Eenmalige aanbieding om de online training Happy Athlete Plan met € 300,- korting aan te schaffen !

Je betaald geen € 447,- maar € 147,-

Happy Athlete Plan

De drie basis ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Jouw paard als echte Happy Athlete

Je paard zit top in zijn/haar vel
Met krachtige en correcte bewegingen
Voert moeiteloos oefeningen uit
Is ontspannen, rustig en tegelijkertijd alert
Beweegt soepel en losgelaten
Loopt automatisch in de juiste aanspanning
Gebruikt zijn/haar lichaam op de juiste manier
Geniet ervan om samen met jou te trainen

Met mijn training 'Happy Athlete Plan' leer ik je hoe jij dit bereikt!

Omdat je zojuist een cursus hebt aangeschaft, bieden we je nu eenmalig de kans om je aan te melden met €300,- korting!

* Deze korting vindt je nergens terug op onze site.

Je bent nu al een tijdje bezig...

Je steekt dagelijks behoorlijk wat tijd in je paard. Je laat je paard met regelmaat nakijken door een fysiotherapeut of osteopaat. En lest wekelijks bij je instructeur. Het gaat eigenlijk best redelijk, maar....

Het is bij lange na nog niet wat je voor ogen had, toen je je paard kocht. Want toen zat je bomvol met grootste ideeën en wilde plannen. Misschien wel bosritten of wedstrijden.  Ergens weet je dat jullie het samen kunnen bereiken, maar de weg is wat hobbeliger dan verwacht. Je vraagt je vaak af of je het wel goed doet. Er zijn allerlei vragen die door je hoofd heen spoken zoals;

Train ik wel op de juiste manier?

Zit ik mijn paard niet in de weg?

Waarom lukt het me niet om ontspanning te krijgen?

Ondanks dat je je uiterste best doet is er nog te weinig resultaat. Nu ben je alleen maar bezig om een klein beetje ontspanning te krijgen. Niet met al die mooie dromen en plannen die je voor ogen had toen je begon. Daarbij worden jou ruiter skills en het talent van je paard nauwelijks benut. 

Dit was precies wat Ingrid ervaarde toen ze haar paard met een dik been in de stal aantrof. Een blessure die ervoor zorgde dat zij en haar paard voor een half jaar uit de running waren. Weg ideeën, plannen, wedstrijden. Haar paard was nog niet eens zo oud. Maar terugkijkende op de periode daarvoor bleek dat er al langer signalen waren. Haar paard zat hier en daar een beetje vast en Ingrid had haar uiterste best gedaan om dat door middel van training op te lossen. Haar paard was daarnaast ook echt wel gecheckt door de osteopaat en de fysiotherapeut. Het was dus niet zo dat ze haar best niet had gedaan. Toch kwam ze oog in oog te staan met een blessure van haar paard.

Er zijn nog zoveel ruiters die precies hetzelfde meemaken als Ingrid. En dat heeft nergens te maken met onwil, maar juist een heel groot gebrek aan kennis over je paard. Daarmee bedoel ik niet dat je iedere spier van je paard zou moeten kennen. Maar wel dat je enig zins weet hoe je paard hoort te bewegen en hoe jij dat zelf al op de juiste manier kunt stimuleren. De kans op blessures wordt daardoor vele malen kleiner en jij leert je paard nog veel beter lezen waardoor jullie band nog veel sterker wordt.


Ontdek hoe je van jouw paard een echte ontspannen Happy Athlete maakt!

