Onze afspraak staat ingepland!

U ontvangt een e-mail ter bevestiging van de afspraak met alle relevante informatie.

De gereserveerde tijden kunnen enigszins afwijken van de definitieve route. Wij zullen in overleg de afspraken iets vervroegen of verlaten als dit beter uitkomt op de route.
Het kan voorkomen dat uw afspraak iets later zal plaatsvinden door verkeershinder. Wanneer de vertraging langer wordt dan 10 minuten zal Janneke u via een bericht op de hoogte stellen.
Zorg dat uw paard ten tijde van de afspraak helemaal klaar staat en enigzins schoon/droog is. Onthoudt hierbij wel dat een afspraak relatief lang duurt en dat het paard enige tijd stil zal moeten staan. Zorg daarom vooraf dat u niet urenlang aan het poetsen bent al is een schoon paard natuurlijk wel fijn. 
Wanneer er sprake is van een besmettelijke ziekte of aandoening op de locatie van de afspraak dient u dit tijdig te melden zodat we deze afspraak kunnen verzetten om de veiligheid van alle klanten te waarborgen.
Mocht u verhinderd zijn en moet de afspraak daarom geannuleerd of verplaatst worden dan kunt u dat tot 48 uur voorafgaand aan de afspraak doen door middel van de annuleringslink in de bevestigingsmail. Wanneer dit gaat om een betaalde (intake) afspraak kunt u ons e-mailen om de afspraak te verplaatsen.
error: Auteursrecht