Als ruiter meer duidelijkheid hebben over het welzijn van je paard zodat je van jouw paard een echte Happy Athlete kunt maken.  

Ik geef je meer duidelijkheid en belangrijke inzichten over het welzijn van jouw paard


Er zijn nu tijdelijk een paar Scans beschikbaar voor slechts € 49,95


Zie jij ook zoveel ruiters succes behalen met hun paard? Probeer jij hetzelfde, maar lukt het nog niet?
Misschien herken je het volgende…
Je weet dat er iets niet helemaal lekker zit bij je paard
Je hebt al veel geprobeerd maar niets lijkt echt te werken
Je weet niet wat je nog kunt doen om te verbeteren
Je wil weten waar je aan toe bent en wat je moet doen.
Je bent op zoek naar meer duidelijkheid over je paard!
Je wil graag de droom die jij hebt met jouw paard waarmaken!
Kortom je weet niet hoe je nu verder moet. 
Maar ergens weet je dat plezier en succes ook voor jou en jouw paard zijn weggelegd. 
Dus wat ga je doen? 
Weer een paar maanden wachten? Weer tijd investeren en weinig resultaat boeken?

Nope, het kan anders en ik ga je daarmee helpen!

Hoe zou je het vinden als ik je help te ontdekken of de problemen die je op dit moment ervaart met je paard ook fysiek te verklaren zijn?
Op een één of andere manier voelde ik me altijd al aangetrokken tot de complexere paarden. Hoe extremer een paard zich gedroeg, hoe meer ik was geïntrigeerd en ik wilde gaan puzzelen. Mede dankzij de ervaring met mijn eigen paard (Stratford) ben ik heel anders naar paarden gaan kijken.
Sinds 2014 ben ik me fulltime gaan bezighouden met ‘probleemgevallen’ in de meest grootse zin van het woord. Er moet een reden voor zijn dat een paard zich op een bepaalde manier gedraagt of vage klachten vertoond. Inmiddels heb ik zoveel kennis en ervaring opgedaan door het behandelen van honderden paarden en het begeleiden van ruiters hierin dat ik binnen een paar tellen aan een paard kan zien welke problemen een paard heeft en hoe deze opgelost kunnen worden.
Ruiters hebben al vaak van alles geprobeerd als ze bij mij komen en juist daarom heb ik de Horse Photo Scan ontwikkeld. Het geeft jou als ruiter in één klap duidelijkheid over de situatie waar je tegenaan loopt met je paard.
Een van de reacties die ik laatst kreeg als feedback op mijn rapport:
Wauw ik ben hier wel even stil van. Klopt precies wat je zegt. 

De voordelen van de Horse Photo Scan

Je krijgt meer inzicht in het welzijn van je paard
Je begrijpt het functioneren van je paard nu veel beter
Je ontdekt waar de verbeterpunten van je paard liggen
Je krijgt duidelijkheid over hoe jouw paard ervoor staat!
Je hoeft niet te investeren in uit probeersels
Je hoeft niet wekenlang op een afspraak te wachten. 
Het invullen van het formulier kost je hooguit 5 min. van je tijd
Binnen 5 werkdagen een volledig rapport in je inbox.

Dit is de Horse Photo Scan

Er zijn zoveel mogelijkheden. Misschien wel teveel.

 Je verdwaald in alle opties en weet gewoon niet wat werkt en wat niet werkt.

 Daar heb ik de oplossing voor.

Samen met mijn klanten heb ik me de afgelopen 8 jaar bezig gehouden het oplossen van allerlei klachten en problemen bij hun paarden.  Ik heb honderden paarden behandeld en herken gemakkelijk symptomen aan de hand van symmetrie en lichaamshouding.  Juist deze symmetrie en lichaamshouding van jouw paard verteld veel over de oorzaak van de problemen, maar ook in een oplossing hiervoor. En dat zit ook allemaal in deze Horse Photo Scan inbegrepen.  

Zo gaat het in z'n werk: Je vult het formulier in met de gegevens van je paard. Stelt een duidelijke en concrete vraag waarop je graag antwoord wilt. Upload de gevraagde foto's (stand en hoofd) en klikt op verzenden. Binnen 5 werkdagen ontvang je een rapport in je inbox met bevindingen van je paard en het antwoord op je vraag. 

