Tijdelijke aanbieding met een flinke korting voor de snelle beslisser! Leer hoe jij van jouw paard een echte Happy Athlete maakt!

Je betaald geen € 447,- maar €97,-

Deze aanbieding verloopt over

" Stop met paardrijden als je dit nog niet hebt opgelost!"

 Niet wachten in de hoop dat jouw paard geen nieuwe blessures ontwikkeld, maar stap voor stap, in je eigen tijd leren hoe de kans op blessures aanzienlijk wordt verkleind en jouw paard een echte Happy Athlete wordt!

Je bent nu al een tijdje bezig...

Je steekt dagelijks behoorlijk wat tijd in je paard. Je laat je paard met regelmaat nakijken door een fysiotherapeut of osteopaat. En lest wekelijks bij je instructeur. Het gaat eigenlijk best redelijk, maar....

Het is bij lange na nog niet wat je voor ogen had, toen je je paard kocht. Want toen zat je bomvol met grootste ideeën en wilde plannen. Misschien wel bosritten of wedstrijden.  Ergens weet je dat jullie het samen kunnen bereiken, maar de weg is wat hobbeliger dan verwacht. Je vraagt je vaak af of je het wel goed doet. Er zijn allerlei vragen die door je hoofd heen spoken zoals;

Train ik wel op de juiste manier?

Zit ik mijn paard niet in de weg?

Waarom lukt het me niet om ontspanning te krijgen?

Ondanks dat je je uiterste best doet is er nog te weinig resultaat. Nu ben je alleen maar bezig om een klein beetje ontspanning te krijgen. Niet met al die mooie dromen en plannen die je voor ogen had toen je begon. Daarbij worden jou ruiter skills en het talent van je paard nauwelijks benut. 

Dit was precies wat Ingrid ervaarde toen ze haar paard met een dik been in de stal aantrof. Een blessure die ervoor zorgde dat zij en haar paard voor een half jaar uit de running waren. Weg ideeën, plannen, wedstrijden. Haar paard was nog niet eens zo oud. Maar terugkijkende op de periode daarvoor bleek dat er al langer signalen waren. Haar paard zat hier en daar een beetje vast en Ingrid had haar uiterste best gedaan om dat door middel van training op te lossen. Haar paard was daarnaast ook echt wel gecheckt door de osteopaat en de fysiotherapeut. Het was dus niet zo dat ze haar best niet had gedaan. Toch kwam ze oog in oog te staan met een blessure van haar paard.

Er zijn nog zoveel ruiters die precies hetzelfde meemaken als Ingrid. En dat heeft nergens te maken met onwil, maar juist een heel groot gebrek aan kennis over je paard. Daarmee bedoel ik niet dat je iedere spier van je paard zou moeten kennen. Maar wel dat je enig zins weet hoe je paard hoort te bewegen en hoe jij dat zelf al op de juiste manier kunt stimuleren. De kans op blessures wordt daardoor vele malen kleiner en jij leert je paard nog veel beter lezen waardoor jullie band nog veel sterker wordt.Als biomechanisch trainer/instructrice beschik ik best wel over de nodige kennis, maar toch liep ik tegen een terugkerende blessure aan. Ondanks dat ik voor mijn toch alles had gedaan om dit te voorkomen. Janneke kijkt op zo'n andere manier en verteld dingen waardoor ineens alle puzzelstukjes beginnen te vallen.  Het leuke is dat je dan ook direct over de tools beschikt om daarmee aan de slag te gaan door zowel de massagetechnieken als de manier van trainen.  Absolute aanrader. 

Louise 

deelnemer


Ik wilde mezelf meer ontwikkelen en daarnaast ook zelf leren om mijn paard de nodige ondersteuning te geven na een intensief behandeltraject.  Ik wilde mijn paard in vorm houden en er nog veel meer uithalen en dat is gelukt! Het leuke is ook dat ik nu op zo'n andere manier met mijn paard bezig ben dat ik merk dat de band met mijn paard ook echt verbeterd. Mijn paard vraagt zelfs om bepaalde massagepunten en met de trainingsoefeningen gaan we ineens met sprongen vooruit!

