Headshaking Guide

Als gespecialiseerd therapeut voor paarden met headshaking  krijg ik dagelijks tientallen mailtjes met vragen over dit onderwerp. Als eigenaren me vertellen wat de symptomen zijn bij hun paard en wat ze al allemaal hebben geprobeerd op adviezen van dierenartsen en professionals dan zie ik heel veel dat er gefocust wordt op enkel de symptomen en niet op de oorzaak waardoor alle probeersels enkel gericht zijn op symptoombestrijding en daarom niet of slechts tijdelijk werken.

Ik vind het heel erg belangrijk om mijn kennis over dit onderwerp te delen.  Het moet logisch zijn en vanuit een anatomisch perspectief en dus geen vaag verhaal. Dat is één van de voornaamste redenen dat ik deze cursus heb ontwikkeld om jou als eigenaar deze onmisbare kennis aan te reiken en om je tools te geven waarmee je echt iets kunt veranderen voor je paard. 

Dit is wat je kunt verwachten van de Headshaking Guide

Je leert wat het headshakingsyndroom inhoudt zodat je beter begrijpt wat je paard precies doormaakt.

Je krijgt handvatten en tools om de symptomen en triggers in beeld te brengen zodat je erachter komt om welke vorm het gaat.

Je ontdekt welke elementen deze vorm veroorzaken zodat je ook een helder beeld krijgt over mogelijke oplossingen voor je paard.

Je leert hoe jij zelf jouw paard verlichting kunt geven en kunt ondersteunen in het herstelproces. 

De Headshaking Guide bestaat uit: 

E-Book - Wat te doen bij Headshaking #1 

In dit E-book neem ik je aan de hand door de wereld van Headshaking. Ik vertel over wat het is, de verschillende vormen en het herleiden van triggers, neem je mee langs symptomen en wat zij vertellen en hoe jij erachter komt welke vorm van headshaking jouw paard nu eigenlijk heeft en welke stappen je vervolgens kunt ondernemen.

Headshakers Dagboek#2

Dit dagboek heb ik speciaal ontwikkeld voor jou als eigenaar van een headshaker zodat je gedurende een periode van 30 dagen erachter komt welke triggers relevant zijn voor jouw paard en daardoor tot de oorzaak en een oplossing kunt komen! Dit dagboek is tot in de detail uitgewerkt en eenvoudig in te vullen en bij te houden. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om erachter te komen om welke vorm van headshaking het nu eigenlijk gaat!

(Video's) over alle In's en outs van Headshaking #3

Geen vaag verhaal, maar pure logica vanuit anatomisch perspectief en gewoon in Jip en Janneke taal zodat je het ook echt daadwerkelijk begrijpt. In de video's begeleidt ik je door het hele proces opgedeeld in kleine logische en duidelijke stapjes met als doel dat jij strak weet welke vorm van Headshaking jouw paard heeft. 

Headshakers Toolkit #4

Met de Headshakers Toolkit leer ik je door middel van video's hoe jij jouw paard ondersteuning kunt bieden en zelf de klachten van je paard kunt verlichten door het hoofd van je paard te masseren. (10 technieken) Op die manier hoef je niet hopeloos toe te kijken naar hoe je paard lijdt maar kun je ook daadwerkelijk iets doen. 

Masterclass 'Eerste hulp bij Headshaking' #5

Je krijgt de opname van mijn online masterclass 'Eerste hulp bij Headshaking' er gratis bij. (90 minuten). In deze online masterclass ga ik dieper in op de verschillende vormen van het headshakingsyndroom, triggers, symptoombestrijdingen en oplossingen! 

In drie stappen duidelijkheid over je paard 

Stap 1

Leer alle belangrijke ins en outs over het headshakingsyndroom

Ik neem je aan de hand in de wereld van het headshaking en leg je in Jip en Janneke taal uit wat dit precies inhoudt. 

Stap 2

Krijg duidelijkheid over de vorm van headshaking die jouw paard heeft

Met mijn hulptool ga je ontdekken welke vorm van headshaking jouw paard nu eigenlijk heeft en welke symptomen daarbij horen.

Stap 3

Ontdek wat je kunt doen voor je paard om klachten op te lossen

Leer hoe jij zelf jouw paard kunt gaan ondersteunen en verlichten. Ontdek alle  onmisbare elementen voor een oplossing.

Headshaking Guide

In deze cursus neem ik je mee in de wereld van het Headshaking-syndroom. Ik leer je alles over deze aandoening. Inclusief welke vormen er zijn, hoe jij erachter komt om welke vorm dit gaat bij jouw paard en hoe jij zelf jouw paard verlichting kunt bieden!


iedere week toegang tot een nieuw onderdeel van de Headshaking Guide!

"Ik vind het ontzettend interessant hoe zij naar een paard kijkt, heel anders dan dat ik dat doe. Ik ben gewend om vooral te letten op beenstanden, bouw, rug gebruik, manier van bewegen, balans en scheefheid. Maar Janneke kijkt verder en verteld dingen waarvan ik niet wist dat het zo belangrijk was. Ze laat het ook zien en voelen."

Marjolein 

"Ik heb de masterclass over headshaking gevolgd en het was net alsof ineens het licht aan ging. Voor het eerst in jaren begreep ik pas wat mijn paard doormaakte. Hele duidelijke uitleg met een sterke onderbouwing"

Babs

"Mijn paard is dankzij Janneke van het headshaken afgekomen Dat had ik echt nooit meer durven dromen na alles wat ik al had geprobeerd. Ze weet zo ontzettend veel en kan het ook nog eens heel goed overbrengen!"

Sascha

Copyright © Ruiterbewust  2021.  All Rights Reserved