Zo'n beetje alles geprobeerd,
maar nog geen steek verder!

Je wil heel graag een oplossing voor je paard, maar...

Inmiddels ben je ook best een beetje huiverig geworden om nog iets te proberen. Je hebt al zoveel geprobeerd, allemaal verschillende professionals bij je paard gehad, maar het bleek allemaal niet de oplossing te brengen die je zocht.

Je wilt vooral niet nog een keer teleurgesteld worden. Niet nog een keer meemaken dat je valse hoop krijgt, en dat het dan toch allemaal weer niet de oplossing blijkt te zijn. 

Je wil best nog een keer investeren, maar alleen als het echt werkt.  Die garantie krijg je er natuurlijk niet bij!

Ik begrijp je helemaal, dat heb ik namelijk ook meegemaakt!

Hoe het begon...

Het begon allemaal met het opstapprobleem dat ik ervaarde met mijn paard. Als ik eenmaal zat, en ik de rodeo had overleefd dan was het een wereldpaard. Maar dat opstappen, dat was een dingetje!

Het begon al op de grond... 

Zodra ik een voet in de beugel zette, drukte hij zich op en veranderde zijn ogen van bruin naar zwart. Mijn stalgenoten noemden hem ook wel bezeten. Nog voordat je goed en wel zat, begon hij dan te springen als een rodeostier! 

Van alles geprobeerd...

Eerst toch maar flink longeren voor het opstappen, allerlei verschillende manieren van opstappen. Later ook andere trainingsvormen zoals horsemanship.  

Daarna hebben we ook zijn zadel en hoofdstel laten nakijken. Is hij gecheckt door een hele goede fysio. Zijn we uiteindelijk op de kliniek beland, waar hij helemaal binnenste buiten is gekeerd! 

Daarna zo'n beetje alles geprobeerd uit het alternatieve circuit. Chiropractie, Osteopathie, Sportmassage, Acupunctuur en zelfs iemand erbij gehaald die kon communiceren met dieren.

Tevergeefs...

Opgeven of doorgaan?

Na een periode van bijna 2 jaar, wist ik het echt niet meer! Ik zat eigenlijk op het punt, waar jij nu op zit! Ik had al het mogelijke geprobeerd, en ik kon het maar niet begrijpen. Hoe kon het dat een paard dat alle wedstrijden won, ook zo gevaarlijk kon zijn! Ergens kon ik niet geloven dat mijn paard zo was. Maar omdat niets leek te werken, was ik het diep van binnen ook aan het opgeven..

Eind goed, al goed...

Terwijl ik overwoog om de stekker eruit te trekken, kwam de oplossing op mijn pad. Mijn paard bleek last te hebben van flinke hoofdpijn. Zijn linkeroog stond naar achteren door de druk op zijn hoofd, en daardoor zag hij me dus niet opstappen. Dat in combinatie met een dominant karakter zorgde dus voor zijn gevaarlijke gedrag. Ik geloofde het bijna niet, maar het bleek de oplossing voor mijn paard. Na 2 sessies, kon ik eindelijk weer normaal opstappen!

Dat is waar mijn eigen reis begon. Ik zag zoveel paarden met problemen waarvan ik dacht... Volgens mij heeft die hoofdpijn. Ik kon niet langer heen om het gevoel... hier moet ik wat mee! Inmiddels zijn we 9 jaar verder, (+ vele opleidingen, cursussen en onderzoeken) en heb ik duizenden paarden met ongrijpbare klachten geholpen, en me zelfs gespecialiseerd in het headshaking-syndroom. Het meest complexe probleem dat zich afspeelt in het paardenhoofd. 

Voor veel klanten ben ik hun laatste hoop.