Happy Athlete Plan

De drie basis  ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Iedere ruiter loopt er wel eens tegenaan.. Zo'n punt in de training waarvan je geen idee hebt hoe je verder moet! Train je gewoon stug door of laat je je zadel nakijken of je paard even fysiek checken? Blokkades zijn vaak al heel lang aanwezig voordat een paard klachten begint te vertonen. In deze online training leer ik je de drie belangrijkste basisprincipes zodat jij vervelende situaties als blessures kunt voorkomen! In deze online training leer je;

Hoe je paard hoort te bewegen en daardoor leer je beperkingen in de beweging te zien.
Je leert om signalen van ongemak en pijn te herkennen bij je paard.
Je krijgt tools en technieken om zelf je paard te kunnen ondersteunen en verbeteren.
Je ontdekt hoe je de training van je paard het beste kunt gaan inrichten.
Je leert hoe jij jouw paard nog rechter, soepeler en krachtiger kunt laten bewegen. 
Je krijgt tips en oefeningen voor een ontspannen paard.  
Je krijgt talloze inzichten in hoe jij het management van je paard kunt optimaliseren.

  meer dan 70 ruiters gingen je voor

Enkele reacties van deelnemers:


Door Janneke haar uitleg ga je echt voelen wat er onder je gebeurd, waar de blokkade zit en hoe je deze op kan lossen. Ze kan heel goed het verschil uitleggen hoe het hoort te voelen en hoe niet. 

Sowieso is Janneke een kei in de anatomie van het paardenlichaam. Ze weet als geen ander hoe het lichaam werkt en welke compensatie waar vandaan komt uit het lichaam.

Ze neemt je stapje voor stapje mee door het proces en maakt je heel bewust van je gevoel op een duidelijke en begrijpelijke manier.

Gerdy 


Mijn kijk op paarden en hun welzijn is zo enorm veranderd! Ik heb geleerd hoe ik het welzijn van paarden kan ondersteunen & verbeteren met behulp van de massagetechnieken die ik van Janneke heb geleerd. Zo heb ik ook geleerd wat de goede manier van trainen van je paard is, dus het juiste gebruik van het hele lichaam van het paard, wat je moet zien en wat je hoort te voelen. 

Janneke is echt heel duidelijk in haar uitleg en dat maakt het heel prettig om mee te werken. Ze vertelt je uitgebreid waar je op moet letten bij bijvoorbeeld beginnende blokkades. Haar manier van uitleggen is zo dat het voor iedereen aan te leren is! 

Ik ben ervan overtuigd dat er zo veel paarden en hun eigenaren geholpen kunnen worden door de enorme passie en enthousiasme wat Janneke heeft in haar vak! Ze is echt een topper! Heel veel mensen kunnen van haar leren!

Nienke

Deze online training zorgt ervoor dat je als ruiter, trainer of paardeneigenaar je paard nog veel beter gaat begrijpen. Waardoor je juist ook je paard de ondersteuning kunt bieden die hij/zij nodig heeft! 

Doordat je leert waar je op moet letten bij je paard, kun je het management van je paard met veel meer vertrouwen bijsturen en beschik je over de tools om zelf ondersteuning te bieden en om indien nodig hierbij de juiste hulp in te schakelen. 

Juist doordat je een veel beter beeld krijgt van je paard, maakt het opstellen van een passend trainingsplan een stuk eenvoudiger. Je leert hoe je praktische oefeningen kunt toepassen waarmee je veel trainingseffect krijgt, en allemaal op een paard-vriendelijke manier.

~Janneke Zijderveld 

Dit is wat je krijgt als deelnemer van Happy Athlete Plan

Ik weet uit ervaring dat er nog wel eens wat tussen kan komen waardoor je niet altijd tijd of zin hebt om een hele online training te volgen. Daarom heb ik deze online training zo ontwikkeld dat jij deze op je eigen tempo kunt volgen en in kunt loggen waarvandaan en wanneer dan ook.  

Met mijn gebruiksvriendelijke platform kun je inloggen op vrijwel ieder apparaat met internet, en heb je overzicht over waar je precies gebleven bent, en begin je automatisch weer bij de eerstvolgende les. 

Met je vragen kun je altijd terecht in de bijbehorende Happy Athlete Community of tijdens één van de live Q&A's die regelmatig worden georganiseerd.

Onbeperkt toegang tot de online training.
Iedere maand een online event zoals een Q&A, gastles van een professional, een live Horse Review of een gezamenlijke challenge!
3 uitgebreide modules inclusief werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 10 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Een Community met gelijkgestemden ruiters en amazones.

Digitale rondleiding

Ontvang direct levenslang toegang

Een glimp van wat deze online training jou en jouw paard gaat brengen...

