Maak een plan van aanpak om jouw paard weer schudvrij te krijgen!

Niet onnodig veel geld verspillen aan middelen die je toch nooit gaan helpen.
Niet langer zelf wat aanmodderen maar duidelijke stappen volgen.
Eerst ontdekken wat er precies aan de hand is bij je paard
Triggers herleiden zodat je weet in welke richting je moet denken
Erachter komen welke vorm van headshaking jouw paard nu eigenlijk heeft
Je paard zelf leren ondersteunen en verlichting bieden om klachten te verminderen
Een stappenplan maken op basis van wat jouw paard nodig heeft

Het headshaken van je paard laten stoppen?!!

Je wordt er helemaal moedeloos van... het hoofdschudden van je paard. Het is zo zielig om te zien en je hebt er alles voor over om je paard te helpen, maar...;


Je hebt al van alles geprobeerd en bent al heel veel euro's kwijt aan zonder dat dat maar iets heeft geholpen!


Je twijfelt of je niet toch moet investeren in iets anders, maar wat als dat ook niet helpt... weer honderden euro's lichter zonder resultaat!


Er is geen peil op te trekken... Is het zonlicht of zijn het toch de pollen of misschien heeft het iets te maken met wind... Geen flauw idee... 


Je vraagt je af wat je (zelf) al kunt doen voor je paard en of je ooit wel tot een oplossing gaat komen! 


Want ja is het wel op te lossen...?  Dat is en blijft nog steeds de grote vraag en ondertussen heeft je paard nog steeds verschrikkelijke zenuwpijn en kun je dat niet langer aanzien! 


Is het nog wel paard waardig dit bestaan van je paard op deze manier?! 

Kom erachter wat het hoofdschudden bij jouw paard veroorzaakt, en ontdek wat jij kunt doen om jouw paard weer schudvrij te krijgen!

Headshaking Guide


* Mijn paard is 5 keer behandeld met neuromodulatie en dit leek even te werken, maar nu zegt mijn dierenarts dat ik maar een zonnebril voor mijn paard moet komen... (€3000,- verder)...

* Mijn paard heeft pollenallergie, maar hij schudt het hele jaar door... Neusdruppels, spray, netje, medicatie, cranio...... NIETS werkt!

* Mijn dierenarts heeft gesuggereerd om mijn paard te euthanaseren.. HELLLUUP! 

Zomaar een greep uit de e-mails die ik toegestuurd krijg. Daarom vind ik het heel belangrijk om mijn kennis hierover met je te delen. Het headshaking-syndroom is namelijk mijn specialisme. Naast dat ik honderden headshakers heb onderzocht en behandeld, heb ik ook zelf maar liefst twee headshakers gehad die gelukkig relatief snel geholpen konden worden. Ik weet dus als geen ander hoe het is om een headshaker te hebben, en hoe wanhopig je dat soms kan maken als eigenaar. Dit was voor mij des te meer reden om deze cursus te ontwikkelen. 

De Headshaking Guide, jouw gids in de wereld van het headshaking-syndroom! 

+

jaar ervaring

meer dan 

 headshakers

onderzocht en behandeld

 %

 met succesvol resultaat!

Hoe zou het voor je zijn om:

Het niet meer alleen te doen, maar een gids te hebben die je helpt om tot een oplossing te komen voor je paard.
Een duidelijk beeld te krijgen van de situatie van je paard waardoor je meer rust en vertrouwen gaat ervaren.
Handvatten een tools ter beschikking om je paard te kunnen gaan helpen om van het hoofdschudden af te komen.
Om niet langer toe te kijken, maar zelf je paard al te kunnen ondersteunen en verlichting te kunnen bieden.
Niet onnodig veel geld uit te geven aan probeersels maar een duidelijk plan van aanpak te maken voor je paard
Een echte oplossing te gaan vinden voor je paard en niet langer tijd te verspillen aan allerlei probeersels.
Eindelijk weer licht zien aan het einde van deze donkere tunnel en toe te werken naar een gezond, blij en schudvrij paard!

Dit is wat je kunt verwachten van de Headshaking Guide

Je leert wat het headshakingsyndroom inhoudt zodat je beter begrijpt wat je paard precies doormaakt.

Je krijgt handvatten en tools om de symptomen en triggers in beeld te brengen zodat je erachter komt om welke vorm het gaat.

Je ontdekt welke elementen deze vorm veroorzaken zodat je ook een helder beeld krijgt over oplossing voor je paard.

Je leert hoe jij zelf jouw paard verlichting kunt geven en kunt ondersteunen in het herstelproces. 

