[vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_custom_heading text=”Plan hier eenvoudig online je afspraak in!” font_container=”tag:h3|text_align:center” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_empty_space][vc_message message_box_color=”warning” icon_fontawesome=”fas fa-exclamation-triangle”]

De Revalidatie Scan is echt bedoeld voor paarden die vanwege een blessure of ‘vage kreupelheid’ niet gereden/getraind kunnen worden.

[/vc_message][vc_message]

Tijdens deze afspraak worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen omtrent Covid 19!

[/vc_message][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Ik ga er vanuit dat jij jouw paard echt in de meest optimale vorm wilt hebben, net als ik! Want het is absoluut mijn doel om met jouw paard het beste resultaat te bereiken.
Zoals je vast wel zult begrijpen, het probleem dat je ervaart is niet in één dag ontstaan en dus ook niet in één keer op te lossen. Met al mijn ervaring en kennis kijk ik wat er nodig ia om van jouw paard weer een echte Happy Athlete te maken! Niet ieder paard is hetzelfde, net als iedere ruiter en daarom is er niet één weg om die optimale Happy Athlete te bereiken. Daarom kijk ik tijdens de Revalidatie Scan wat jouw paard nodig heeft en wat het beste bij jou en jouw paard past om het beste resultaat te bereiken!

[/vc_column_text][vc_empty_space][vc_column_text]

Wel zo praktisch om te weten…

 

Deze Revalidatie Scan duurt in totaal 2 uur en wordt gehouden bij jouw op stal.
 Je dient wel in mijn werkgebied te wonen/staan met je paard. (Noord Holland (onder Alkmaar), Zuid Holland,  Noord Brabant, Noord en Midden Limburg,  Utrecht, Gelderland) Buiten mijn werkgebied kom ik niet! Het is in de meeste gevallen wel mogelijk om met je paard naar een locatie binnen mijn werkgebied te komen.
Het maken van een afspraak is echt heel eenvoudig maar het is wel belangrijk dat je oplet dat je de juiste regio hebt geselecteerd. De verschillende provincies zijn namelijk allemaal opgesplitst in regio’s. Controleer dus eerst of je de goede hebt, google desnoods even als je hier niet zeker van bent.

 

Voor de zekerheid heb ik hieronder het maken van een afspraak stap voor stap uitgelegd.
  1. Je selecteert de regio waarin je paard staat. (Let er op dat je de juiste hebt, anders ben ik genoodzaakt om jouw afspraak later nog weer verplaatsen)
  2. Kies uit één van de beschikbare datums en tijden. Je kunt tot wel drie maanden vooruit je afspraak inplannen.)
  3. Vul alle gevraagde gegevens in en check of deze wel echt kloppen.
  4. Ga over tot de betaling. (Prijzen in het systeem zijn incl. btw) Je kunt kiezen uit IDeal of Creditcard.
  5. Je afspraak is nu bevestigd. Je krijgt een email met daarin een pdf bestand met de inhoudt en uitleg van de afspraak en een link naar het intake formulier dat ik voor je heb opgesteld zodat ik me extra goed kan voorbereiden op onze afspraak samen. Het is verplicht om dit intakeformulier in te vullen tot minstens 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Tip, doe dit gelijk even zodat je zeker weet dat je het niet meer gaat vergeten!

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][vc_section][vc_row][vc_column width=”1/6″][/vc_column][vc_column width=”2/3″][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_empty_space][/vc_column][vc_column width=”1/6″][/vc_column][/vc_row][/vc_section][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]