Krijg een ontspannen paard

beweegt los door het hele lijf
staat fijn aan de hulpen
wil graag voor je werken

Correct lichaamsgebruik

Automatisch in de juiste aanspanning!
Echt vanuit het achterbeen
Met power en souplesse

Start een echte samenwerking

elkaar beter begrijpen
elkaar aanvullen
samen genieten

Dit is wat je kunt verwachten van deze online training:

Krijg handvatten en tools voor een ontspannen paard

Simpele oefeningen om je paard nog beter te laten bewegen

Ontdek hoe jij de band met jouw paard kunt verbeteren

Leer om je paard nog veel beter te gaan begrijpen en andersom

Los de moeilijkheden in je training op met praktische oefeningen

Ontvang inzicht in hoe je je training effectiever kunt inzetten

Krijg meer zelfvertrouwen in het management van je paard

Leer hoe jij nog veel sneller meer resultaat bereikt in je training 

Met veel meer plezier bezig zijn met je paard

Zelf je paard leren ondersteunen met fantastische resultaten

In staat zijn om blokkades vroegtijdig te ontdekken en voorkomen

Meer kennis en inzicht in het lichaam en gedrag van je paard

Leer om echt samen te werken als een onverslaanbaar team met je paard

Hoe heerlijk zou het zijn om iedere keer als je op je paard stapt met een grote glimlach alleen maar kan genieten. Je paard loopt als een zonnetje en is soepel en ontspannen. Je ervaart een mooie lichte verbinding met de mond van je paard en je paard staat fijn aan de hulpen. Jullie zijn als het ware helemaal aan elkaar versmolten en voelen elkaar feilloos aan!
Een magisch gevoel!!

meer dan 70 ruiters gingen je voor

"Ik kom heel veel problemen tegen die voorkomen hadden kunnen worden"

Tijdens mijn dagelijkse werk als therapeut gespecialiseerd in hoofdpijn kom ik steeds meer situaties tegen die voorkomen hadden kunnen worden. Van vage kreupelheden tot extreme spanning en zelfs sommige vormen van het headshaking-syndroom. 

Wat ik merk is dat ruiters vaak al langer het gevoel hebben dat er iets niet klopt, maar simpelweg niet weten in welke richting ze het moeten zoeken.

Er is een groot gebrek aan kennis bij ruiters, trainers en paardeneigenaren en daarom heb ik de online training Happy Athlete Plan gecreëerd met daarin de drie belangrijkste basis ingrediënten voor een echte Happy Athlete! 

Deze online training geeft jou als ruiter/trainer waardevolle tools om problemen in een vroegtijdig stadium te leren herkennen en daarin ook zelf je paard al te ondersteunen door middel van massage en met effectieve en vriendelijke manier van trainen!

Ik wil met deze online training bereiken dat er meer bewustzijn komt in de paardensport en dat het welzijn van onze paarden verbeterd.


 online training 'Happy Athlete Plan'

Wat kun je verwachten van deze online training? 

Module 1: Breng je paard in kaart

We beginnen eerst met een stukje bewegingsleer waardoor jij vroegtijdig spanningen en blokkades kunt herkennen. Ik leer je waar je op moet letten, hoe jij dit kunt testen bij jouw paard.

Leren hoe je paard beweegt
Blokkades herkennen en compensatiepatroon in beeld brengen
Een blauwdruk van je paard maken

Module 2: Masseer je paard soepel en ontspannen

Zodra je weet hoe dat jouw paard zich vooruit beweegt, compenseert en of jouw paard last heeft van spanningen en blokkades is het tijd om je paard op een gerichte manier te ondersteunen met massagetechnieken.

Leren hoe jij jouw paard kunt ondersteunen met massage
Zelf leren om je paard ontspannen en soepel te masseren
Leren wanneer je hulp moet inschakelen en van wie,

Module 3: Therapeutisch trainen

Nadat je een Blueprint hebt gemaakt waarin je de sterke en minder sterke punten in kaart hebt gebracht en daarnaast bent begonnen met het ondersteunen van je paard is het tijd om gerichter te trainen.