No pressure!  Maar geloof me als ik zeg, dat je echt niet de enige bent die zich bevind in deze situatie.  In heel veel gevallen is een oplossing zeker wel mogelijk, maar dan hebben we het zeker niet over een Quick Fix.  Er is namelijk nooit één probleem in het lichaam, maar een patroon. Dat is ondanks dat ik me veel met het hoofd bezig houd, tevens de reden dat ik altijd naar het totale lichaam kijk. Alles staat namelijk met elkaar in verbinding. En het mooie is, dat wanneer je het patroon dus duidelijk in beeld kunt brengen, en je gaat daar vervolgens heel gericht mee aan de slag. Dan is een oplossing bijna altijd mogelijk! Juist als je wat sceptisch bent, omdat dit misschien zelfs te mooi klinkt, om waar te zijn heb ik de Horse Photo Scan ontwikkeld!

Dit is de Horse Photo Scan:

Wist je dat heel veel problemen al te herleiden zijn aan de lichaamshouding en de symmetrie van het hoofd van je paard?

Daarom is de Horse Photo Scan bij uitstek geschikt, als je twijfelt over wat je nu nog kunt proberen voor je paard!

Je zou de Horse Photo Scan kunnen zien als een analyse van je paard, waarbij de lichaamshouding en de symmetrie van de schedel onder de loep worden genomen.  

Direct na je aanmelding ontvang je een formulier die je vervolgens invult. Er word om wat achtergrond informatie gevraagd, zoals de naam, leeftijd en het geslacht van je paard. Daarnaast kun je jouw vraagstuk invullen (vraag, waar je graag antwoord op wilt met betrekking van het probleem van je paard). En je kunt daar aansluitend een hoofdfoto en standfoto van je paard in uploaden.  Zodra je dit formulier hebt verzonden, zal ik binnen 5 werkdagen een uitgebreid video verslag voor je maken van jouw paard. 

Je ontvangt de video in een linkje via e-mail!


Duidelijkheid over de situatie van jouw paard.
Antwoord op de vraag die al zo lang speelt.
Inzicht in het welzijn en functioneren van jouw paard.
Advies om mee aan de slag te gaan bij jouw paard.
Handvatten en aandachtspunten specifiek voor jouw paard
Voordeel: Je hoeft niet eerst te investeren in allerlei probeersels!

Een paar van mijn favoriete reacties over de Horse Photo Scan

Ik heb voor mijn paard de Horse Photo Scan aangevraagd bij Janneke. Super knap wat ze vanaf een foto al kan zien. Hele fijne uitleg met bijvoorbeeld lijnen op het hoofd om te laten zien wat het verschil is tussen links en rechts. Ik vond het erg leerzaam en heb na die tijd samen met mijn osteopaat een aantal dingen uit de Horse Photo Scan kunnen oppakken. Het is fijn dat Janneke zo duidelijk en in begrijpbare taal uitlegt. Dan weet je zelf ook beter waar je naar moet kijken. 

choose your image

Saline S.

Wauw, hier ben ik even stil van. Klopt precies wat je zegt.  Onvoorstelbaar dat je al zoveel informatie vanaf het lichaam kan zien, zonder dat ik dit vooraf heb verteld. Absolute aanrader als je vastloopt met je paard!

Annika B. 

Wat anderen erover zeggen:

Celine O.

Ik heb dankzij de Horse Photo Scan echt op een andere manier naar mijn paard leren kijken. Janneke legt het heel duidelijk uit en neemt je mee in wat ze ziet aan je paard, en voor welke problemen dat kan zorgen..

Nienke v. D.

Dank voor je duidelijke uitleg. Hier kan ik wat mee. Veel van de dingen die je zegt herken ik, al dacht ik dat dit eigenlijk bij mijn paard hoofde. Ik heb er nooit bij stilgestaan dat dit allemaal voortkomt uit ongemak in het lichaam. 

Cheyenne Z.

Heel fijn dat je naast alle bevindingen ook gelijk een advies geeft over wat te doen om het op te lossen. Erg fijne uitleg over hoe je de juiste persoon, bij je paard vindt! Dankjewel, ik ga hier zeker wat mee doen.

Esther v/d K.

Ondanks dat ik al 20 jaar in de paarden zit, zo'n beetje alle professionals al een keer bij mijn paard heb gehad. Geloof ik niet, dat ooit iemand me zo duidelijk uit kon leggen wat er aan de hand is met mijn paard, en hoe dat komt. De spijker op z'n kop en dat vanaf een foto.