Mijn paard begon zo’n 3 jaar geleden met headshaking. Hij maakte een ‘rare’ tik met zijn hoofd, een soort snel ‘ja’ knikken. Hij deed dat in de paddock en op een gegeven moment begon hij het ook tijdens het rijden te doen. Via facebook ben ik bij Janneke terecht gekomen. Ik bekeek haar website en begon Janneke te volgen op facebook. Ze schreef interessante stukken en ik heb een webinar gevolgd waaruit ik kon opmaken dat ze heel goed weet waar ze het over heeft. Janneke heeft veel kennis en een enorme liefde voor paarden. Ze wil paarden echt helpen en paardeneigenaren de kans geven om te leren over hun paarden. Immers des te sneller je ongemakken bij je paard herkent des te sneller en vaak effectiever kun je handelen. Ik heb Janneke bij mijn paard Chico gevraagd en zij heeft hem behandeld. Na de eerste keer kon ik direct na de behandeling al verschil merken, tijdens het rijden was zijn tik al aanzienlijk minder. Een paar weken later kreeg hij een tweede behandeling en na deze behandeling was de tik tijdens het rijden nagenoeg over. Alleen in de paddock deed hij het nog wel eens. Chico werd steeds losser in zijn lijf en in de aanleuning werd hij steeds fijner. Chico is nu in onderhoud en het gaat echt super goed met hem. Janneke behandelt het hele paard en dat kon ik goed merken. Chico heeft diverse behandelingen van verschillende therapeuten gehad, maar hij heeft nooit heel duidelijk verschil laten merken, maar nu was dat wel anders. Behalve dat zijn tik steeds minder werd, werd hij in het rijden ook steeds fijner. Ik ben hem weer gaan starten en nu rijden we ZZlicht. Dat had ik nooit gedacht. Bovenal ben ik blij dat Janneke mijn Chico van zijn headshaking heeft kunnen afhelpen. Ik heb weer een blij paard, waar ik heel fijn mee kan trainen. Dank je wel Janneke!

Simone Lammers

Paard: Chico

De Headshaking Guide bestaat uit: 

E-Book - Wat te doen bij Headshaking #1 

In dit E-book neem ik je aan de hand door de wereld van Headshaking. Ik vertel over wat het is, de verschillende vormen en het herleiden van triggers, neem je mee langs symptomen en wat zij vertellen en hoe jij erachter komt welke vorm van headshaking jouw paard nu eigenlijk heeft en welke stappen je vervolgens kunt ondernemen.

Headshakers Dagboek#2

Dit dagboek heb ik speciaal ontwikkeld voor jou als eigenaar van een headshaker zodat je gedurende een periode van 30 dagen erachter komt welke triggers relevant zijn voor jouw paard en daardoor tot de oorzaak en een oplossing kunt komen! Dit dagboek is tot in de detail uitgewerkt en eenvoudig in te vullen en bij te houden. Zo wordt het een stuk eenvoudiger om erachter te komen om welke vorm van headshaking het nu eigenlijk gaat!

(Video's) over alle In's en outs van Headshaking #3

Geen vaag verhaal, maar pure logica vanuit anatomisch perspectief en gewoon in Jip en Janneke taal. Zodat je het ook echt daadwerkelijk begrijpt. In de video's begeleidt ik je door het hele proces opgedeeld in kleine logische en duidelijke stapjes met als doel dat jij strak weet welke vorm van Headshaking jouw paard heeft. Iedere vorm wordt uitgebreid uitgelegd in een video van 20 a 30 minuten.

Headshakers Toolkit #4

Met de Headshakers Toolkit leer ik je door middel van video's hoe jij jouw paard ondersteuning kunt bieden en zelf de klachten van je paard kunt verlichten door het hoofd van je paard te masseren. Op die manier hoef je niet hopeloos toe te kijken naar hoe je paard lijdt maar kun je ook daadwerkelijk iets doen. De Headshakers Toolkit bevat 10 massagetechnieken voor je paard!

Masterclass 'De zin en onzin van symptoombestrijdingen' #5

Omdat ik veel vragen krijg over het inzetten van bepaalde producten en middelen als tussentijdse oplossing, heb ik hierover een masterclass opgenomen. Ik deel hierin wat de zin en de onzin is van deze symptoombestrijdingen, en hoe je dat eventueel zou kunnen inzetten bij je paard. Ik bespreek hierin ook mijn visie hierop en deel ik ervaringen van mijn klanten.

Headshaking Guide

In deze cursus neem ik je mee in de wereld van het Headshaking-syndroom. Ik leer je alles over deze aandoening. Inclusief welke vormen er zijn, hoe jij erachter komt om welke vorm dit gaat bij jouw paard en hoe jij zelf jouw paard verlichting kunt bieden!


Iedere week toegang tot een nieuw onderdeel van de Headshaking Guide!

E-Book Wat te doen bij Headshaking (waarde: €77,-)
Dagboek: Headshakers Dagboek (waarde: € 47,-)
Video's: Alle ins en outs van het Headshakingsyndroom (waarde: €47,-)
Video's: Headshakers Toolkit (10 technieken) (waarde: € 97,-)
Masterclass: De zin en onzin van symptoombestrijdingen (waarde: €17,-)
Bonus: Het belang van een goede paardentandarts (waarde € 27,-)

Totale Waarde: €312,-

Tijdelijk beschikbaar voor: €67,-

Na aanmelding ontvang je iedere week toegang tot een nieuw onderdeel van de cursus.

