Plan hieronder je afspraak in!

Kies hieronder uit één van de twee type intake afspraken.
Wel zo praktisch om te weten…
Deze intake afspraak wordt gehouden bij jou op stal. Je dient wel in mijn werkgebied te wonen/staan met je paard. (Noord Holland (Onder Alkmaar), Zuid Holland, , Noord Brabant, Limburg,  Utrecht,  Gelderland) Buiten mijn werkgebied kom ik niet! Het is in de meeste gevallen wel mogelijk om met je paard naar een locatie binnen mijn werkgebied te komen.
Het maken van een afspraak is echt heel eenvoudig maar het is wel belangrijk dat je oplet dat je de juiste regio hebt geselecteerd. De verschillende provincies zijn namelijk allemaal opgesplitst in regio’s. Controleer dus eerst of je de goede hebt, google desnoods even als je hier niet zeker van bent.
Voor de zekerheid heb ik hieronder het maken van een afspraak stap voor stap uitgelegd.
  1. Je selecteert de regio waarin je paard staat. (Let er op dat je de juiste hebt, anders ben ik genoodzaakt om jouw afspraak later nog weer verplaatsen)
  2. Kies uit één van de beschikbare datums en tijden. Je kunt tot wel drie maanden vooruit je afspraak inplannen.)
  3. Vul alle gevraagde gegevens in en check of deze wel echt kloppen.
  4. Ga over tot de betaling. (Prijzen in het systeem zijn incl. btw ) Je kunt kiezen uit IDeal of Creditcard.
  5. Je afspraak is nu bevestigd. Je krijgt een email met daarin een pdf bestand met de inhoudt en uitleg van de afspraak en een link naar het intake formulier dat ik voor je heb opgesteld zodat ik me extra goed kan voorbereiden op onze afspraak samen. Het is verplicht om dit intakeformulier in te vullen tot minstens 48 uur voorafgaand aan de afspraak. Tip, doe dit gelijk even zodat je zeker weet dat je het niet meer gaat vergeten!
Revalidatie Scan
excl. 21% btw
167,-
Jouw paard hersteld, gezond en blij!
Zoveel meer dan een behandeling!
Je betaald geen reiskosten
Deze afspraak duurt 2 uur
Op jouw eigen locatie
Bewegingsanalyse van je paard
Uitgebreide palpatie
Testen van de balans en zintuigen
Behandeling
Revalidatie Scan Rapport
Advies met plan van aanpak
Meer hierover
Maatregelen omtrent Corona
Ik zal wel gewoon mijn werkzaamheden als therapeut voor paarden voortzetten maar hierin zal ik wel wat extra maatregelen nemen ook om mijzelf,
mijn klanten maar ook de stalhouders te beschermen.
 De behandelingen die zouden plaatsvinden op één van mijn behandellocaties zijn afgezegd of verplaatst tot na 6 april.
 Ik zal de komende periode alleen nog op locatie komen, bij jou op stal maar er zullen strengere regels zijn omtrent deze afspraak.
* Zo wil ik dat je eerst even met je stal overlegt wat betreft hun beleid/voorzorgsmaatregelen. Mochten zij behalve eigenaren van paarden geen andere mensen op hun terrein willen dan moet dit ruim voor de afspraak (48 uur) gemeld worden en dan de afspraak worden verzet naar een latere datum/tijdstip.
* Alleen de eigenaar is bij het consult om indien nodig het paard vast te houden, veiligheid te waarborgen. Dus geen nieuwsgierige stalgenoten en dergelijke.
* Ik verwacht van mijn klanten dat ze me tijdig en daarmee bedoel ik voorafgaand aan de afspraak melden als ze ziek zijn of last hebben van verkoudheid.
* Zelf zal ik voor en na het consult mijn handen desinfecteren. De rol van onze paarden in het doorgeven of overbrengen van dit virus is nog niet helemaal bekend en daarom doen we dit ook gewoon voor de zekerheid.
* Ik zal ook dagelijks mijn kleding wassen zoals jas, schoenen ontsmetten e.d. zodat ook daar niets mee wordt overgebracht.

Volg Ruiterbewust op facebook