Colinda R.

Ik was een beetje bang dat ik een zweverig verhaal zou ontvangen. Maar ik kan niet anders zeggen wat een duidelijke uitleg, klinkt enorm logisch en erg fijn dat je gelijk advies geeft. Ik kan aan de slag om mijn paard te helpen! Dank dank dank!

Lillian M.

Bedankt voor dit verslag Janneke! Na alles wat ik al heb geprobeerd, had ik niet meer durven hopen om zo'n duidelijk antwoord te krijgen op mijn vraag over zijn klachten. Ik heb gelijk een afspraak bij je ingepland! 

De voordelen van de Horse Photo Scan

Eindelijk antwoord op jouw vraagstuk
Duidelijkheid over hoe jouw paard ervoor staat!
Meer  inzicht in het welzijn en functioneren van je paard
Advies en handvatten speciaal voor jouw paard
Niet investeren in uit probeersels
Niet wekenlang wachten op een afspraak 
Het invullen van het formulier kost je hooguit 5 min. van je tijd
Binnen 5 werkdagen een video met bevindingen in je inbox.

Meest gestelde vragen over de Horse Photo Scan

Waarom de Horse Photo Scan? 

De Horse Photo Scan is ideaal op het moment dat je twijfelt waar je nu goed aan doet. Wellicht heeft je paard al langere tijd vage klachten die ondanks iedereen die je erbij hebt gehaald, nog niet worden opgelost. Of heb je juist geen idee wat je met je paard aan moet. Dan is het superfijn om een analyse te ontvangen van je paard, waarbij op basis van de lichaamshouding en symmetrie van het hoofd eigenlijk altijd al heel veel van de klachten verklaard kunnen worden. Daarnaast ontvang je ook nog een advies om hier mee aan de slag te gaan. Het voordeel is dat je niet weer eerst van alles hoeft te proberen, maar na de Scan heel gericht weet wat te doen, en waar dat te zoeken. 

Is de Horse Photo Scan vergelijkbaar met een reading?

Nee absoluut niet. Tijdens een Horse Photo Scan wordt de lichaamshouding en de symmetrie van het hoofd geanalyseerd van je paard.  Door goed naar de lichaamshouding en symmetrie te kijken en deze te analyseren, zijn er al talloze klachten te verklaren maar kan er ook in de meeste gevallen al een advies gegeven worden over hoe dit het beste aangepakt kan worden. Het heeft in geen enkele zin te maken met communiceren met dieren vanaf een foto. 

Hoe werkt het? 

 

Allereerst  meld je jezelf aan voor de Horse Photo Scan.  Vervolgens ontvang je per email een link naar een korte vragenlijst. Je vult deze vragen in en je geeft hierbij aan waar je tegenaan loopt en vermeld op een concrete manier wat je vraag is. Vervolgens kun je twee foto's uploaden. 1 foto van het hoofd van je paard (recht van voren genomen) en 1 standfoto. In de vragenlijst zijn voorbeeldfoto's hiervan weergeven. Onderaan deze vragenlijst klik je op verzenden en dan ontvang je vervolgens binnen 5 werkdagen een videoverslag in de inbox van je email met daarin mijn bevindingen en de antwoorden op je vraag.


Let op: Dit is géén fotoreading. Ik let puur op de symmetrie, houding, scheefheid, blokkades en spanningen in het lichaam van je paard. Dit is tevens geen vervanging van één van de intakeafspraken maar een verduidelijking voor jou als eigenaar als het gaat om het welzijn van je paard.

Wat kan ik verwachten?

Dat je binnen enkele werkdagen een volledig video verslag ontvangt, waarin ik uitleg wat ik aan je paard zie en hoe dat invloed heeft op hetgeen (de klachten) die jij ervaart met je paard. Daarnaast zal ik je ook adviseren hoe je dit kunt gaan aanpakken en hoe je dit praktisch kunt organiseren. 

Hoe weet je of mijn paard ergens last van heeft?