Karin 

deelnemer


Ik ben absoluut een digibeet en twijfelde dus echt of ik me wel op moest geven voor dit online programma. Maar Janneke verzekerde me dat dit echt heel makkelijk was. Nou daar had ze gelijk in! Daarnaast is het programma heel duidelijk opgezet en wordt je stap voor stap meegenomen in bewegingspunten, massagetechnieken en oefeningen voor zowel op als naast je paard. Ik merk dat ik mezelf echt heb ontwikkeld en mijn manier van kijken naar een paard echt positief is veranderd. En ook mijn paard is veel relaxter geworden!

Marian 

deelnemer 

"Ik kom heel veel problemen tegen die voorkomen hadden kunnen worden"

Tijdens mijn dagelijkse werk als therapeut voor hoofdproblematiek bij paarden kom ik steeds meer situaties tegen die voorkomen hadden kunnen worden. Van vage kreupelheden tot extreme spanning en zelfs sommige vormen van het headshaking-syndroom. 

Wat ik merk is dat ruiters vaak al langer het gevoel hebben dat er iets niet klopt, maar simpelweg niet weten in welke richting ze het moeten zoeken.

En dat is niet gek want met alle opties en mogelijkheden die er op dit moment zijn, zie je waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer!

Zelf zat ik ooit ook in zo'n situatie want ik kampte met een mega opstapprobleem bij mijn paard. Mijn paard is binnenste buiten gekeerd op de kliniek, onderzocht door zo'n beetje alle type behandelaars die er zijn en nog was mijn probleem niet opgelost!

Toen ik eenmaal achter de oorzaak was (zo'n 2 jaar later incl. tobben met gevaar voor eigen leven) ontstond mijn allergrootste missie om anderen in soortgelijke situaties te helpen en daarin vooral ook bewustzijn te brengen.

Inmiddels zijn we 8 jaar verder en heb ik meer dan 2687 paarden geholpen om weer een echte Happy Athlete te worden.  Het is nog altijd beter om heftige problemen te voorkomen en daarom heb ik een manier gevonden zodat jij deze kennis kunt gaan toepassen op je eigen paard en daarmee risico's op blessures en andere problemen bij je paard aanzienlijk kunt verkleinen! 

Hoe heerlijk zou het zijn om iedere keer als je op je paard stapt met een grote glimlach alleen maar kan genieten. Je paard loopt als een zonnetje en is soepel en ontspannen. Je ervaart een mooie lichte verbinding met de mond van je paard en je paard staat fijn aan de hulpen. Jullie zijn als het ware helemaal aan elkaar versmolten en voelen elkaar feilloos aan!
Een magisch gevoel!!

Jouw paard als Echte Happy Athlete?

Je paard zit top in zijn/haar vel
Blaakt van gezondheid
Beweegt gelijkmatig en krachtig vanuit het achterbeen
Beweegt soepel en is tegelijkertijd ontspannen
Met correct lichaamsgebruik in de juiste aanspanning
Voert moeiteloos oefeningen uit met de focus op jou
Is ontspannen, rustig en tegelijkertijd fijn aan de hulpen
Werkt met plezier voor en met jou samen
Samen versmelten jullie tot één geheel

Misschien denk je nu nog dat dit voor jou onbereikbaar is omdat je paard geen makkelijke bouw heeft, of 'scheef is van nature'! Maar ook jij kunt dit bereiken samen met jouw paard! 


Je weet alleen nog niet hoe, maar laat dat je nu niet weerhouden! Want het kan dus wel! Lees hieronder nog even verder.


Maak van jouw paard een echte Happy Athlete!

Het achterbeen van je paard tot wel 30 cm meer laten ondertreden

Op een eenvoudige manier je paard gelijkmatig laten bewegen 

Een soepel, krachtig en ontspannen paard onder je

Een lichtverende verbinding met de mond van je paard 

Met veel meer plezier bezig zijn met je paard 

Samenwerken als een onverslaanbaar team

Sneller meer resultaat bereiken in de training

Zorgeloos genieten met je paard

Zal ik jou ook helpen?

