Ontdek hoe de problemen die jij ervaart met jouw paard op te lossen zijn. Kom erachter wat deze klachten veroorzaakt en hoe je dit het beste opgelost kan worden zodat jij binnenkort weer echt kunt genieten samen met jouw paard!

Je wilt gewoon weer genieten met je paard!

  • Je paard is alles voor je maar momenteel vooral een zorgenkindje. In plaats dat jullie samen echt genieten van elkaar ben je constant bezig om ‘problemen’ op te lossen maar tot nu toe nog niet met het gewenste resultaat.
  • Je wil niets liever dan om jouw paard echt goed in z’n vel te zien zitten als een echte Happy Athlete maar dat lukt nog niet zo goed.
  • Je hebt al van alles geprobeerd maar met weinig of geen resultaat en je bent nu eigenlijk wel klaar met deze hele situatie. Er moet NU een oplossing komen!

Dit is wat er gebeurde toen ik besloot om voor de laatste keer nog iets te proberen...

Ik had echt al zo’n beetje alles geprobeerd voor het ‘opstapprobleem’ van mijn paard. Allerlei verschillende trainingen, grondwerk. Mezelf tot treurens toe anders opgesteld, geanalyseerd.. Het moest gewoon wel iets fysieks zijn want ik geloofde niet in zijn gemenigheid. Dus besloot ik om hem helemaal binnenstebuiten te keren. Overal zijn we geweest en van alles hebben we geprobeerd. Het begon met een bezoekje aan de dierenarts en vervolgens probeerde we dingen zoals… Fysiotherapie, Chiropractie, Osteopathie, Sportmassage, Acupuntuur maar er kwam helemaal niets uit… Het is gewoon karakter werd dan geconcludeerd. Na een lange zoektocht stond ik bijna op het punt om het op te geven. Ik raakte in gesprek met een nieuw stalgenootje en zij hoorde mij aan.. Ik weet misschien wel iets, ik weet niet wat het precies is maar dat zou nog wat kunnen zijn. En mocht het nu niets zijn, dan moet je nu vooraf besluiten om dan te stoppen. Dan heb je echt alles geprobeerd.
 
Zo gezegd zo gedaan. Ik maakte een afspraak onder het mom van … Ik wil mijn paard gewoon even laten checken. De sessie was nog niet begonnen of de vraag werd gesteld: Heb jij een opstapprobleem?
 
BINGO!!!!!
Juist toen ik op het punt stond om de handdoek in de ring te gooien vond ik de oplossing voor mijn paard! En dat niet alleen want ik vond mijn allergrootste passie en missie in dit leven. Inmiddels ben ik alweer zo’n 5 jaar actief als therapeut voor paarden en help ik ze om weer een echte Happy Athlete te worden. Door al mijn kennis en ervaring die ik heb opgedaan bij het behandelen van honderden paarden zie ik heel snel al welke problemen een paard heeft en weet ik ook hoe deze opgelost kunnen worden.
 

Ik help jou te ontdekken wat de klachten van jouw paard veroorzaakt en het vinden van een passende oplossing voor jou en je paard.

In de volgende situaties kan ik iets voor jou en jouw paard betekenen:

Neurologische aandoeningen
Rijtechnische problemen
Stalgebreken

Laten we samen eens kijken wat ik voor je kan betekenen!

Revalidatie Scan
excl. 21% btw
167,-
Jouw paard hersteld, gezond en blij!
Zoveel meer dan een behandeling!
Je betaald geen reiskosten
Deze afspraak duurt 2 uur
Op jouw eigen locatie
Bewegingsanalyse van je paard
Uitgebreide palpatie
Testen van de balans en zintuigen
Behandeling
Revalidatie Scan Rapport
Advies met plan van aanpak
Meer hierover

Al meer dan 300+ anderen gingen je voor...

Eindelijk van het hoofdschudden af!

Mijn merrie had ongeveer 1,5 jaar last van hoofdschudden. Ik kon niet normaal rijden en in de zomer stond ze heftig te schudden in de paddock. Ik heb echt van alles geprobeerd op aanraden van de dierenarts: neusspray, pollennetjes, allergie pilletjes maar niets hielp. Mijn paard bleef schudden.

Ik werd gewezen op het webinar van Janneke over paarden met hoofdpijn en headshaking en dacht meteen: ‘dit moet ik gaan kijken!’ Toen het webinar afgelopen was maakte ik meteen een afspraak met Janneke.
Meteen na de eerste afspraak zag ik al verschil! En ik was niet de enige, ook stalgenoten zagen het! Janneke is nu 3 keer geweest en mijn merrie is helemaal van het hoofdschudden af. Iets wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik ben er zo onwijs blij mee! Ik kan haar gewoon rijden en ze staat weer heerlijk rustig buiten zonder met haar hoofd te schudden.
Ook heeft Janneke de rest van haar lichaam behandeld. Ik merk echt een onwijs verschil. Ze is minder stram en zit gewoon super in haar vel!

Ik ben Janneke onwijs dankbaar en zou haar ook echt aan iedereen aanraden!

