Yes!! Je bent nu officieel deelnemer aan de Happy Athlete Challenge!

Van 17 t/m 21 mei 2021

Volg nu deze stappen:

Check je inbox

Controleer of dat je nu de bevestiging per e-mail in je inbox hebt gekregen. (Dit kan een paar minuten duren).

Voeg mijn e-mail toe

Voeg mijn e-mailadres toe aan je contacten. Op die manier zorg je ervoor dat je geen challenge opdrachten mist!

Markeer je agenda!

Zet de datums van de challenge in je agenda zodat je zeker weet dat je het niet vergeet en er tijd vrij houd voor de opdrachten.

Deel één van deze afbeeldingen in je verhaal of story!

Wil je me helpen om nog meer ruiters te bereiken met deze gratis challenge? 

Deel dan één van deze afbeeldingen in je story op instagram of je verhaal op facebook.

Veelgestelde vragen over de challenge

Ik ga niet alle dagen naar mijn paard, kan ik dan alsnog meedoen met de challenge? 

Je krijgt gedurende de 5 dagen (17 t/m 21 mei) iedere dag een e-mail met video en opdracht toegestuurd. Het kan natuurlijk zo zijn dat je niet alle dagen bij je paard bent. Dat hoeft niet direct een probleem te zijn. Je kunt bijvoorbeeld op de eerstvolgende dag dat je wel gaat de opdrachten achter elkaar uitvoeren.  De video's en opdrachten blijven t/m 24 mei beschikbaar. Je hebt dus nog een paar extra dagen om deze te bekijken en uit te voeren. Daarna zullen ze offline gaan. 

Ik heb geen eigen paard, is deze challenge dan wel iets voor mij? 

Deze challenge is voornamelijk bedoeld voor paardeneigenaren en ruiters. Juist ook omdat je als bijvoorbeeld bijrijdster of verzorger vaak weinig zeggenschap hebt over het paard in kwestie. Al wil dat natuurlijk niet zeggen dat je daarmee niet alle video's en opdrachten kunt uitvoeren. Je bent dus evenwel van harte welkom, maar houd er rekening mee dat sommige dingen misschien niet helemaal op jouw situatie aansluiten.

Kan ik de video's en opdrachten van de challenge later nog terugkijken?

De video's en opdrachten blijven t/m 24 mei 2021 beschikbaar. Daarna gaan ze offline. Waarom? Omdat ik zelf veel tijd en energie steek in deze challenge en dan ook verwacht van de deelnemers dat deze actief meedoen. Nu kan het natuurlijk zo zijn dat er iets tussenkomt waardoor je bijvoorbeeld geen tijd hebt om de video of opdracht te bekijken. Hij staat evenwel in je mailbox dus je kunt hem dan bijvoorbeeld de eerstvolgende dag bekijken en uitvoeren. Je hebt na de challenge nog 3 extra volle dagen in het Pinksterweekend om de video's en opdrachten alsnog uit te voeren. 

Ik heb me aangemeld maar geen bevestiging gekregen, wat kan ik doen?

Het hele proces waarbij je jezelf aanmeld is geautomatiseerd en getest. Op het moment dat je geen bevestiging krijgt kunnen er drie dingen aan de hand zijn.

Optie één:

De bevestigingsmail is in je spambox terecht gekomen. Dat wil je als eerste controleren 😉 

Optie twee:

De e-mail wordt tegengehouden door je e-mailprovider. In dat geval kun je het beste mijn e-mailadres: info@ruiterbewust.nl toevoegen aan je contacten.

Optie drie:

Je hebt je e-mailadres niet goed ingevoerd. Het gebeurt helaas nog regelmatig dat mensen zich aanmelden met een e-mailadres dat niet helemaal klopt. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld dat je perongeluk .con hebt ingevoerd i.p.v. .com. Meld je opnieuw aan en zorg dat je e-mailadres correct is. 

Waar vind ik de besloten facebookgroep? 

Pas één dag voor de challenge begint (op zondag 16 mei) dus krijg per e-mail de link toegestuurd naar de besloten facebookgroep. Je hebt dan kans om je aan te melden zodat je tijdens de challenge daar iedere dag je vragen kunt stellen over de opdracht van die dag. 

error: Auteursrecht