Doordat ik jarenlange ervaring heb in het behandelen en analyseren van duizenden paarden, ben ik in staat om problemen heel snel te herleiden tot de kern van het probleem. Ik houd me hier dan ook al zo'n 9 jaar fulltime mee bezig, dus voor mij is dit heel eenvoudig. Wat ik zelf heel leuk vind aan de Horse Photo Scan, is dat ik wellicht niet in staat ben om iedereen fysiek op weg te helpen, maar zo kan ik je met problemen toch in de goede richting wijzen waardoor de klachten alsnog kunnen worden opgelost.

Welke vragen kan ik stellen?

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je met de Horse Photo Scan geen diagnose krijgt.

Een tijdje geleden krijg ik bijvoorbeeld de vraag: 

Welke vorm van headshaking heeft mijn paard? 

Deze vraag kan met een Horse Photo Scan niet beantwoord worden. Een zenuwbeklemming is niet vast te stellen vanaf een foto. Dus dit was niet helemaal de juiste vraag. Daarom heb ik hieronder een aantal voorbeeld vragen neergezet, zodat je een idee hebt over de vragen die je wel kunt stellen. 

Heeft mijn paard hoofdpijn? 

Mijn paard is schrikkerig op één kant, is dat te verklaren? 

Waarom is mijn paard altijd meer kijkerig naar één kant? 

Is de spanning van mijn paard te verklaren?

 Is mijn paard gewoon zenuwachtig of heeft dit een fysieke oorzaak?

 Mijn paard lijkt moeite te hebben met het verwerken van prikkels, kan dit? 

Ik heb het idee dat mijn paard compenseert, kun je dit terug zien? 

 Ik heb het idee dat mijn paard veel last heeft van spanning, ook al is hij rustig. Zou dat kunnen?Wanneer is de Horse Photo Scan niet geschikt?

Stel... Je loopt steeds ergens tegenaan met je paard. Bijvoorbeeld in de training, of misschien vertoond jouw paard bepaald gedrag. Of wellicht heb je het gevoel dat jouw paard gewoon niet helemaal lekker in z'n vel zit. Je vindt een Happy Athlete of Revalidatie Scan nog eigenlijk net even een stap te ver of weet gewoon niet waar je nu goed aan doet. In dat geval is deze Horse Photo Scan echt iets voor jou!

Voorkom dat je nog langer in deze onzekerheid blijft zitten!

Niet langer afwachten en aanmodderen. Niet langer die onzekerheid en twijfel over de juiste keuze maken maar gewoon duidelijke inzichten, weten waar je aan toe bent en hoe jouw paard ervoor staat. 

Kortom je weet niet hoe je nu verder moet. 
Maar ergens weet je dat plezier en succes ook voor jou en jouw paard zijn weggelegd. 
Dus wat ga je doen? 
Weer een paar maanden wachten? Weer tijd investeren en weinig resultaat boeken?
Er zijn zoveel mogelijkheden. Misschien wel teveel.

 Je verdwaald in alle opties en weet gewoon niet wat werkt en wat niet werkt.

 Daar heb ik de oplossing voor.

Samen met mijn klanten heb ik me de afgelopen 8 jaar bezig gehouden het oplossen van allerlei klachten en problemen bij hun paarden.  Ik heb honderden paarden behandeld en herken gemakkelijk symptomen aan de hand van symmetrie en lichaamshouding.  Juist deze symmetrie en lichaamshouding van jouw paard verteld veel over de oorzaak van de problemen, maar ook in een oplossing hiervoor. En dat zit ook allemaal in deze Horse Photo Scan inbegrepen.  

Zo gaat het in z'n werk: Je vult het formulier in met de gegevens van je paard. Stelt een duidelijke en concrete vraag waarop je graag antwoord wilt. Upload de gevraagde foto's (stand en hoofd) en klikt op verzenden. Binnen 5 werkdagen ontvang je een rapport in je inbox met bevindingen van je paard en het antwoord op je vraag. 
choose your image

© Copyright 2014-2023 - Ruiterbewust  All Rights Reserved

error: Auteursrecht