Bedankt!

Je hebt aangegeven dat je de online masterclass wilt volgen omdat je zelf een paard met het headshaking-syndroom hebt. 

Laat ik voorop stellen dat ik weet hoe jij je voelt, ik heb zelf ook twee headshakers gehad dus naast expert ben ik ook nog eens ervaringsdeskundige op het gebied van Headshaking! Ik heb deze online masterclass dan ook echt ontwikkeld om jou als eigenaar van een headshaker te helpen om tot een echte oplossing te komen! Maak daarom een uurtje tijd vrij in je agenda om de masterclass te bekijken!

Vergeet ook niet om aantekeningen te maken van alle tips en tools die ik met je deel zodat je na de masterclass aan de slag kunt!


Op naar een schudvrij paard en echte Happy Athlete!

 

Je hoeft het niet alleen te doen!

Maak een plan van aanpak om jouw paard weer schudvrij te krijgen!

Niet onnodig veel geld verspillen aan middelen die je toch nooit gaan helpen.
Eerst ontdekken wat er precies aan de hand is bij je paard
Triggers herleiden zodat je weet in welke richting je moet denken
Erachter komen welke vorm van headshaking jouw paard nu eigenlijk heeft
Je paard zelf leren ondersteunen en verlichting bieden om klachten te verminderen
Een stappenplan maken op basis van wat jouw paard nodig heeft

Headshaking Guide

In deze mini-cursus neem ik je mee in de wereld van het Headshaking-syndroom. Ik leer je alles over deze aandoening. Inclusief welke vormen er zijn, hoe jij erachter komt om welke vorm dit gaat bij jouw paard en hoe jij zelf jouw paard verlichting kunt bieden!


iedere week toegang tot een nieuw onderdeel van de Headshaking Guide!

E-Book Wat te doen bij Headshaking (waarde: €77,-)
Dagboek: Headshakers Dagboek (waarde: € 47,-)
Video's: Alle ins en outs van het Headshakingsyndroom (waarde: €47,-)
Video's: Headshakers Toolkit (10 technieken) (waarde: € 97,-)
Masterclass: Eerste hulp bij Headshaking (waarde: €17,-)

Totale Waarde: €285

Tijdelijk beschikbaar voor: €47,-

Na aanmelding ontvang je iedere week toegang tot een nieuw onderdeel van de cursus.

"Ik vind het ontzettend interessant hoe zij naar een paard kijkt, heel anders dan dat ik dat doe. Ik ben gewend om vooral te letten op beenstanden, bouw, rug gebruik, manier van bewegen, balans en scheefheid. Maar Janneke kijkt verder en verteld dingen waarvan ik niet wist dat het zo belangrijk was. Ze laat het ook zien en voelen."

Marjolein 

"Ik heb de masterclass over headshaking gevolgd en het was net alsof ineens het licht aan ging. Voor het eerst in jaren begreep ik pas wat mijn paard doormaakte. Hele duidelijke uitleg met een sterke onderbouwing"

Babs

"Mijn paard is dankzij Janneke van het headshaken afgekomen Dat had ik echt nooit meer durven dromen na alles wat ik al had geprobeerd. Ze weet zo ontzettend veel en kan het ook nog eens heel goed overbrengen!"

Sascha

De Headshaking Guide bestaat uit: 

E-Book - Wat te doen bij Headshaking #1 

In dit E-book neem ik je aan de hand door de wereld van Headshaking. Ik vertel over wat het is, de verschillende vormen en het herleiden van triggers, neem je mee langs symptomen en wat zij vertellen en hoe jij erachter komt welke vorm van headshaking jouw paard nu eigenlijk heeft en welke stappen je vervolgens kunt ondernemen.

Headshakers Dagboek#2

Dit dagboek heb ik speciaal ontwikkeld voor jou als eigenaar van een headshaker zodat je gedurende een periode van 30 dagen erachter komt welke triggers relevant zijn voor jouw paard en daardoor tot de oorzaak en een oplossing kunt komen! Dit dagboek is tot in de detail uitgewerkt en eenvoudig in te vullen en bij te houden. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om erachter te komen om welke vorm van headshaking het nu eigenlijk gaat!

(Video's) over alle In's en outs van Headshaking #3

Geen vaag verhaal, maar pure logica vanuit anatomisch perspectief en gewoon in Jip en Janneke taal zodat je het ook echt daadwerkelijk begrijpt. In de video's begeleidt ik je door het hele proces opgedeeld in kleine logische en duidelijke stapjes met als doel dat jij strak weet welke vorm van Headshaking jouw paard heeft. Iedere vorm wordt uitgebreid uitgelegd in een video van 20 a 30 minuten.

Headshakers Toolkit #4

Met de Headshakers Toolkit leer ik je door middel van video's hoe jij jouw paard ondersteuning kunt bieden en zelf de klachten van je paard kunt verlichten door het hoofd van je paard te masseren. Op die manier hoef je niet hopeloos toe te kijken naar hoe je paard lijdt maar kun je ook daadwerkelijk iets doen. De Headshakers Toolkit bevat 10 massagetechnieken voor je paard!

Masterclass 'Eerste hulp bij Headshaking' #5

Je krijgt de opname van mijn online masterclass 'Eerste hulp bij Headshaking' er gratis bij. (90 minuten). In deze online masterclass ga ik dieper in op de verschillende vormen van het headshakingsyndroom, triggers, symptoombestrijdingen en oplossingen! 

Dit is wat je kunt verwachten van de Headshaking Guide

Je leert wat het headshakingsyndroom inhoudt zodat je beter begrijpt wat je paard precies doormaakt.

