Het bekijken van deze online masterclass duurt  ±  50 minuten!

In deze online masterclass leer je hoe je stap voor stap kunt ontdekken om welke vorm van headshaking het gaat bij jouw paard en hoe jij tot de juiste oplossing komt. 

BEKIJK

Zoek je een blijvende oplossing voor jouw headshaker? 

In 12 weken tot de kern van het probleem en de oplossing voor jouw paard!

Ik geef je toegang tot al mijn kennis over Headshaking in de Headshaking Guide! 

Jouw gids in de wereld van het headshakingsyndroom.

Het headshaking syndroom lastig?

Niet met dit programma want ik neem je bij de hand en begeleidt je door het hele proces!

Ik verwacht niet van jou als paardeneigenaar dat je naast je drukke bestaan op eigen houtje alles zelf gaat zitten uitdokteren in de hoop dat je de gouden pil tegenkomt die de tics bij jouw paard als sneeuw voor de zon laat verdwijnen. 

Juist daarom heb ik een online programma ontwikkeld, waarvoor je nog niets hoeft te weten of kunnen. Maar waarin ik je stap voor stap meeneem in de wereld van het headshaking-syndroom en alles wat daarbij komt kijken. Ik laat je zien hoe jij deze aandoening effectief aanpakt voor een blijvende oplossing en een klachtenvrij paard.

Na je aanmelding ontvang je direct een account en vanaf de start toegang tot een schatkist met alleen maar relevante informatie, tips en tricks voor jouw paard.  Lekker aan de slag op de tijdstippen die voor jou het beste uitkomen, en lekker in je eigen tempo. 

Het enige wat je hoeft te doen is, meedoen. 

Het hele proces is al helemaal voor je uitgewerkt in overzichtelijke en praktische actiepunten waar je direct mee kunt starten.  En als je ergens tegenaan loopt dan schuif je aan bij één van de live Q&A sessies die staan gepland. 

© Copyright Ruiterbewust. All Rights Reserved.

error: Auteursrecht