Leren hoe je veel meer resultaat uit je training gaat behalen
Oefeningen voor een rechter, soepeler en krachtiger paard
Ontdek hoe jij meer uit jezelf en je paard kunt gaan halen

Speciaal voor ruiters die het welzijn van hun paard voorop stellen...

Je vindt het welzijn van je paard het allerbelangrijkste en tegelijkertijd wil je plezier beleven met je paard maar dan wel op een manier waar jullie er allebei van kunnen genieten! 

Je wilt voorkomen dat je paard bijvoorbeeld een blessure krijgt en daar preventieve acties voor nemen.
Het welzijn van je paard is voor jou het allerbelangrijkst en daarom wil je jouw paard goed kunnen monitoren.
Je wilt het management rondom je paard verder optimaliseren om het welzijn van je paard te verbeteren.
Je wilt meer inzicht in het functioneren en gedrag van je paard om je paard nog beter te begrijpen.
Je jouw paard op een eerlijke en vriendelijke manier wilt trainen die ook nog eens heel effectief is.

Kortom, je laat niets meer aan het toeval over en bent klaar om de handen uit de mouwen te steken om van jouw paard een echte Happy Athlete te maken!

Leer van mijn kennis en ervaring

Ik ben al zo'n beetje heel mijn leven actief in de paardensport. Eerst als amateur, later als stalruiter en instructeur. Daarnaast ook nog werkzaam geweest in een groot bedrijf in samenwerking met dierenartsen en uiteindelijk ben ik in 2014 door toedoen van mijn eigen paard de therapiewereld ingerold als behandelaar.

In de afgelopen 8 jaar heb ik duizenden paarden behandeld met allerlei uiteenlopende klachten en daarin veel kennis opgedaan over biomechanica. De laatste jaren heb ik mijzelf volledig gericht op hoofdproblematiek bij paarden met als specialisatie het headshaking-syndroom. 

Extreme klachten zijn vaak ook te voorkomen, als we tenminste bereid zijn om beter te luisteren naar de signalen die onze paarden ons geven. En niet alleen de extreme klachten, maar een hele lange lijst aan klachten zijn heel vaak gewoon te voorkomen. Waarom zou je dat niet doen? 

Alle belangrijke elementen die ik in mijn hele paardensport carrière heb geleerd en ondervonden heb ik samengevat in een aantal basisprincipes die ik heb uitgewerkt tot een complete online training!

Deze online training is er voor jou als ruiter en/of trainer om jou hierin te helpen! Samen voor een beter paardenwelzijn!


Zo top dit, super makkelijk om zelf te doen en met een topresultaat. Mijn paard was kreupel en liep scheef met haar achterbeen. Doordat ik precies wist waar ik moest masseren, ben ik hiermee aan de slag gegaan met deze technieken en mijn paard loopt weer top. Ik kon het eerst niet geloven maar ze loopt nu nog steeds super. 

Marijke 

deelnemer


Ik ben de online training begonnen om mezelf verder te ontwikkelen en mijn paard zelf meer te kunnen helpen. Ik ben ondertussen aan de derde module begonnen en ik begin het steeds leuker te vinden omdat ik ook steeds meer begin te begrijpen. Module 2 (de massage) vind ik ook geweldig. Heel goed en duidelijk uitgelegd met hele goede filmpjes. Mijn paard laat me zien dat ze er ook heel blij mee is. Sommige dingen vind ik nog wel lastig te zien maar hoe vaker ik het zie, hoe meer ik begin te zien. Ik ben heel tevreden en hoop mezelf nog verder te ontwikkelen.

Wilma

deelnemer


Ik heb mezelf een tijdje geleden aangemeld omdat ik heel erg nieuwsgierig was en ik moet zeggen ik ben aangenaam verast. Alles is helemaal tot in de detail uitgewerkt in een logische volgorde met duidelijke uitleg. Het leuke is dat er ook nog steeds nieuwe extra lessen en bonussen worden toegevoegd en vragen zijn altijd welkom.