Je krijgt handvatten en tools om de symptomen en triggers in beeld te brengen zodat je erachter komt om welke vorm het gaat.

Je ontdekt welke elementen deze vorm veroorzaken zodat je ook een helder beeld krijgt over mogelijke oplossingen voor je paard.

Je leert hoe jij zelf jouw paard verlichting kunt geven en kunt ondersteunen in het herstelproces. 

Headshaking Guide

Als gespecialiseerd therapeut voor paarden met headshaking  krijg ik dagelijks tientallen mailtjes met vragen over dit onderwerp. Als eigenaren me vertellen wat de symptomen zijn bij hun paard en wat ze al allemaal hebben geprobeerd op adviezen van dierenartsen en professionals dan zie ik heel veel dat er gefocust wordt op enkel de symptomen en niet op de oorzaak waardoor alle probeersels enkel gericht zijn op symptoombestrijding en daarom niet of slechts tijdelijk werken.

Ik vind het heel erg belangrijk om mijn kennis over dit onderwerp te delen.  Het moet logisch zijn en vanuit een anatomisch perspectief en dus geen vaag verhaal. Dat is één van de voornaamste redenen dat ik deze cursus heb ontwikkeld om jou als eigenaar deze onmisbare kennis aan te reiken en om je tools te geven waarmee je echt iets kunt veranderen voor je paard. 

Meest gestelde vragen

Is deze cursus ook verkrijgbaar in losse delen? 

Deze cursus is niet verkrijgbaar in losse delen, want het zou zonde zijn als je belangrijke kennis mist die je nodig hebt om je paard verder te helpen. De opzet van deze cursus is juist om je te voorzien van alle relevante informatie op de juiste volgorde zodat je een tot een totaal aanpak komt.

Hoe lang houd ik toegang? 

Na aanschaf hou je onbeperkt toegang tot deze cursus en alle onderdelen daarvan.

Is dit een eenmalige betaling?

Ja, je betaald één keer het bedrag om jezelf aan te melden en houd daarna altijd toegang tot deze cursus. Het is dus geen abonnement en er zitten verder geen addertjes onder het gras. 

Hoeveel tijd kost het om deze cursus te volgen?

Dit bepaal je natuurlijk altijd zelf maar om je een idee te geven. Het e-book bevat 55 pagina's, het headshakers dagboek is voor 30 dagen en kost iedere dag ongeveer 5 a 10 minuten van je tijd om in te vullen. Daarnaast kun je zelf bekijken welke video's van alle ins en outs voor jou relevant zijn. Dit zijn in totaal 6 video's van tussen de 20-30 minuten.  Daarnaast ontvang je natuurlijk ook nog 10 Massage Technieken, deze video's zijn relatief kort maar het is wel de bedoeling dat je deze technieken regelmatig gaat toepassen op je paard. Laten we zeggen 1 uur in de week minimaal.  Vervolgens krijg je ook nog de opname van mijn online masterclass van 90 minuten.


Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd dat je erin steekt, maar als je de training echt helemaal wilt volgen dan kost dit wel wat van je tijd. Het voordeel is wel dat je daarmee wel weer kosten en hersteltijd kunt besparen op tandartsen en therapie!

Ik ben een digibeet, is deze online cursus dan wel iets voor mij?

Geen zorgen, je hoeft geen computer techneut te zijn om deze online cursus te kunnen volgen. Ons online platform is erg gebruiksvriendelijk en helemaal in het Nederlands. En mocht je ergens niet uitkomen, kun je ons altijd een e-mail sturen!

Ik heb al zoveel geïnvesteerd in mijn paard zonder resultaat, wat als dit ook niet helpt?

Geloof me, je bent de enige niet die al veel tijd en geld heeft geïnvesteerd. De meeste mensen hebben al honderden, soms zelfs duizenden euro's geïnvesteerd voordat ze bij mij terecht komen. In de meeste gevallen komt dit doordat je geen idee hebt waar je moet beginnen met zoeken en dus van alles aan het proberen bent wat niet relevant is voor je paard. Dat is zonde van je geld, tijd en energie terwijl je paard dus nog steeds rondloopt met klachten. De Headshaking Guide is juist ontstaan om je in dit stuk te gaan helpen. In deze cursus ga je ontdekken wat de headshaking-klachten van je paard veroorzaken en welke elementen van belang zijn om een plan van aanpak te maken waarbij je dus echt focust op de oorzaak en de oplossing. Het geeft je duidelijkheid omdat je nu weet in welke richting je het moet zoeken en je kunt zelf een plan van aanpak maken voor je paard. Bovendien leer je hoe jij jouw eigen paard verlichting kunt geven en dat kan ook enorm schelen in tijd en geld. 

Waarom krijg je niet gelijk toegang tot alle onderdelen?

Je krijgt met deze cursus iedere week toegang tot een nieuw onderdeel. De reden waarom we de cursus op deze manier hebben ontwikkeld is om je echt stap voor stap het hele proces te laten doorlopen en tot een echte oplossing te komen voor je paard! Ik weet uit ervaring dat de meeste mensen graag willen beginnen, aan het einde van de cursus en daarmee essentiële onderdelen overslaan want uiteindelijk zorgt dat je alsnog geen goed plan van aanpak kunt maken voor je paard. Het is dus echt om je te behoeden om met de verkeerde dingen aan de slag te gaan, op het verkeerde moment. Verder is het natuurlijk aan jou hoe je hiermee omgaat ;-). 

error: Auteursrecht