:
Technieken voor je paard

In deze module vind je zo'n 25 hele waardevolle massagetechnieken om jouw paard volledig te kunnen ondersteunen en behandelen. Daarnaast vind je hier ook diverse protocollen die je helpen om het effect op je paard te vergroten.

Module 5:  
Do en Don'ts 

Ik neem je mee in hoe je bepaalde afwegingen kunt maken voor jouw paard, in de herstelperiode. Wat kun je bij jouw paard bijvoorbeeld wel doen? Wat wil je absoluut niet? Of welke opties zijn er voor de tussenperiode? 

Begeleiding
door live Q&A 's 

Wanneer je ergens niet helemaal zeker van bent, of ergens tegenaan loopt dan kun je met jouw vragen aanschuiven tijdens één van de live Q&A sessies die om de week worden georganiseerd tijdens de 12 weken begeleiding. (22-04 t/m 15-07)