Mariska

deelnemer 

meer dan 70 ruiters gingen je voor

Vragen die je nu misschien nog hebt...

Kan ik deze online training ook per Module aanschaffen? 

Mijn antwoord daarop is nee. Als ik deze training per deel zou aanbieden dan zou dat het doel van deze online training onderuit halen. Het is mijn doel om jou als ruiter/eigenaar van een paard meer inzicht te geven in het welzijn van je paard en je te helpen om je paard tot een echte Happy Athlete te maken en daarom bevat deze online training de 3 basis ingrediënten voor een echte Happy Athlete!

Ik ben geen dressuurruiter, kan ik deze online training dan wel volgen?

Je hoeft geen dressuurruiter te zijn om deze online training te volgen. Het doel van deze online training is echt om van jouw paard een echte Happy Athlete te maken en daarvoor gebruiken we de basisprincipes. Ongeacht of je nu in het bos rijdt of springt met je paard. Zolang je op je paard zit is deel 3 ook iets voor jou. 

Is deze training ook geschikt voor mij als instructeur/jurylid?

Ja! Ik wil met deze online training structureel iets veranderen in de paardensport en dat is namelijk dat we het welzijn van onze paarden echt voorop gaan stellen. Dat kan ik niet in mijn eentje. Alles wat je leert in deze online training kun je toepassen in de praktijk waardoor je ruiters nog veel beter kunt helpen met hun paard. Zo kun je ze bijv. ook adviseren in wat te doen met hun paard in zowel het management als de training. Daarnaast kun je je klanten ook beter doorverwijzen omdat je je meer kennis hebt over wie je haalt bij welk probleem.

Moet ik een bepaald niveau hebben om deze training te volgen? 

Nee, dat is het allermooiste. Of je nu Grandprix rijd of gewoon voor de lol! Het is juist de onmisbare kennis die behoort tot de basis van onze paardensport en die ieder paard nodig heeft ongeacht het niveau waarop je rijdt. 

Ik heb de workshop al gevolgd, is deze online training dan wel iets voor mij? 

Jazeker, deze online training bevat namelijk nog veel meer verdiepende informatie die je nog beter gaat helpen om massage beter in te zetten. Daarnaast bevat deze online training ook iets andere technieken, of zijn de technieken anders uitgelegd en uitgevoerd. Bovendien bestaat deze online training uit veel meer dan enkel massagetechnieken. Zo laat ik je in Module 1 precies zien hoe jij blokkades vroegtijdig kunt herkennen, leer je in module 2 om massage nog effectiever in te zetten en in Module 3 leer ik je ook hoe jij hier rijtechnisch goed mee om kunt gaan op een paardvriendelijke en effectieve manier!

Ik kan mijn paard momenteel niet rijden, is deze online training dan iets voor mij? 

Ja, juist dan ook is deze online training waardevol. Stel jouw paard heeft een blessure dan is het nog extra belangrijk om het compensatiepatroon goed in beeld te brengen en vervolgens kun je aan de slag om je paard heel gericht te ondersteunen met massage. Daarnaast leer je ook over wanneer je welke professional kunt inschakelen wat natuurlijk al heel fijn is. Vervolgens als de tijd daar is dat je je paard weer mag oppakken dan kun je dit doen met de ondersteuning van de 3e Module! Je houdt onbeperkt toegang tot alle lessen en dus het maakt niets uit als dit langer duurt dan verwacht. 

Mijn paard is een Headshaker, is deze training dan geschikt?

Headshaking is nooit het enige probleem wat een paard heeft. Ondanks dat de zenuwbeklemming misschien bevind in het hoofd, er zal altijd iets van scheefheid en spanning te vinden zijn in het lichaam. Juist ook dan kan het heel waardevol zijn om je paard extra te ondersteunen in het lichaam en de bewegingen zodanig te optimaliseren dat jouw paard beter in zijn lichaam komt te zitten. Als jouw paard ondanks deze klachten nog wel rijdbaar is kun je ook aan de slag met de 3e module waarin je leert om effectief te gaan trainen op een paardvriendelijke manier.  