"Ik vind het ontzettend interessant hoe zij naar een paard kijkt, heel anders dan dat ik dat doe. Ik ben gewend om vooral te letten op beenstanden, bouw, rug gebruik, manier van bewegen, balans en scheefheid. Maar Janneke kijkt verder en verteld dingen waarvan ik niet wist dat het zo belangrijk was. Ze laat het ook zien en voelen."

Marjolein 

"Ik heb de masterclass over headshaking gevolgd en het was net alsof ineens het licht aan ging. Voor het eerst in jaren begreep ik pas wat mijn paard doormaakte. Hele duidelijke uitleg met een sterke onderbouwing"

Babs

"Mijn paard is dankzij Janneke van het headshaken afgekomen Dat had ik echt nooit meer durven dromen na alles wat ik al had geprobeerd. Ze weet zo ontzettend veel en kan het ook nog eens heel goed overbrengen!"

Sascha

Meest gestelde vragen

Is deze cursus ook verkrijgbaar in losse delen? 

Deze cursus is niet verkrijgbaar in losse delen, want het zou zonde zijn als je belangrijke kennis mist die je nodig hebt om je paard verder te helpen. De opzet van deze cursus is juist om je te voorzien van alle relevante informatie op de juiste volgorde zodat je een tot een totaal aanpak komt.

Hoe lang houd ik toegang? 

Na aanschaf hou je onbeperkt toegang tot deze cursus en alle onderdelen daarvan.

Is dit een eenmalige betaling?

Ja, je betaald één keer het bedrag om jezelf aan te melden en houd daarna altijd toegang tot deze cursus. Het is dus geen abonnement en er zitten verder geen addertjes onder het gras. 

Hoeveel tijd kost het om deze cursus te volgen?

Dit bepaal je natuurlijk altijd zelf maar om je een idee te geven. Het e-book bevat 55 pagina's, het headshakers dagboek is voor 30 dagen en kost iedere dag ongeveer 5 a 10 minuten van je tijd om in te vullen. Daarnaast kun je zelf bekijken welke video's van alle ins en outs voor jou relevant zijn. Dit zijn in totaal 6 video's van tussen de 20-30 minuten.  Daarnaast ontvang je natuurlijk ook nog 10 Massage Technieken, deze video's zijn relatief kort maar het is wel de bedoeling dat je deze technieken regelmatig gaat toepassen op je paard. Laten we zeggen 1 uur in de week minimaal.  Vervolgens krijg je ook nog de opname van mijn online masterclass van 90 minuten.


Je kunt zelf bepalen hoeveel tijd dat je erin steekt, maar als je de training echt helemaal wilt volgen dan kost dit wel wat van je tijd. Het voordeel is wel dat je daarmee wel weer kosten en hersteltijd kunt besparen op tandartsen en therapie!

Ik ben een digibeet, is deze online cursus dan wel iets voor mij?

Geen zorgen, je hoeft geen computer techneut te zijn om deze online cursus te kunnen volgen. Ons online platform is erg gebruiksvriendelijk en helemaal in het Nederlands. En na je aanmelding ontvang je dus ook nog een video waarin ik je laat zien hoe het platform precies werkt, en waar je alles kunt vinden. Je zult zien, dat dit heel gebruiksvriendelijk is!

Ik heb al zoveel geïnvesteerd in mijn paard zonder resultaat, wat als dit ook niet helpt?

Geloof me, je bent de enige niet die al veel tijd en geld heeft geïnvesteerd. De meeste mensen hebben al honderden, soms zelfs duizenden euro's geïnvesteerd voordat ze bij mij terecht komen. In de meeste gevallen komt dit doordat je geen idee hebt waar je moet beginnen met zoeken en dus van alles aan het proberen bent wat niet relevant is voor je paard. Dat is zonde van je geld, tijd en energie terwijl je paard dus nog steeds rondloopt met klachten. De Headshaking Guide is juist ontstaan om je in dit stuk te gaan helpen. In deze cursus ga je ontdekken wat de headshaking-klachten van je paard veroorzaken en welke elementen van belang zijn om een plan van aanpak te maken waarbij je dus echt focust op de oorzaak en de oplossing. Het geeft je duidelijkheid omdat je nu weet in welke richting je het moet zoeken en je kunt zelf een plan van aanpak maken voor je paard. Bovendien leer je hoe jij jouw eigen paard verlichting kunt geven en dat kan ook enorm schelen in tijd en geld. 

Waarom krijg je niet gelijk toegang tot alle onderdelen?

Je krijgt met deze cursus iedere week toegang tot een nieuw onderdeel. De reden waarom we de cursus op deze manier hebben ontwikkeld is om je echt stap voor stap het hele proces te laten doorlopen en tot een echte oplossing te komen voor je paard! Ik weet uit ervaring dat de meeste mensen graag willen beginnen, aan het einde van de cursus en daarmee essentiële onderdelen overslaan want uiteindelijk zorgt dat je alsnog geen goed plan van aanpak kunt maken voor je paard. Het is dus echt om je te behoeden om met de verkeerde dingen aan de slag te gaan, op het verkeerde moment. Verder is het natuurlijk aan jou hoe je hiermee omgaat ;-). 

error: Auteursrecht