Plan hier eenvoudig online je afspraak in!

Ik ga er vanuit dat jij jouw paard echt in de meest optimale vorm wilt hebben, net als ik! Want ik ga voor GOUD en niet voor minder!  Dat is nu precies de reden waarom ik met ruiter en paard werk in een traject zodat de hele basis goed komt te staan en dat je vanuit daar je droomprestaties kunt gaan verwezenlijken!
Zoals je vast wel zult begrijpen, het probleem dat je ervaart is niet in één dag ontstaan en dus ook niet in één keer op te lossen. Met al mijn ervaring en kennis kijk ik wat er nodig ia om van jouw paard weer een echte Happy Athlete te maken! Niet ieder paard is hetzelfde, net als iedere ruiter en daarom is er niet één weg om die optimale Happy Athlete te bereiken. Daarom kijk ik tijdens de Happy Athlete Scan wat jouw paard nodig heeft en wat het beste bij jou en jouw paard past om het beste resultaat te bereiken!
Wel zo praktisch om te weten…
Deze Happy Athlete Scan duurt in totaal 3 uur en wordt gehouden bij jouw op stal. Je dient wel in mijn werkgebied te wonen/staan met je paard. (Noord Holland (onder Alkmaar), Zuid Holland,  Noord Brabant, Noord en Midden Limburg,  Utrecht, Gelderland) Buiten mijn werkgebied kom ik niet! Het is in de meeste gevallen wel mogelijk om met je paard naar een locatie binnen mijn werkgebied te komen.
Het maken van een afspraak is echt heel eenvoudig maar het is wel belangrijk dat je oplet dat je de juiste regio hebt geselecteerd. De verschillende provincies zijn namelijk allemaal opgesplitst in regio’s. Controleer dus eerst of je de goede hebt, google desnoods even als je hier niet zeker van bent.
Voor de zekerheid heb ik hieronder het maken van een afspraak stap voor stap uitgelegd.
  1. Je selecteert de regio waarin je paard staat. (Let er op dat je de juiste hebt, anders ben ik genoodzaakt om jouw afspraak later nog weer verplaatsen)
  2. Kies uit één van de beschikbare datums en tijden. Je kunt tot wel drie maanden vooruit je afspraak inplannen.)
  3. Vul alle gevraagde gegevens in en check of deze wel echt kloppen.
  4. Ga over tot de betaling. (Prijzen in het systeem zijn incl. btw €247,- + 21% btw) Je kunt kiezen uit IDeal of Creditcard.
  5. Je afspraak is nu bevestigd. Je krijgt een email met daarin een pdf bestand met de inhoudt en uitleg van de afspraak en een link naar het intake formulier dat ik voor je heb opgesteld zodat ik me extra goed kan voorbereiden op onze afspraak samen. Het is verplicht om dit intakeformulier in te vullen tot minstens 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Tip, doe dit gelijk even zodat je zeker weet dat je het niet meer gaat vergeten!
Maatregelen omtrent Corona
Ik zal wel gewoon mijn werkzaamheden als therapeut voor paarden voortzetten maar hierin zal ik wel wat extra maatregelen nemen ook om mijzelf,
mijn klanten maar ook de stalhouders te beschermen.
 De behandelingen die zouden plaatsvinden op één van mijn behandellocaties zijn afgezegd of verplaatst tot na 6 april.
 Ik zal de komende periode alleen nog op locatie komen, bij jou op stal maar er zullen strengere regels zijn omtrent deze afspraak.
* Zo wil ik dat je eerst even met je stal overlegt wat betreft hun beleid/voorzorgsmaatregelen. Mochten zij behalve eigenaren van paarden geen andere mensen op hun terrein willen dan moet dit ruim voor de afspraak (48 uur) gemeld worden en dan de afspraak worden verzet naar een latere datum/tijdstip.
* Alleen de eigenaar is bij het consult om indien nodig het paard vast te houden, veiligheid te waarborgen. Dus geen nieuwsgierige stalgenoten en dergelijke.
* Ik verwacht van mijn klanten dat ze me tijdig en daarmee bedoel ik voorafgaand aan de afspraak melden als ze ziek zijn of last hebben van verkoudheid.
* Zelf zal ik voor en na het consult mijn handen desinfecteren. De rol van onze paarden in het doorgeven of overbrengen van dit virus is nog niet helemaal bekend en daarom doen we dit ook gewoon voor de zekerheid.
* Ik zal ook dagelijks mijn kleding wassen zoals jas, schoenen ontsmetten e.d. zodat ook daar niets mee wordt overgebracht.

Volg Ruiterbewust op facebook