BETA Lancering nieuw project!

Al zo'n 2 jaar loop ik rond met een idee om iets nieuws te creëren. Iets wat heel veel paarden enorm gaat helpen, en wat jou als ruiter/eigenaar van een paard ontzettend veel inzicht geeft in het welzijn van je paard. En binnenkort is het zover want op 26 April 2021 lanceer ik de BETA versie. 

Ik ga je nog niet vertellen wat het is. Maar wat ik er wel over ga zeggen is dat dit informatie, en tools bevat waarover iedere ruiter of paardeneigenaar zou moeten beschikken. Nog een paar weken en dan is het zover, dan komt het online en maakt de wereld kennis aan iets waar ik al heel lang mee bezig ben! 

Jij hebt nu de kans om als eerste op de hoogte te worden gehouden hierover door jezelf hieronder (vrijblijvend) aan te melden.

Wat houd dit precies in?

Op 26 April 2021 lanceer ik de BETA versie. Dat wil zeggen dat dit een eerste versie is van mijn project die nog niet helemaal 100% af is.  Je ontvangt dan een e-mail met daarin alle ins en outs van het project en krijgt de kans om je met een selecte groep van (max. 25 personen). Jezelf aan te melden voor een nobrainer prijs. Uiteraard krijg je daarna ook toegang tot alles wat nog niet helemaal af is.  Oftewel je kunt ervoor kiezen om jezelf aan te melden voor iets MEGA gaafs wat super waardevol is voor jou en je paard, voor een prikkie!  

Hieronder kun jij je naam en e-mailadres achterlaten. Dit is vrijblijvend. Je zit nergens aan vast! En je kunt er altijd voor kiezen om jezelf weer uit te schrijven.