Angelique van Willigen

Angelique van Willigen

Na een tijdje dat we Babaloe hadden begon ze vaak weg te rennen onder het zadel en heel hoog te bokken
Ook sloeg ze ontzettend met haar hoofd tijdens het rijden.

Meerdere keren zadel na laten kijken en gebit, dierenarts meerdere malen geweest we hebben d’r rug en benen op de foto laten zetten maar was niks te vinden. Na een tijdje mocht mijn dochtertje haar ook niet meer aanraken met haar been om te drijven zodra ze dat deed begon Babaloe heftig naar Britt d’r been te slaan. Wij weer naar de dierenarts en die vermoede maagzweren dus enige tijd op medicatie gehad maar het hielp niks.

Ik volgde Janneke al enige tijd op Fb en besloot om haar hulp in te schakelen want we wisten het anders ook niet meer als er medisch niks uit kwam. Babaloe is een jonge pony dus regelmatig kregen we te horen dat er eens iemand op moest die haar wel even aan zal pakken maar ons gevoel zei dat dat het niet was.  We hebben Janneke laten komen en na de eerste behandeling mocht ze d’r been alweer aanleggen

En nu 5 behandelingen verder kan Britt weer gewoon lekker met haar pony gaan rijden en mag ze ook gewoon d’r been aanleggen zonder dat ze meteen een heftige bok en trap terug krijgt van Babaloe. Wij zijn zeer tevreden over Janneke super lief mens met engelen geduld voor je paardje. Onze behandelingen van 5 x zijn inmiddels afgelopen en we hebben een totaal andere pony terug gekregen. Wij zijn Janneke zeer dankbaar daarvoor.

Maak van jouw dressuurpaard een echte Happy Athlete in drie maanden!

“Gratis online training met video’s en opdrachten voor ambitieuze dressuurruiters die alles uit hun dressuurpaard willen halen”

Volg Ruiterbewust op facebook