Hoelang houd ik toegang tot deze online training? 

Onbeperkt! Je schaft deze online training nu aan en houdt toegang zolang deze online training bestaat. Stel je voor dat je de training nu al eens doorloopt en volgend jaar toch tegen een probleem aan loopt, dan is het super fijn om alle lessen nogmaals te bekijken zodat je de juiste aanpak vindt op dat moment bij jouw paard en precies kunt zien hoe jij jouw paard het allerbest kunt ondersteunen. 

Hoelang duurt een gemiddelde les? 

Het gemiddelde van een les ligt ongeveer rond de 5 tot 10 minuten. Dit hebben we expres zo opgezet zodat je je steeds goed kunt concentreren en de informatie goed in je op kunt nemen. Je kunt de lessen ook altijd opnieuw bekijken of teruglezen in je werkboek als je dit fijner vindt. Daarnaast hebben we rekening gehouden met diverse leermethode en daarom is ook steeds ieder stapje van twee kanten benaderd zodat je dit bijvoorbeeld kunt vertalen van je gevoel tijdens de training of juist hetgeen wat je ziet aan je paard! 

Ik ben een digibeet, kan ik deze online training dan wel volgen? 

Ja, gelukkig wel! Deze online omgeving is heel gebruiksvriendelijk en je hebt echt 0 technische kennis voor nodig. Daarnaast beschikt de online omgeving over een Helpdesk waar je terecht kunt met je vragen. Super handig voor als je ergens niet helemaal uitkomt 😉

Hoe werkt deze online training?  

Je meld je aan en krijgt automatisch een e-mail toegestuurd met een link waarin jij je eigen account kunt aanmaken. Nadat je je account hebt aangemaakt, log je in en kun je direct beginnen. 

Deze online training is heel zorgvuldig opgebouwd in een specifieke volgorde. Je begint gewoon bij de eerste Module en gaat zo één voor één door de lessen. Als je een les hebt voltooid kun je dit aanvinken en zie je de eerstvolgende keer dat je inlogt precies waar je gebleven bent. 

Daarnaast beschikt deze online training ook nog over een Community waarin je samen met andere deelnemers bijvoorbeeld je inzichten kunt delen, je vragen kunt stellen en ook van elkaar kunt leren. Zo kun je de opdrachten delen, video's van je eigen paard en vragen aan deelnemers om even mee te kijken. Zelf kun je ook meekijken met anderen en daardoor leer je dus ook weer 😉 Win Win situatie dus!

Wat als ik een vraag heb?

Je kunt met je vragen terecht bij de Helpdesk in de online omgeving. Daarnaast heb je ook toegang tot de community waarin je kunt sparren met andere deelnemers en is Janneke ook daarin aanwezig om vragen te beantwoorden. 

Werkt dit ook voor mijn paard?

Jazeker, en deze kennis is ook nog eens essentieel voor jou als eigenaar of ruiter.  Janneke werkt al jarenlang met deze technieken en leert deze daarnaast ook aan haar leerlingen en cursisten. Het is dus een bewezen methode en alles is zodanig uitgedacht en uitgewerkt dat het heel makkelijk uit te voeren is!

Wat zit er allemaal bij deze online training inbegrepen?

Onbeperkt toegang tot de online training en alle updates in de toekomst.
Iedere maand een online event zoals een Q&A, gastles van een professional, een live Horse Review of een gezamenlijke challenge!
3 uitgebreide modules inclusief werkboek
Met meer dan 45 lessen op video met duidelijke uitleg
Meer dan 10 bonuslessen over specifieke aanvullende onderwerpen.
Een Community met gelijkgestemden ruiters en amazones.

Wat heb ik nodig om deze online training te kunnen volgen? 


Voornamelijk een goed werkende internetverbinding! Je kunt alle modules en lessen online bekijken. Bij enkele opdrachten wordt je gevraagd om bijvoorbeeld je paard te filmen of een foto te maken. Dit kan heel eenvoudig met je smartphone en met behulp van bijvoorbeeld een stalgenootje!

error: Auteursrecht