Halverwege februari werd ik gevraagd door Jan Souman van Snelwerk Diervoeders of ik de speciale therapie deken van Protech Masta wilde testen. In de afgelopen jaren heb ik al veel van mijn klanten zien investeren in allerlei therapiedekens en vaak zonder resultaat. Ik was dus best sceptisch en bovendien is mijn paard al echt wel soepel dus ik had totaal geen idee van wat ik zou kunnen verwachten.

 

Op vrijdag 2 maart kwam Jan met de deken op bezoek bij stal en heb ik deze een uur voordat ik ging rijden bij Stratford opgelegd. Het viel me al gelijk op dat deze deken onwijs dun is maar dankzij het enthousiasme van Jan begon ik toch wel nieuwsgierig te worden naar deze ‘wonderdeken’.
Toen het uur voorbij was ben ik Stratford op gaan zadelen en was het tijd om te gaan rijden. Tijdens het los stappen merkte ik dat hij iets anders stapte dan normaal en hij leek nog relaxter dan normaal. Toen ik verder reed vielen er steeds meer kleine dingetjes op waarvan ik dacht Hé dat was eerst niet zo.

Na het rijden heeft Stratford nogmaals de deken een uur lang opgehad en viel het me op dat zijn vacht meer begon te glanzen en zijn spieren zachter aanvoelde. Ik besloot om de deken in de dagen daarna nog verder uit te testen en ik werd zeer aangenaam verrast door het resultaat.
Mijn paard begon steeds meer te glimmen, spieren werden zachter en zachter en zelfs na een fanatieke les bij mijn instructeur leek hij zelfs geen spierpijn meer te hebben. Hoe meer ik de deken begon te gebruiken hoe meer veranderingen mij begonnen op te vallen.

 

Inmiddels gebruik ik deze deken bijna dagelijks en zou ik hem voor geen goud meer willen missen! Ik heb zelf kunnen ervaren wat deze deken voor mijn paard betekend en hoe het mijn paard kan ondersteunen in het afvoeren van afvalstoffen.Natuurlijk is het belangrijk dat jouw paard wel helemaal vrij is van blokkades en spanningen in het lichaam en een echte Happy Athlete is! Maar deze deken zou jouw paard zeker kunnen ondersteunen in het afvoeren van afvalstoffen en het tegengaan van verzuring.
Wil jij jouw paard extra ondersteunen in dit proces? Dan kan ik je deze deken zeker aanbevelen! En de aanschaf is ook niet iets waar je wakker van hoeft te liggen. Voor een deken met hals betaal je namelijk €255,- en voor een deken zonder hals slechts €225,-
Je kunt hem bestellen via Snelwerk Diervoeders! En ik zou het ook super tof vinden als je ze laat weten dat je via mij komt 😉
Dit is de link naar hun facebookpagina!
Geen facebook?! Stuur dan een mail naar info@snelwerk.com

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.