Om stap voor stap, en in je eigen tijd ervoor te zorgen dat jouw paard een echte Happy Athlete wordt zodat jullie samen volop kunnen genieten van en met elkaar

Steeds één stapje zetten op weg naar die Happy Athlete met behulp van  video's, praktische uitleg en duidelijke voorbeelden.

Gebruik het werkboek om moeiteloos elke stap mee te zetten.

Onbeperkt toegang, te volgen in je eigen tijd en tempo.

 Omdat je zojuist de Hoofdpijn Routekaart hebt aangeschaft ontvang jij nu de mogelijkheid om het volledige programma aan te schaffen met € 350,- korting 

Meld je nu aan voor slechts € 97,-

Je vindt deze aanbieding nergens op de site terug.

  meer dan 85 ruiters gingen je voor

Direct beginnen

Ik doe elke les één kleine stap voor en jij kunt direct mee doen. Niet moeilijk maar super effectief en direct resultaat.

Kijken wanneer je wilt

De uitleg video's zijn kort, concreet en vooraf opgenomen om tijd te besparen. Kijk en leer wanneer het jou uitkomt!

In je eigen tempo

HAP telt ruim 70 lessen, maar je ontvangt onbeperkt toegang zodat je aan de slag kunt wanneer en zoveel je wilt. 

Stel je vragen

Heb je vragen of hulp nodig? Je kunt met je vragen altijd in de community terecht.

Stap voor stap uitleg

Een duidelijke volgorde van lessen waarin je stap voor stap wordt meegenomen.

Community

Inspireren en geïnspireerd worden samen met andere deelnemers in de Community!

Enkele reacties van deelnemers:


Door Janneke haar uitleg ga je echt voelen wat er onder je gebeurd, waar de blokkade zit en hoe je deze op kan lossen. Ze kan heel goed het verschil uitleggen hoe het hoort te voelen en hoe niet. 

Sowieso is Janneke een kei in de anatomie van het paardenlichaam. Ze weet als geen ander hoe het lichaam werkt en welke compensatie waar vandaan komt uit het lichaam.

Ze neemt je stapje voor stapje mee door het proces en maakt je heel bewust van je gevoel op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Gerdy 


Mijn kijk op paarden en hun welzijn is zo enorm veranderd! Ik heb geleerd hoe ik het welzijn van paarden kan ondersteunen en verbeteren met behulp van de massagetechnieken. Daarnaast heb ik ook geleerd over de   goede manier van trainen, met het  juiste gebruik van het lichaam van een paard, en wat je daarbij moet zien en wat je hoort te voelen. 

Janneke is echt heel duidelijk in haar uitleg en dat maakt het heel prettig om mee te werken. Ze vertelt je uitgebreid waar je op moet letten bij bijvoorbeeld beginnende blokkades. Haar manier van uitleggen is zo dat het voor iedereen te leren is! 

Ik ben ervan overtuigd dat er zo veel paarden en hun eigenaren geholpen kunnen worden door de enorme passie en enthousiasme wat Janneke heeft in haar vak! Ze is echt een topper! Heel veel mensen kunnen van haar leren!

Nienke

Na het volgen van Happy Athlete Plan, heb jij dit resultaat..

Een blauwdruk van je paard

Het is misschien wel het krachtigste tool voor de ruiter. Toch hebben nog weinig ruiters een duidelijk beeld van de sterke en zwakke punten van hun paard. Na dit programma ben jij er één van. Leer hoe jij een blauwdruk maakt van je paard, waarmee je inzicht krijgt in de aandachtspunten bij je paard en tools om hier op een eenvoudige manier op in te spelen en daarmee problemen als blessures te voorkomen.

