Help! Mijn paard is een headshaker!

Je paard is (plots) begonnen met hoofdschudden, en je hebt geen idee wat hieraan vooraf is gegaan.
Je hebt al van alles geprobeerd, je paard is onderzocht door de dierenarts, er zijn dingen uitgesloten, je hebt medicatie geprobeerd maar helaas  zonder het gewenste resultaat.
Je zit met je handen in het haar, want je staat machteloos toe te kijken hoe jouw paard iedere dag lijdt onder deze aandoening.

Herkenbaar? Laat me je gerust stellen... Je bent niet de enige! Er zijn honderden, misschien zelfs wel duizenden paarden die lijden aan het headshaking-syndroom. Gelukkig ben jij nu aan het juiste adres want het headshaking-syndroom is namelijk mijn expertise!  


Om je te helpen duidelijkheid te krijgen over de situatie van je paard heb ik een online masterclass gemaakt 'Eerste hulp bij headshaking'.  In 60 minuten neem ik je mee in de wereld van het headshaking en leer ik je alle belangrijke informatie die jij als eigenaar nodig hebt om je paard van het headshaken af te krijgen! Je kunt deze masterclass gratis bekijken!


ruim 

 3873

deelnemers

beoordeeld met:

Wat mensen zeggen over deze online masterclass

"Ineens ging het licht aan! Nu snap ik eindelijk wat er aan de hand is bij mijn paard"
Barbara

"Een duidelijk verhaal met fijne onderbouwing. Hier kan ik wat mee"
Lotte

"Mijn inzicht was dat ik mezelf heb blindgestaard op het verkeerde stuk"
Ariëlle 

Dit is wat je gaat leren in deze online masterclass

Wat is nu eigenlijk het Headshaking-syndroom? Ik leg je in Jip en Janneke taal uit wat het verschil is tussen headshaking en 'onschuldig' hoofdschudden.
Waar het nog (te) vaak mis gaat in het vaststellen van de oorzaak van deze aandoening.
Welke verschillende vormen er zijn van het headshaking-syndroom, en hoe je erachter komt om welke vorm het gaat bij je paard.
Welke onderliggende oorzaken er bijvoorbeeld achter deze klachten kunnen zitten en waarom het belangrijk is om dat eerst te achterhalen!
Wat jij als eigenaar kunt doen voor je paard, en welke 5 stappen je moet doorlopen om tot een echte oplossing te komen, waardoor je jouw paard weer schudvrij gaat krijgen!

Headshaking is mijn expertise!

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met het headshakingsyndroom en daar raakte ik gefascineerd door deze aandoening. Na jarenlang onderzoek en behandelingen heb ik mijzelf uiteindelijk hierin gespecialiseerd. 


Dagelijks krijg ik mailtjes met allerlei vragen over dit onderwerp. Als eigenaren me vertellen wat de symptomen zijn bij hun paard en wat ze allemaal al hebben geprobeerd op advies van hun dierenarts of professional dan zie ik dat er heel veel wordt gefocust op de symptomen en niet op de oorzaak. Zonder oorzaak vind je dus ook geen oplossing en dat is precies waarom alle probeersels bij symptoombestrijding niet of slechts tijdelijk werken.  Met deze online masterclass wil ik jou als eigenaar van een headshaker voorzien van onmisbare informatie die je nodig hebt om tot een oplossing te komen voor je paard! Geen vaag verhaal, maar pure logica en met een bewezen strategie. 


Janneke Zijderveld


© Copyright Ruiterbewust.  All Rights Reserved.

Spaces are limited! Reserve your spot now

Enter your email to save your place on the webinar

We process your personal data as stated in our Privacy Policy. You may withdraw your consent at any time by clicking the unsubscribe link at the bottom of any of our emails.

Close

Naar wie mag ik de masterclass toesturen?

Vul hieronder je gegevens in zodat ik je de link kan toesturen.

We zijn zuinig op je gegevens. Lees hier ons  Privacy beleid. Je kunt je op ieder gewenst moment met één klik uitschrijven onderaan de e-mail.

Close