Online Masterclass 'Tijdens je proef niet op de proef gesteld worden'.

In deze online masterclass leer je hoe jij met plezier, gemak en vol vertrouwen een sterke proef kunt neerzetten met resultaat!

Ontdek hoe jij jouw droomresultaat kunt gaan bereiken!

Ben jij een ambitieuze dressuurruiter maar behaal je nog steeds niet de resultaten waarvan je al zolang droomt?
Ervaar je veel spanning, frustraties en teleurstellingen in het rijden van wedstrijden en overweeg je zelfs om er helemaal mee te stoppen?
Bekijk nu de online masterclass van 9 april die ik voor je heb opgenomen!

Stop saying " I wish " and start saying " I will "

Behaal eindelijk de resultaten waar jij al zo lang van droomt!

Je droomt er van om samen met je paard heel succesvol te zijn in de paardensport. Je kunt het helemaal voor je zien hoe jij samen met je paard de één na de andere prijs binnensleept en mag rijden op grote concoursen.  Het is één heerlijk gevoel om samen met je paard de ring te betreden en samen een krachtige proef neer te zetten.

 

Maar zodra je dit beeld even voor je haalt komen er gelijk allemaal stemmetjes tevoorschijn die zeggen:
…Dit is niet voor jou weggelegd!
…Dat ga jij nooit halen?!
…Je hebt niet genoeg talent?
…Dat kost teveel geld en dat kun je niet betalen?!

 

Deze stemmetjes brengen weer al die frustratie en teleurstelling met zich mee! Een gevoel dat je liever helemaal niet wilt ervaren. Je zou natuurlijk kunnen kiezen voor de makkelijke weg… Opgeven!

 

Maar dat wil je eigenlijk helemaal niet. Je wil nog steeds jouw droomresultaat bereiken alleen weet je nog niet hoe je dat gaat doen behalve hard trainen. En dat is precies wat ik jou in deze online masterclass ga leren.

 

 

Janneke

Ik help ambitieuze dressuurruiters die nog niet de resultaten behalen waar ze van dromen door ze bewust te maken van zichzelf, de invloed die ze hebben op hun paard zodat ze een onverslaanbaar team vormen met hun paard.
Als ruitercoach en therapeut voor paarden help ik ambitieuze dressuurruiters in het vinden van de juiste afstemming met hun paard  zodat ze hun droomresultaten gaan bereiken.
Dat bespaart niet alleen tijd maar ook geld plus dat mijn klanten en ik er ook nog ontzettend blij van worden.

 

 

Reacties op de vorige online masterclasses

[TEST_B id=1989]

Kom ook naar de online masterclass!

Door je  aan te melden ontvang je ook nog eens een hele reeks gratis tips en tools die je kunt toepassen in de voorbereiding en tijdens je wedstrijden!

Volg Ruiterbewust op facebook