Inzicht in je paard
Aandachtspunten in beeld
Gerichte stappen zetten

Een ontspannen paard

Ervoor zorgen dat je een ontspannen paard krijgt lijkt misschien nu nog wel een hele kunst. Ik heb gelukkig een heleboel tools en oefeningen voor je waar je mee aan de slag kunt gaan. Ik leer je hoe je heel eenvoudig voor meer ontspanning bij jezelf en juist ook bij je paard kunt zorgen. Deze skills gaan je de rest van je paardensportcarrière plezier opleveren.

beweegt soepel door het hele lijf
staat fijn aan de hulpen
wil graag voor je werken

Met correct lichaamsgebruik

Sluit je huidige training wel goed aan bij het doel dat je hebt met je paard? En gebruik je wel de juiste oefeningen om je paard te verbeteren? Ik help je met het inrichten van een passende training die ervoor gaat zorgen dat jij sneller meer resultaat gaat bereiken samen met je paard. Ik leer je hoe je ervoor kunt gaan zorgen dat jouw paard zijn/haar lichaam op de juiste manier gaat gebruiken zodat je met sprongen vooruit gaat.

Automatisch in de juiste aanspanning!
Echt vanuit het achterbeen
Met power en souplesse

Vormen jullie een onverslaanbaar team

Veel ruiters steken veel tijd in hun paard om een band en vertrouwen te creëren met het paard. Maar je hebt helemaal geen jaren de tijd nodig om toch een onverslaanbaar team te kunnen vormen samen met je paard. In dit programma help ik jou om op een eenvoudige manier anders met je paard te gaan communiceren waardoor jullie elkaar veel beter gaan aanvoelen en begrijpen. Ik leer je hoe je een stevige basis kunt leggen voor jullie samenwerking.

elkaar feilloos aanvoelen en begrijpen
samen versmelten tot één geheel
samen genieten en plezier beleven

Dit online programma zorgt ervoor dat je als ruiter, trainer of paardeneigenaar je paard nog veel beter gaat begrijpen. Waardoor je juist ook je paard de ondersteuning kunt bieden die hij/zij nodig heeft! 

Doordat je leert waar je op moet letten bij je paard, kun je het management van je paard met veel meer vertrouwen bijsturen en beschik je over de tools om zelf ondersteuning te bieden en om indien nodig hierbij de juiste hulp in te schakelen. 

Juist doordat je een veel beter beeld krijgt van je paard, maakt het opstellen van een passend trainingsplan een stuk eenvoudiger. Je leert hoe je praktische oefeningen kunt toepassen waarmee je veel trainingseffect krijgt, en allemaal op een paard-vriendelijke manier.

~Janneke Zijderveld 

Klaar voor een echte Happy Athlete?

Iedere ruiter loopt er wel eens tegenaan.. Zo'n punt in de training waarvan je geen idee hebt hoe je verder moet! Train je gewoon stug door of laat je je zadel nakijken of je paard even fysiek checken? Hoe weet je nu of je de goede mensen bij je paard hebt? Hoe kun je ervoor zorgen dat de kans op blessures zo klein mogelijk blijft? 

Blokkades zijn vaak al heel lang aanwezig voordat een paard klachten begint te vertonen. In dit online programma leer ik je de drie belangrijkste en tegelijkertijd onmisbare basisprincipes om een echte Happy Athlete te creëren zodat vervelende situaties zoals blessures je paard bespaard kunnen blijven. 

Dit is wat je krijgt als deelnemer van Happy Athlete Plan

Onbeperkt toegang tot het volledige programma.
3 uitgebreide modules met ieder een eigen werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 25 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Gelegenheid om te sparren met andere deelnemers of je vragen te stellen in een Community met gelijkgestemden ruiters.

meer dan 85 ruiters gingen je voor

Zij gingen je voor in een het creëren van een Happy Athlete! 

Ik heb meegedaan aan de pilot (testfase) van dit programma. Zo top dit, super makkelijk om zelf te doen en met een topresultaat. Mijn paard was kreupel en lief scheef met haar achterbeen. Doordat ik precies wist waar ik moest masseren, ben ik hiermee aan de slag gegaan met de technieken en mijn paard loopt weer top. Ik kon het eerst niet geloven maar ze loopt nu nog steeds super.