Meest gestelde vragen over de Horse Photo Scan

Waarom de Horse Photo Scan? 

Stel... Je loopt steeds ergens tegenaan met je paard. Bijvoorbeeld in de training, of misschien vertoond jouw paard bepaald gedrag. Of wellicht heb je het gevoel dat jouw paard gewoon niet helemaal lekker in z'n vel zit. Je vindt een Happy Athlete of Revalidatie Scan nog eigenlijk net even een stap te ver of weet gewoon niet waar je nu goed aan doet. In dat geval is deze Horse Photo Scan echt iets voor jou!

Hoe werkt het? 

 

Allereerst schaf je de Horse Photo Scan aan. Vervolgens ontvang je per email een link naar een korte vragenlijst. Je vult deze vragen in en je geeft hierbij aan waar je tegenaan loopt en wat je vraag is. Vervolgens kun je twee foto's uploaden. 1 foto van het hoofd van je paard (recht van voren genomen) en 1 standfoto. In de vragenlijst zijn voorbeeldfoto's hiervan weergeven. Onderaan deze vragenlijst klik je op verzenden en dan ontvang je vervolgens binnen 5 werkdagen een rapport in de inbox van je email met daarin mijn bevindingen en de antwoorden op je vraag.


Let op: Dit is géén fotoreading. Ik let puur op de symmetrie, houding, scheefheid, blokkades en spanningen in het lichaam van je paard. Dit is tevens geen vervanging van één van de intakeafspraken maar een verduidelijking voor jou als eigenaar als het gaat om het welzijn van je paard.

Welke vragen kan ik stellen?

 

Het is belangrijk dat je je realiseert dat je met de Horse Photo Scan geen diagnose krijgt.  Een tijdje geleden krijg ik bijvoorbeeld de vraag: Welke vorm van headshaking heeft mijn paard? Deze vraag kan met een Horse Photo Scan niet beantwoord worden. Een zenuwbeklemming is niet vast te stellen vanaf een foto. Dus dit was niet helemaal de juiste vraag. Daarom heb ik hieronder een aantal voorbeeld vragen neergezet, zodat je een idee hebt over de vragen die je wel kunt stellen. 


Heeft mijn paard hoofdpijn?

Mijn paard is schrikkerig op één kant, is dat te verklaren?

Waarom is mijn paard altijd meer kijkerig naar één kant?

Is de spanning van mijn paard te verklaren? 

Is mijn paard gewoon zenuwachtig of heeft dit een fysieke oorzaak?

Mijn paard lijkt moeite te hebben met het verwerken van prikkels, kan dit?

Ik heb het idee dat mijn paard compenseert, kun je dit terug zien? 

Ik heb het idee dat mijn paard veel last heeft van spanning, ook al is hij rustig. Zou dat kunnen? 

Hoe kun je zien of een paard ergens last van heeft? 

Voor mij is dat relatief simpel. Ik ben opgeleid om problemen te herleiden en om spanningen en blokkades op te lossen. In de afgelopen jaren heb ik honderden paarden behandeld met allerlei verschillende uiteenlopende klachten. Wat het meest fascinerend is voor mij, dat veel van de mensen die bij me komen vaak al van alles hebben geprobeerd maar zonder het gewenste resultaat. Terwijl er altijd nog zoveel winst te behalen valt en vaak de kern van het probleem nog aanwezig is. De Horse Photo Scan is hieruit ontstaan zodat ik jou als ruiter gericht advies kan geven, mijn bevindingen met je kan delen en zodat jij echt verder kunt met de oplossing!

Praktijk voorbeeld

Toen ik het formulier van Anita ontving, een tijdje geleden voor de Horse Photo Scan, werd al snel duidelijk wat het probleem veroorzaakte waar zij tegenaan liep. Haar paard Sundance had snel last van spanning en zweette alleen maar aan de linkerkant. Daarnaast vond haar paard het lastig om het linkerachterbeen onder de massa te plaatsen en was ze sommige dagen ineens erg paniekerig.

Toen ik de foto’s van Sundance bekeek werd al snel duidelijk wat deze problemen veroorzaakte. In het rapport dat ik voor Anita heb opgesteld heb ik al mijn bevindingen gedeeld.