Sascha

Marjolein Nieuwenhuis

Als nuchtere boerin en eigenares van zo n 20 jonge paarden heb ik al heel wat bijzondere dingen voorbij zien komen. Als knhs instructeur en examinator heb ik door de jaren heen veel kennis opgedaan over training, (rijtechnische) problemen herkennen en oplossen. Toen een knappe jonge Apache ruin een headshaker begon te worden, heb ik

Sascha Thur

Eindelijk van het hoofdschudden af! Mijn merrie had ongeveer 1,5 jaar last van hoofdschudden. Ik kon niet normaal rijden en in de zomer stond ze heftig te schudden in de paddock. Ik heb echt van alles geprobeerd op aanraden van de dierenarts: neusspray, pollennetjes, allergie pilletjes maar niets hielp. Mijn paard bleef schudden. Ik werd

Pleun Oosterbaan

Ongeveer een jaar geleden begon mijn pony Hercules te rommelen met zijn tong hij deed hem steeds links uit zijn mond en was vaak chagrijnig met poetsen en in z’n stal. Na van alles geprobeerd te hebben kwamen we op de site van Janneke Misschien zou dat wat zijn Na 2 keer behandelen en ook

Angelique van Willigen

Na een tijdje dat we Babaloe hadden begon ze vaak weg te rennen onder het zadel en heel hoog te bokken Ook sloeg ze ontzettend met haar hoofd tijdens het rijden. Meerdere keren zadel na laten kijken en gebit, dierenarts meerdere malen geweest we hebben d’r rug en benen op de foto laten zetten maar

Linda Kluiwstra

Onze 17 jarige arabier ruin ging steeds slechter lopen. Hij liep steeds iets onregelmatig en onzuiver.  We kregen steeds meer problemen met de galop en ook wilde hij niet ontspannen in zijn lichaam waardoor het steeds verder achteruit ging. Van alles hebben we geprobeerd. Dierenartsen konden niets vinden wat deze symptomen konden verklaren, en ook

Kelly Pellis

Mijn naam is Kelly Pellis en ik heb een ongelooflijk leuke en lieve Jazz merrie van inmiddels 12 jaar. Ik heb haar als veulen gekocht en heb echter nooit hele erge problemen met haar meegemaakt. Ze is altijd super werkwillig geweest en presteerde op wedstrijd ook altijd enorm goed. Inmiddels al weer een aantal jaren

Marieke Stolk

13 mei 2015 is mijn 4 jarige onbeleerde merrie Apache X Ferro röntgenologisch goedgekeurd. Ik was op dat moment in de wolken en had er enorm veel zin in om met mijn knappe merrie aan de slag te gaan.   Maar ik werd al heel snel van de wolken afgeslagen (letterlijk). Binnen een week werd

Channah Both

Van mij krijgt Janneke en dikke 10! mijn paarden zijn gek op haar, en het belangrijkste is dat de behandelingen duidelijk nut hebben, ze knappen er elke keer weer van op! Daarnaast helpt ze met alles wat ze kan. Ze is een topper! en ik raad dit zeker aan iedereen aan! 

Romy Tito

Wat ben ik blij dat Janneke mijn paardje behandeld! Heb hem nu een aantal keren laten behandelen en wat is die daar van opgeknapt zeg! Zeker een aanrader voor iedereen!

Jamila Knuppe

Toen ik vorig jaar mijn nieuwe maar ook groene aanwinst gekocht heb. Heb ik Janneke laten komen. Mijn paard stond net 1 maand in Nederland komt uit Spanje en wilde hem laten behandelen. Ik wilde hem om diverse redenen laten behandelen namelijk 1. Hij was net verhuisd vanuit Spanje 2. Klaar maken om zadelmak te

Marijke Korrel

Ik heb mee gedaan aan de challange en masterclass van Janneke. Mijn probleem lag in de angst met het opstappen. Door de challange kwam ik er achter dat ik toch nog niet genoeg de leiding nam, er werd een spiegel voor mij gehouden waardoor ik met mijn neus op de feiten werd gedrukt. Iets wat

Petra Aanen

We weten zeker dat onze ‘echte merrie’ van voor de behandelingen dezelfde is als die van erna maar we kunnen met eigen ogen zien dat ze van buiten en van binnen veranderd is. Fantasties is rustiger en gehoorzamer bij spanning en gooit niet meer extreem met haar hoofd, het lijkt er voorzichtig op dat we

Laten we samen eens kijken wat ik voor je kan betekenen!

Revalidatie Scan
excl. 21% btw
167,-
Jouw paard hersteld, gezond en blij!
Zoveel meer dan een behandeling!
Je betaald geen reiskosten
Deze afspraak duurt 2 uur
Op jouw eigen locatie
Bewegingsanalyse van je paard
Uitgebreide palpatie
Testen van de balans en zintuigen
Behandeling
Revalidatie Scan Rapport
Advies met plan van aanpak
Meer hierover

Weet je niet goed welk afspraaktype het meest geschikt is voor je?

Vul dan deze vragenlijst in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Dit  is bedoeld voor ruiters die bereid zijn te investeren in een Happy Athlete of Revalidatie Scan maar nog een vraag hebben.

Volg Ruiterbewust op facebook