Marijke 

deelnemer

Ik heb mezelf een tijdje geleden aangemeld omdat ik heel erg nieuwsgierig was en ik moet zeggen ik ben aangenaam verast. Alles is helemaal tot in de detail uitgewerkt in een logische volgorde met duidelijke uitleg. Ik merk zeker dat de communicatie met mijn paard verbeterd is, en dat mijn paard dus nog veel fijner loopt omdat ik bewuster ben van wat ik wil en hoe ik dat moet doen.

Mariska 

deelnemer

Dit is de 2e online training die ik volg van Janneke van Ruiterbewust en als je denkt dat je niet meer kunt leren over je paard dan moet je zeker deze training eens volgen. De manier van kijken naar een paard was compleet nieuw voor me maar ik kreeg wel een heel duidelijk beeld van mijn paard en juist ook hoe ik de minder sterke punten vrij eenvoudig kan verbeteren met massage en training. 

Evelien 

deelnemer 

Ik ben de online training begonnen om mezelf verder te ontwikkelen en mijn paard zelf meer te kunnen helpen. Ik ben ondertussen aan de derde module begonnen en ik begin het steeds leuker te vinden omdat ik ook steeds meer begin te begrijpen. Module 2 (de massage) vind ik ook geweldig. Heel goed en duidelijk uitgelegd met hele goede filmpjes. Mijn paard laat me zien dat ze er ook heel blij mee is. Sommige dingen vind ik nog wel lastig te zien maar hoe vaker ik het zie, hoe meer ik begin te zien. Ik ben heel tevreden en hoop mezelf nog verder te ontwikkelen.

Wilma

deelnemer

Ik ben gelijk aan de slag gegaan met het masseren van mijn paard. Ik heb steeds iedere keer één techniek toegepast want ik kon goed merken dat mijn lijf dit ook niet gewend was. Mijn paard vond het echt heerlijk en ik kon steeds direct al meer verschil zien en voelen bij mijn paard. Daarnaast ben ik ook aan de slag gegaan met het maken van een trainingsschema dat past bij mijn paard. Voorheen deed ik maar wat en nu heb ik veel meer afwisseling en merk ik ook dat mijn paard in korte tijd veel sterker en losser is geworden.  Dat maakt het bezig zijn met je paard al veel leuker. 

Debbie 

deelnemer

Iedere keer als het regent of het stormt dan ga ik weer verder met de massage opdrachten van de cursus. Mijn paard kan dan zo heerlijk ontspannen, dat alleen al vindt ik heerlijk om te zien. Daarnaast ben ik nu ook samen met mijn instructrice bezig om de oefeningen van de hoofd-hals beweging mee te nemen in de training. Ik merk echt dat mijn paard veel beter en losser begint te lopen al doe ik nog niet altijd alles goed.  De oefeningen voor de ruiter hebben me al wel enorm geholpen om de ontspanning te vinden waardoor ik makkelijker zit en meer mee kan zijn.

Deborah 

deelnemer

Happy Athlete Plan

De drie basis  ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Iedere ruiter loopt er wel eens tegenaan.. Zo'n punt in de training waarvan je geen idee hebt hoe je verder moet! Train je gewoon stug door of laat je je zadel nakijken of je paard even fysiek checken? Blokkades zijn vaak al heel lang aanwezig voordat een paard klachten begint te vertonen. In deze online training leer ik je de drie belangrijkste basisprincipes zodat jij vervelende situaties als blessures kunt voorkomen! In deze online training leer je;

Hoe je paard hoort te bewegen en daardoor leer je beperkingen in de beweging te zien.
Je leert om signalen van ongemak en pijn te herkennen bij je paard.
Je krijgt tools en technieken om zelf je paard te kunnen ondersteunen en verbeteren.
Je ontdekt hoe je de training van je paard het beste kunt gaan inrichten.
Je leert hoe jij jouw paard nog rechter, soepeler en krachtiger kunt laten bewegen. 
Je krijgt tips en oefeningen voor een ontspannen paard.  
Je krijgt talloze inzichten in hoe jij het management van je paard kunt optimaliseren.

  meer dan 85 ruiters gingen je voor