“Ondanks dat er één oor (rechts) niet helemaal naar voren staat op de foto is toch te zien dat de oren erg ongelijk zijn. Oorspieren zijn verweven met de kaakspieren. De kaakspieren, kaak en het kaakgewricht zijn een enorme trigger voor spanning. De kaak is onderdeel van het stomatognatisch systeem, een lichaamssysteem dat sterk reageert op spanning. Hierdoor ontstaat een soort spanningsplafond wat o.a. voor schrikreacties en explosies kan zorgen. Dus ook het paniekerige zoals je zelf omschrijft. Het kaakgewricht (TMJ) is ook ongelijk zoals ik met de lijnen heb weergegeven op de foto. Dit zorgt voor scheefheid in het lichaam maar ook in de aanleuning. Wat ook opvalt is het rechteroog dat duidelijk lager en meer naar achter staat dan het linkeroog. Dit beïnvloed het gezichtsveld. Het kan zijn dat ze hierdoor op één zijde sneller schrikt of meer kijkt naar dingen. Jukbenen erg ongelijk in lengte en vorm.

Hierdoor wordt onder andere de stand van het oog, deels oogfunctie door bepaald maar ook bijvoorbeeld de bovenkaak. “

Wat opvalt is dat jouw paard Sundance een behoorlijk groot hoofd heeft. Het hoofd blijft altijd doorgroeien zelfs met een gebrek aan voedsel of dergelijke. De hals is echt armbespierd. Paarden zijn de snelst groeiende dieren in bespiering dus wanneer dit niet het geval is, is er meestal sprake van een spanning waarbij door de fysieke stress (dit hoeft zich niet altijd in gedrag te uiten) ervoor zorgt dat een paard schraal blijft in bespiering. Daarnaast is wordt de hals beperkt in beweging. Waarschijnlijk loopt je paard het liefst in één houding tijdens het rijden.?! Je paard heeft veel spanning op de bovenlijn, strakke ribben waardoor er een ‘buikerig’ beeld ontstaat. Je paard kan hierdoor niet los door de bovenlijn bewegen of echt aan elkaar gereden worden. Strakke ribben worden deels veroorzaakt door overcompensatie op de voorhand maar ook doordat het middenrif onderdeel is van het stomatognatisch systeem. (Komen we weer op spanning.) Daarnaast zie je dat er veel spanning is in het lendengebied. Neiging naar karperrug. Dit verteld ook direct iets over het functioneren van het bekkengebied. Het bekkengebied is vrij compact. Het achterbeen wordt stijf/steil gehouden. Het achterbeen kan dus niet op de juiste manier ondertreden. Je paard zal waarschijnlijk het kruis hoog houden, in beweging. 

Wat betreft het zweten. Er is nooit één blokkade aanwezig maar altijd een patroon. Niet zweten zegt iets over de doorbloeding op een bepaalde plek maar kan ook door trauma komen. Er zijn aan Sundance verschillende ‘onderliggende’ problemen te zien. Dit is dus eigenlijk een combinatie van verschillende factoren welke deze klachten verklaren.Ik kon aan de hand van de foto’s heel duidelijk de oorzaak achterhalen en haar adviseren over hoe ze deze problemen het beste kon aanpakken.  Dit was haar reactie : “Wauw ik ben hier wel even stil van. Klopt precies wat je zegt. Ik zou graag een keer een afspraak maken met je om te kijken wat we verder kunnen doen.”

Bestel nu en ontvang onmisbare inzichten, en tips voor het welzijn van jouw paard.

Nog even alles op een rijtje

Je krijgt meer inzicht in het welzijn van je paard
Je begrijpt het functioneren van je paard nu veel beter
Je ontdekt waar de verbeterpunten van je paard liggen
Je krijgt duidelijkheid over hoe jouw paard ervoor staat!
Je hoeft niet te investeren in uitprobeersels.
Je hoeft niet wekenlang op een afspraak te wachten.
Het invullen van het formulier kost je hooguit 5 min. van je tijd. 
Binnen 5 werkdagen een volledig rapport in je inbox.

Voorkom dat je nog langer in deze onzekerheid blijft zitten.

Niet langer afwachten en aanmodderen. Niet langer die onzekerheid en twijfel over de juiste keuze maken maar gewoon duidelijke inzichten, weten waar je aan toe bent en hoe jouw paard ervoor staat.
Als je wilt instappen, doe het dan nu want deze er is maar beperkt plek  € 49,95